Besiktas'in basarisini isteyenler, benim kariyeri takip etsinler. 3 sene degil, 5 sene degil, 7 Sene Sampiyonluk Sozu veriyorum![]()
![]()
![]()
Besiktas'in basarisini isteyenler, benim kariyeri takip etsinler. 3 sene degil, 5 sene degil, 7 Sene Sampiyonluk Sozu veriyorum![]()
![]()
![]()
De ne alakası var ki..
Beşiktaş Ne Yapmıs Öyle YavKümeye Gidiyolar Kanımca
![]()
Bu arada Ümit Güzel Gidiyosun yine Palermoyu Elemeni Bekliyorum Senden![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
DEVRE ARASI TRANSFERLERİ
GELENLER
Jem Karacan 4.9 m euroya kulübümüze katılmıstır.
Murat Ceylan 1.6 m euroya kulübümüze katılmıstır.
GİDENLER
Roberto Carlos ile karslıklı olarak sözlesmeyi fesh ettik.
Emre Belözoglu Büyüksehir Belediyeye kiralık yollandı.
Özgür Cek Boluspora kiralandı.
Sezer Badur 2m euro karsılıgında Aachen e satıldı.
Türkiye Kupasında ise 3 galibiyet 1 yenilgi ile gruptan cıktık.
Ceyrek finaldeki rakibimiz Galatasaray oldu.
TariboWest
TÜRKİYE KUPASI CEYREK FİNAL 1. MAC
Bu macta Galatasaraydan aldıgımız oyuncular adeta bize ihanet etti. Üzerlerinde baskı oldugu için adeta sahada gezindiler.
TSL 17. HAFTA
Trabzon deplasmanında cok zorlandık. Beraberlik aldıgımız için mutluyuz.
FTK CEYREK FİNAL 2. MAC
Bu macta ev sahibi olmanın verdiği avantajla daha iyi performans sergiledik ve yarı finale yükselmeyi basardık. Ama Arda,Hakan Balta,Mehmet Topal yine pek varlık gösteremediler.
TSL 18. HAFTA
Cok net pozisyonlar harcadıgımız macta tek golle galip geldik. Fakat Tello penaltıyı atsaydı eminim bu mac Besiktas lehine biterdi.
TSL 19. HAFTA
Yavas yavas kendimizi bulmaya basladık. Kadro uyumu da hat safhada. İnsallah bu iyi performansımızı Avrupaya da yansıtırız.
TSL 20. HAFTA
Kocaeliden ilk golü yediğimde yine mi puan kaybedecegim dedim ve ofansif oynatmaya basladım. Dogal olarak bu sonuc ortaya cıktı.
Bugünlük de bu kadar. Herkese iyi geceler. Yrn Avrupa Serüvenimizle karsınızda olacagım. İlk macımız Palermo ile evimizde. Tekrardan herkese iyi geceler.
TariboWest
Kanka Güzel Gidiyosun Arada KAzalar Olacak Tabiki Canını sıkma
Turgay su an için 3 kulvarda da yolumuza devam ediyoruz. Galiba kaza dönemini de gectik. Takım artık süper oynuyor. İnsallah 3 kupayı da alırım.
TariboWest
İnş. Kardesim Yürekten inanıyorum Sana![]()
başarılar dilesem mi ki![]()
Avrupa'da en az çeyrek final bekliyoruz ona göre
bir de sana vidal'ı sorayım. nasıl saha içinde? memnun musun?
Geçtik geçtik hadi bakalım.
UEFA KUPASI 1. TUR 1. MAC
Bu macta aldıgımız skorla turu gectiğimizi sanmıstık. Fakat deplasmanda basımıza geleceklerden habersizmişiz.
TSL 21. HAFTA
Genc oyuncumuz Sercan Sararer bir kez daha 3 puanı bize kazandırdı. Sampiyonluk için muhtesem bir kapısma var.
UEFA KUPASI 1. TUR 2. MAC
RESMEN DAGILDIK!!!
Bu sonucu nasıl aldık. Hala anlamıs degilim. Hicbir varlık gösteremedik. Evimizde bu takıma 3 atan takım sanki biz degildik. Gercekten bu sonucla oyundan sogudum.
TariboWest
Hocam 3 atmışız ama o zamanda iyi oynamışlar haklarını yemiyelim birde şöyle bir durum var gençler evlerinde daha rahat oynuyorlar.Deplasmanda genelde hep zorlanırlar.Takma kafaya sağlık olsun.
Ardayı bende kullanamıyorum bir türlü kullanan nasıl kullanıyor bilmiyorumBencede sat gitsin.
İşte bu kötü oldu bence kadronun genç olması en önemli neden biraz arsenal'e benzedin...
Türklerle daha fazla yürüyeceğini sanmıyorum Ümit.. Bence yabancı almalısın..
Al al,özellikle defansif takviyeler yap..
oyunda özellikle defans anlamında kaliteli türk oyuncu yok. yetişmiyor. gurbetçilerin de kendini yetiştirmesini bekleyemezsin. eğer sen yetiştireceksen koçların tesislerin falan iyi olmalı. işin özü yabancı oyuncu oynatmadan kimse bir türk takımıyla avrupa da başarı sağlayamaz.
Farkı eritmişsin,bence şampiyonluk gelebilir..
Ne kadar faydası olur bilemeyeceğim.![]()
Haydi Umit sampiyonluk bekliyoruz![]()