1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: commercial link

Default commercial link

benim sorum commercial link istemek için klüp itibarının belli bir seviyede olması gerekiyor mu? mesele en azından bi kıtasal üne sahip olmak..
    ilk sezonumda newcastle dan commercial link yapamıyorumda itibarı ülkesel acaba bu yüzden mi ?_

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bende genellikle yönetim seçiyordu pilot klüpleri.Oyun ileriedikçe seçenek sunmuştu ne tür bir bağlantı istiyorsun,commercial için mi kiralama için mi vs. diye.Daha ilerledikçe sende de çıkabilir böyle birşey.

Nesil
    2007

En başlarda yönetim sana ne istediğin sormuyor, kafasına göre kulüpler sunuyor önüne.1,5-2 yıl sonra seçim yapabiliyorsun(commercial vb.).4-5 yıl sonrada istediğin kulübü seçebiliyorsun, mesela ben Samsunspor'u seçtim ama onlar benim pilot kulübüm olmayı istemedi...

teşekkürler dostlar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende istediğim kulübü seçiyorum küçük bile olsa genelde kabul etmiyorlar nedense

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bende istediğim kulübü seçiyorum küçük bile olsa genelde kabul etmiyorlar nedense
    Bir kulübün bir den fazla yardımcı kulübü olabiliyor ama en fazla bir tane ana külübü olabiliyor bu yüzden kabul etmiyor olabilirler

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bu tür sorunlarınıza lütfen sabit başlıklardan çözüm arayalım.
    I'm back...

Mesaj Yetkileri