ibrahim toramanin top surme,orta yapma ve sogukkanlilik degerleri gercekten cok dusuk. top surme ve orta yapma kesinlikle 8-10 arasi olmalidir cunku top surmede cok yetenekli olmasa, bence vasatin alti degildir. yani ortalama bir deger almasi gerekir. 5 degeri bu konuda cok beceriksiz demek oldugundan, kesinlikle beceriksiz degildir. gaziantep macindaki driblingini ve gorerek nobreye verdigi pasi 5 degerinde kimse yapamaz. soguk kanliligi da 6 degeri cok az, ibrahim toraman o kadar cok panik yapan bir oyuncu degil. 13 14 degerini hakedecek bir sogukkanliligi olmasada , yine ortalamanin altinda degil. yani 10 ideal.

ayrica tello,holosko,bobo ve sivoka kendime gore bir profil yaptim ve biraz oynayip denedim.

tello

bana gore cok gercekci oldu,top surmesini biraz artirdim. ayrica teknik,pas,yaraticilik degerleri bana gore boyle olmali.fizik acidan guclu olmayan ama teknik acidan alexten 2 ser puan asagida tello yaratmaya calistim. alex kadar teknigi olmayan ama alexe nazaran biraz daha caliskan ve takim oyunu oynayan bir oyuncu.

bobonun kafa vurusunu biraz artirdim. oynattigimda gordugum sonuc, istikrarsiz ve nerde duracagini iyi bilen, son vuruslari vasatin ustunde ama cok iyi olmayan bir bobo.fizik olarak biraz hantal , ama birazcik teknigi ve dengesi sayesinde kolay kolay topu birakmayan ve yere dusmeyen,4-5 haftaya 1-2 gol atan bobo.

holosko:
mental acidan cok iyi olmayan , konsantrasyon olarak arada bir dususler yasayan ama hizi ve dengesi sayesinde aralara iyi kacan ve hareketli bir holosko. biraz fazla gol atiyor yarattigim profilde, bitiricilik ve hizinda 1-2 puan dusurursem tam olcauk sanirim.

sivok iste tam olarak gercekteki sivok super oldu bence.