Bonservisi 300 M € ise, serbest kalma maddesi 1 Milyar € 'dur o zaman.
Bonservisi 300 M € ise, serbest kalma maddesi 1 Milyar € 'dur o zaman.
(/s)
Bende Sherer - Andy Cole ikilisini tercih ederim. Heskey ve Carlton Cole yerine..
Owen kendisin tekrar kanıtladığında tekrar milli takıma cağırılacaktır..
daha yeni basladı oynamaya bakalım eski formunu yakalarsa girer vazgecilmez olur zaten sürpriz degil alınmaması şu charlton cole denen oyuncuyu begenmiyorum ben fiziksel avantajı yüzünden mi cagırıyo acaba
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Serbest kalma maddesi 150m € yapıldı diye duymuştum sanki spor haberlerinde.Yanlış hatırlamadıysam bu parayı verip serbest kalmasını sağlayacaklar.Tabi Messi %10000 red eder orası ayrı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Madrid 90 ronaldoya 60 kakaya vereceğine 150ye bir messide şansını deneseydi keşke![]()
Last edited by Gangstaa : 12.Ağustos.2009 at 03:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu transferin gerçekleşeceğine City de inanmıyor bence![]()
Tribünlere Oynuyorlar...
Onlarda Bal Gibi Biliyor Messi'nin Gelmeyeceğini...
Barça'dan Problemli Eto'o yu Alamadınız,Barça'ya Vefa Borcu Olan,En Sevdiği Kulüp Barça Olan,Orada Futbol'u Bırakmak İstiyorum Diyen Messi'yi Mi Alacaksınız?
Güldürmeyin Beni Arap ŞEYH'leri...
Para Bol Nede Olsa Yapalım Teklifi Gelmez Zaten Gündem Olsun Adımız Geçsin Diyorlar...
Oyunculuğuyla,Karakteriyle,İnsanlığıyla,Vefasıyla 10 Numara Olan Messi Duruşuyla,Vefasıyla,Büyüklüğüyle,İnsanlığıyla 10 Numara Olan Barça'ya Yakışıyor Zaten Bence...
Başka Hangi Takımda Oynarsa Oynasın Üzülürüm...
Ama Messi Bizi Üzmez![]()
Chelsea'den Ribery'ye rekor teklif
Bayern Münih'te forma giyen eski Galatasaraylı futbolcu Franck Ribery, Chelsea yolunda.
Bayern Münih'te forma giyen eski Galatasaraylı futbolcu Franck Ribery, Chelsea yolunda. Uzun süredir yıldız oyuncunun peşinde olan ve transferi bizzat yürütme kararı alan İngiliz kulübünün patronu Roman Abramovich'in Bayern Münih'in sportif direktörü Uli Hoeness ile telefonda görüştüğü ve hafta içinde Münih'e giderek transferi bitireceği belirtildi. Mavi-beyazlıların, Ribery'i kadrosuna katabilmek için 47 milyon Euro önerdiği bildirildi. Transferin gerçekleşmesi durumunda Fransız oyuncu Robinho'nun 42 milyon Euro ile elinde bulundurduğu İngiltere'nin en pahalı oyuncusu rekorunu da eline geçirecek.
SABAH
Liverpool taraftarı neyin peşinde?
Liverpool'lu taraftarlar, kulübü iki ABD'li George Gillett ve Tom Hicks'ten almak için harekete geçti. The Share Liverpool ve Spirit of Shankly adlı iki grup kulübün ekonomik politikalarının iki ABD'li işadamının almasının ardından kötüye gittiğini belirtti.
Royal Bank of Scotland'dan 404 milyon Euro kredi alan kulübün iki patronu vadenin uzatılması için bankayla aylar süren görüşmelerde bulunmuştu. İki grubun ilk planı bütün hisseleri satın alıp kulübün yönetimini tamamen ele geçirmekti. Ancak bunun bir ütopya olduğu anlaşılınca, bu kez 173 milyon Euro ödeyip yüzde 60'lık hisseyi satın almak için taraftar gruplarında çalışmalar başladı.
Kaynak: Milliyet
Liverpol taraftarının işi çok zor ama umarım başarır ve 100 yılı çoktan geride bırakmış bu köklü ve önemli futbol kulübünü iki maceraperest işadamının oyuncağı olmaktan kurtarırlar..
2 senedir uğraşmıyorlar mı zaten?
Marsilya taraftarı da Drogba için para topluyordu![]()
Beterin beteri vardır.Dua edelim de araplar gelmesin takımın başına.Düşünmesi bile iğrenç..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Liverpool menajeri, Aquilani'nin başarılı bir transfer olduğunu belirtti.
Xabi Alonso'yu Real Madrid'e satan Liverpool, yerine Roma'da forma giyen Alberto Aquilani'yi transfer etmişti.
İtalyan oyuncuyu transfer etmekten dolayı mutlu olduğunu belirten menajer Rafael Benitez, "Aquilani'nin son pasları Alonso'dan daha iyi. Xabi'yi elimizde tutmak için çok çaba sarfettik ama o gitmek istediğini belirtti ve ben de Liverpool'un çıkarlarını korumak durumundaydım. Bizler profesyonel insanlarız. İyi bir sezon geçirmişti ama gitmek istedi" diye konuştu.
Aquilani'nin form durumu hakkında çıkan söylentileri de takmadığını belirten İspanyol çalıştırıcı, "Dizinden bazı problemleri olduğunu biliyoruz ama hem kulüp doktorları hem de ben, onun tam performansla oynayabileceğinden eminiz" şeklinde konuştu.
Sezonun dikkat çekici takımı olarak Manchester City'i gördüğünü belirten Benitez, sözlerine şöyle devam etti: "City, transfer çok para harcadı. Biz ise kaliteli oyuncuları transfer etmeye çalıştık. Glen Johnson'un çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. İleri uçta Fernando Torres ve Steven Gerrard'a yardım edecek bir oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyorum"
"Premier Lig her geçen sene biraz daha zorlaşıyor. City de iyi bir kadro kurdu ve bu sezon için iddialılar. Hem biz, hem de Manchester United için ciddi bir tehlike olacaklardır"
Goal
xavinin yaptıgı defansı yapabiliyomubu arada city ve manuyu sölemiş sanırım kimse chelsea yi rakip görmüyo bu sene....
Giden oyuncu hakkında gelenden ne zaman iyi şey söylenmiş ki şimdi Benitez desin (:
Gerrard'a hayran!
Liverpool'un Roma'dan transfer ettiği Alberto Aquilani Gerrard'a hayran olduğunu söyledi.
Aquilani yaptığı açıklamada, "Roma'ya gelmeden önce Gerrard'ın dünyanın en güçlü orta saha oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Gerrard ile aynı takımda oynamaktan gurur duyacağım ve umarım onun oyununu öğrenebilirim. Böyle bir oyuncu ile aynı takımda oynayacağım günü iple çekiyorum. Liverpool çok iyi oyunculara sahip ve onların oyun sistemlerini seviyorum" ifadelerini kullandı.
Ayak bileğinde sakatlığı bulunan Aquilani bunun ile ilgili yaptığı açıklamada, "Roma'da iken sakatlığım hakkında endişeleniyordum fakat Liverpool doktorları tam olarak problemi belirlediler. Şimdi sorunu biliyoruz ve umarım çözüm bulunacak. Tekrar takımımı yalnız bırakmayacağım."
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Hangimiz hayran degilki ona![]()
başlı başına bir takım gibi onun uzun topları ve 3 metreyede olsa 100 KM hızla giden paslarını çok beğeniyor ve hayranlıkla izliyorum![]()
John Mensah'ın menajerine göre, başarılı defans oyuncusu Pazartesi günü Sunderland'a imza atacak.
Olimpik Lyon'un Ganalı defans oyuncusu ile Sunderland'ın ilgilendiği söyleniyordu. Başarılı oyuncunun menajeri Fabien Piveteau tarafların anlaştığını ve imzanın Pazartesi günü atılacağını söyledi.
The Shields Gazette'e konuşan Piveteau, "Transferin yüzde 95'i bitti, bence Pazartesi tamamen bitmiş olacak. Transferin açıklanma tarihi Mensah'ın çalışma izni almasına bağlı" dedi.
Mensah'ın Premier Lig'de oynamak istediğinden de bahseden Piveteau, "İngiltere'de oynamak John'un hayaliydi. Steve Bruce beğendiği bir teknik adam, Sunderland kulübü de onu etkiledi" dedi.
Sunderland, Ganalı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla birlikte bir yıl kiralık olarak transfer edecek.
Goal
kendi kalitesine uygun bi klüp bulmuş
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Gs teklif yaptı ve kabul etmeyip sunderlandi tercih ettiyse ilginç![]()
Chelsea, Hull City karşısında 2-1 galip geldi ikinci gol 90+2de geldi.. Çok feci bir gol attı Drogba..
1.Chelsea
2.Manchester Utd
3.Liverpool
4.Arsenal
5.Manchester City
Sıralamanın bu şekilde olacağını düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Iki golu de cok guzeldi Drogba`nin.Ama 2. golu mukemmeldi gercekten super bir asirtma vurus yapti..
Blackburn-M.City maçı çok sıkıcıydı gerçekten.Ama City ilk hafta kazanarak lige güzel başladı.Yeni kurulan bi takım için ilk hafta kazanmak çok önemli.
2 macı da izledim Chelsea-Hull maçı güzeldi gerçekten...
Chelsea'nin bi kac transfere ihtiyacı ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...
Blackburn-Man City macı Osman'ında dediği gibi sıkıcıydı Adebayor sok bir golle takımını öne geçirdi...Cok fazla pozisyon verdiler ama golü yemedi City...
Ireland son dakıkalarda neden Tottenham'ımın Robinson'u gönderdiğini gösterdi...
Ireland ve Barry'i cok beğendim.Onların uyumu ne kadar yüksek olursa o kadar sansları olur...
Birazdan Everton-Arsenal maçı var güzel bir mac olacağını düşünüyorum...
Allah aşkına Premier League maçlarını Hakan Ünsal yorumlamasın :/ Onun yüzünden maçı orjinalinden dinlemek zorunda kaldım :/