Sakatlığı nedeniyle idmana çıkmayan oyuncuların bile götürülmesi, yönetimimn tam kadro orada olması, rakibe duyulan saygıyı gösteriyor. Kaptan'ın da dediği gibi, bu maça o gençlerle başlanamazdı bu ortamda.

Topuz 2. devre etkiliydi, Daum'a beni de gör artık diyor. Tabi etkili oynadığı yer orta saha, orada Alex'i kesmesi pek mümkün değil, sağ kanada geçerse oynamayı daha çok sevdiği orta alandan daha iyi performans sergiler mi, izlemeden yorum yapmak pek doğru olmaz. Ama isteği, arzusu 11'e girmesini sağlayacaktır.

Özer sakatlığımı atlattım, psikolojik olarak atlatmak kaldı demişti, o da zamanla olacak. Özer'in 11'de başlayacağını düşünmüyorum ama kulübe olması her zaman için iyi olacaktır. Geçen sene kötü giden maçlarda ofansa yönelik sadece Semih değişikliği yapılabilecekken, şimdi bu sayı oldukça arttı.

Deniz'i de 2. golde yaptığı mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Daum onu joker gibi kullanıyordu, Zico ve Aragones bu özelliğini farkedememişti. Deniz'i bu sene çeşitli mevkilerde izleyebiliriz hatta defansın aksamasına bakıyorum da yeni stoper alınmazsa stoper olarak bile deneyebilir Daum onu.

Rize'nin de yeni stadının hayırlı olmasını diliyorum. Fenerbahçe'nin açtığı kapının ardından yavaş yavaş tüm takımlar geçmeye başladı. Eski, kullanışsız stadlardan kurtulup, futbol stadlarına kavuşur yavaş yavaş tüm takımlarımız umarım. Bu gelişmeler çok sevindirici.