olsun yinede galibiyet gğzel olmuş
olsun yinede galibiyet gğzel olmuş
Orduspor'dan Son Bomba!!!
Şimdi evde misafir olduğundan kapatıyorum iyi geceler!!!
sende mi zizovu aldın yaf
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Oooo! Kardeşim Bomba Transfer Olduğu Kesin Başarılar Hocam İş Yapar Bence![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
abi dedim özellikleri nasıl.Gözlemciler beyendi bende bedavadan aldımsende mi zizovu aldın yaf
![]()
Bilmiyorum benim messim Vrsic di ama o gelmedi bende buna teklif ettimOooo! Kardeşim Bomba Transfer Olduğu Kesin Başarılar Hocam İş Yapar Bence![]()
![]()
Orduspor Utandı!!!
Güler Misin Ağlar Mısın!!!(3 Oyuncu Sakat)
Koçin Takımı Kurtardı!!!
Christian Brüls Ordulu Oldu!!!
Orduspor Koltuğa Oturdu!!!
Puan Durumu
Farkı Açmamız Lazım!!!
Evet beyler gidiyorum tatile hakkınızı helal edin![]()
Heyecan son haftaya kadar devam etsin, açma farkı.Seneye de yatırım yapmaya başlamışsın.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İsmail Güzel Gidiyosun.![]()
iyi tatiller ismail... yaww ben alamadım şu Brüls'ü Dinar'agerçi o zamanlar bank asya'ya yeni çıkmış tıfıl bir takımdık
sanki şimdi dünya devi olduk da
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gidişat Güzel Başarılar
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Güzel gidiyorsun İsmail. Transferlerde genc ve yetenekli.
TariboWest
evet devam etti son hafta şampiyon oldularHeyecan son haftaya kadar devam etsin, açma farkı.Seneye de yatırım yapmaya başlamışsın.
![]()
saol abiİsmail Güzel Gidiyosun.![]()
ben adamı şansa bala buldumiyi tatiller ismail... yaww ben alamadım şu Brüls'ü Dinar'agerçi o zamanlar bank asya'ya yeni çıkmış tıfıl bir takımdık
sanki şimdi dünya devi olduk da
![]()
5-10 tane daha bomba transfer var mascio transferinde mascio inatçı çıktı ama derdi para değil diyor ki öğrenecek çok şeyim var Cisco daGüzel gidiyorsun İsmail. Transferlerde genc ve yetenekli.
Birde Serdar Kulbilge ile anlaşacaktım tam kerata beni kullanmış hemen Koceli ile anlaştı birde basın toplantısında mutluyum istediğim gibi oldu diyorKaleci sıkıntım var
Beyler 10 tane falan ss var hepsini tek tek açıklamıycam çünkü transfer çalışmalarım sürüyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
..............
.............
............
............
...........
..........
.........
________
Last edited by LifeYourself : 12.Ağustos.2009 at 18:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Az sonra ssleri koyucam transfer dönemi sonunda bitti.Birtek kaleci sorunu var ama birini aldım ama o da ocakta gelicek sağlık olsun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gelenler
Gidenler
Hazırlık Maçları
Maçları antrenörüm yaptı.Ben maçları kondisyon yüklesinler diye yaptırdım ondan moral bozmak yok
Az Sonra Tüm Gelenlerin Sslerini Koyucam Ama Biraz Zaman Gerek Ona!!!
Last edited by LifeYourself : 12.Ağustos.2009 at 20:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Evren Özyiğit.
Christian Brüls
İsmail Aslan
Ali Helvacı
Eli Zizov
Daniele Francia
Dusan Andjelkovic
Uğur Yıldırım
Jeong Hyung-yoon
İbrahim Akın
Taner Taktak
Mascio
Muharrem Yılmaz
Vahid Amraei: Beğenirsek 3 Milyona Alabileceğiz Sözleşme Kuralı...
Takımımın şu anda sadece gelişme ve alışma sorunu var o da tamamlanınca güzel bir ekip olucaz işallah!!!Tek eksiğimiz kaleci.1 kaleci buldum ama bir işimize yarar mı bilmem koyucam sssini.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu da kalecimiz bizimkilerden iyi aslında Francesco Toldo yu getircektim ama başka kulüp teklif edince beni küçük buldu.
Last edited by LifeYourself : 12.Ağustos.2009 at 20:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oooo Seni Görmek Ne Güzel Böyle Bu Kadar Ara Verilirmi Yahu Kendini Çok ÖzletiyonHoşgeldin Canım Tekrar
Transferlerde İleriye Dönük Çok Yetenekli Adamlar Katmışsın İyi Önümüzdeki Senelerde Yenilmez Armada Oluruz ArtıkAma Kkaleme Karşı Farklı Aldığın Galibiyeti Hiç Yakıştıramadım
Kınıyorum Seni
O Asistanına Söyle Gözüme Gözükmesin Canım
Gidişin Sessiz Oldu Dönüşün Fırtınalı Bişekilde Oldu Hocam Hadi Hayırlısı ilk 8 de Bitirirsek Ligi İyidir Bizim İçin![]()
Abi Amraei'yi kesinlikle al.EPLye sezon arasında aldım Yılın Transferi seçtiler.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Lig Başlıyor Arkanıza Yaslanın!!!.
Gençler Abilerine Futbol Öğrettiler!!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saol hocam güzel bir hoşgeldin mesajı olmuş bu arada asistanı kovdumOooo Seni Görmek Ne Güzel Böyle Bu Kadar Ara Verilirmi Yahu Kendini Çok ÖzletiyonHoşgeldin Canım Tekrar
Transferlerde İleriye Dönük Çok Yetenekli Adamlar Katmışsın İyi Önümüzdeki Senelerde Yenilmez Armada Oluruz ArtıkAma Kkaleme Karşı Farklı Aldığın Galibiyeti Hiç Yakıştıramadım
Kınıyorum Seni
O Asistanına Söyle Gözüme Gözükmesin Canım
Gidişin Sessiz Oldu Dönüşün Fırtınalı Bişekilde Oldu Hocam Hadi Hayırlısı ilk 8 de Bitirirsek Ligi İyidir Bizim İçin![]()
banada iyi bir çocuk gibi gözüktü hocam ama bilirsin türkiyeyi kasap dolu adamın bacağını kırdılar ilk maçtanAbi Amraei'yi kesinlikle al.EPLye sezon arasında aldım Yılın Transferi seçtiler.3 hafta yok
Benim şimdi biraz işlerim var onları bitirincede forumdaki kariyerlere falan bakıcam.Akşama seri şekilde devam ederiz...
Last edited by LifeYourself : 12.Ağustos.2009 at 21:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler İsmail. Lige de iyi baslamıssın.
TariboWest
KardesiM h.g Öncelikle
Bu arada Transferler Güzel![]()
Tebrikler çok güzel transferler yapmışsın.. başarılı olacağına inanıyorum..
Zizov iyidir dostum. Sattıklarından biraz daha fazla gelir gelseymiş iyi olurmuş. Yeni sezonda başarılar...
basarılar....
saolTebrikler İsmail. Lige de iyi baslamıssın.
hoşbulduk abi.Birtek brülsü gereksiz buldum sonradan ama satarım belli bir fiyata zamanı gelince.KardesiM h.g Öncelikle
Bu arada Transferler Güzel![]()
saol hocam işallah.Tebrikler çok güzel transferler yapmışsın.. başarılı olacağına inanıyorum..
hocam giderlerle gelirleri eşitledim.Zaten kendiside biraz bütçe vermişti.Zizov iyidir dostum. Sattıklarından biraz daha fazla gelir gelseymiş iyi olurmuş. Yeni sezonda başarılar...
saol hocam..basarılar....
Bu arada dün beya bir ilerliyecektim ama crash dumps ile savaştım ve ben kazandım sonunda ama buraya koyduğum maça kadar geriledim.Sonra oynayasım gelmedi şimdi oyunu açıcam hadi bismillah.
Bu Kaleciyle Allah Bana Sabır Versin
Türkiye Kupası 1. Raund
Sonraki Rakip Pendik!!!
İsmail Saçlarını Yoluyor!!!
6. Sıraya Yükseldik Ama Daha Erken!!!
Ümitin Orta Sahadan Attığı Falsolu Gol Bile Beraberliğe Engel Olamadı!!!
Maçın Kasabı
Servet Çetin
Allah Sizi Bu Kasaptan Korusun
Maçın Koyunları
Mascio:Top Ayağındayken bir anda kendini yerde vurdu.
Zizov: Daha ayağına yeni top gelmişti ki üstüne biri çıktı
Amrei: Zavallım servetle topa koştuklarında kendini hep yerde buldu.
Maçın Komik Anları
İbrahim önüne Servet çıktığında direk topu başka tarafa atıp bölgeden uzaklaşıyorÜstelik ona dribling emri verilmiş olmasına rağmen.
Amrei maç boyunca yerden kalkamadı
Mascio her hareket deneyişinde bir kalasa çarptı
Yalnız servete cok yakısmıs kasaplık..
TariboWest
adama ne giyse yakışıyorYalnız servete cok yakısmıs kasaplık..![]()
Türkiye Kupası 2. Raund
Pendik Tehlike Yarattı!!!
Şansımızı Değerlendiremedik!!!
Gruplar Belli Oldu!!!
İlk Farklı Galibiyetimiz Hayırlı Olsun!!!
Trabzon'da Futbol Oynanmıyor!!!
Kasap Show!!!
Çile Bülbülüm Çile!!!
3 As Oyuncum Gitti
Çetin Kasap mı Koptum Burda
Kaleci Arıyorsan Benim Kalecime Bir Bak Mutlaka Almaya Çalış Süper Ligin En İyi Kalecisi Jefferson'u Ne Yap Ne Et Al 10 Yıl Kalen Sağlam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Arada Hay Ellerine Sağlık Asistan Operasyonu İçin Canım![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 13.Ağustos.2009 at 21:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hocam ilk başta kaleciyi kaptılarÇetin Kasap mı Koptum Burda
Kaleci Arıyorsan Benim Kalecime Bir Bak Mutlaka Almaya Çalış Süper Ligin En İyi Kalecisi Jefferson'u Ne Yap Ne Et Al 10 Yıl Kalen Sağlam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Arada Hay Ellerine Sağlık Asistan Operasyonu İçin Canım![]()
Avrupaya gitti bir daha alamam jeffersonu
Bu arada tek kasap servet değilmiş ligin tamamı kasap her maç en az bir oyuncum hafif sakatlanıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Geçen Senenin Şampiyonu Komalık!!!
Avrupada debelendikleri için büyük takımlara karşı iyi sonuçlar alıyoruz.Önemli olan ikinci yarı iyi oynayabilmek.
Zorlu Maç Bizim!!!
Orduspor Arda'nın Küçüklüğünü Aldı
Ligin Süpriz Ekibini Deviremedik!!!
Dediğim gibi millet avrupada debeleniyor Kocaeli ile biz puanları topluyoruz.
Orduspor'dan Rahat Galibiyet!!!
Puan Tablosu Süpriz Sıra!!!
Hedefimiz İlk 9 a Girmek Şu Anda İyi Bir Yerdeyiz Ama Burdan İndirileceğimiz Kesin Ama İlk 5 İçinde Kalabilirsek Gelecek Sezon Daha İyi Transferler Yapabiliriz...
Last edited by LifeYourself : 14.Ağustos.2009 at 02:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)