İlk yarı zaman zaman yaptığımız kısa,çabuk paslaşmalar,küçük üçgenler göze hoş geldi.Zaman zaman önde bastık ve oyunu kontrol ettik.İkinci yarıda Milevskiy,Shevchenko ve Nazarenko'nun girmesiyle birlikte hücumu düşünen Ukrayna arkada açıklar vermeye başladı.Buda Sercan,Tuncay gibi sprinter oyuncularımıza açık alan bıraktı.Neticesinde kısa süre içerisinde üç gol bulup işi bitirdik...

Ben Dünya Kupasına gideceğimize inanıyorum...

Takıma Emre,Semih,M.Topal,M.Aurelio gibi önemli isimler katılacak.Nihat,Tuncay,Hamit daha hazır hale gelecek...

Tuncay Milli takım için inanılmaz derecede önemli bir isim.Hücumda herşeyi yapıyor.Adam eksiltiyor,ikiye bire giriyor,şut atıyor,kafaya çıkıyor,sırtı dönük top alıyor,sağa sola deplase oluyor.Bunun yanında pres yaparak,topsuz oyunda da var olmaya çalışarak takım savunmasınada katkıda bulunuyor...

Savunmada ise aynı şeyleri Servet için söylemek mümkün.Onsuz bir Milli takım savunması düşünemiyorum.Tekrar belirteyim,G.Zan-Servet ikilisi sakatlık,ceza vb gibi durumlar söz konusu olmadığı sürece bankodur...

Arda zaten en yaratıcı,en özel isimlerin başında geliyor.Bugün yoğun tempodan olsa gerek fazla etkili olamamasına rağmen bir orta ile işi bitirdi...

Hamit orta sahanın vazgeçilmez ismi.O iyi olduğu zaman Milli takımın orta sahadaki direnci gözle görülür şekilde artıyor.Çift yönlü oyunuyla hem hücumda hem savunmada katkıları takdire şayan...

En sevindiğim olay ise Nuri'nin form grafiği.Milli takımda son 3 maçtır(Azerbaycan,Fransa,Ukrayna) mükemmele yakın oynuyor.Eski yumuşak,çıtkırıldım Nuri gitmiş,yerine basan,topa kayan,ikili mücadeleye giren Nuri gelmiş.Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren Dortmund'ta formayı almasıda etken bunda.Bunun yanında önplana çıkıp top isteyen,sağa sola açan,takımı rahatlatan paslar atabilen bir Nuri var...

Tebrikler Milli takım...