1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: 2009-2010 transfer ve lig güncellemeleri

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RafinhaStorm View Post
    Çok sağol, harika olmuş. Yanlız Fenerbahçe'de bazı oyuncular hakettiği özelliklere sahip değil. Örnek: Gökhan Gönül, Santos, Kazım...

Ayrıca Cristian yok. Ama güzel , sağolasın.
    oyuncuların özelliklerini ellemiyorum orda tam olarak gerçekçi davranamam onun için fm 2010u beklicez özellikle anadoludan büyük takımlara gelen genç oyuncular (rıdvan, ismail köybaşı), ayrıca bazı anadolu takımlarının transfer ettigi bazı yabancı oyuncular editörde çıkmıyor.

Quote Originally Posted by sardokar View Post
    link 10 indirimlik miş ve bitmiş .
    Bitmeyecek bir yere yüklesek.
    zaten ara sürüm gibi bişiy yapıyorum transfer sezonu bittigi zaman bi kaç farklı yere upload edicem, zaten hergün bişiyler katıyorum üstüne şimdilik rapidshare dışı uzun suren ve genellikle hata veren uploadlar yapmak istemiyorum.
    Quote Originally Posted by Okarion View Post
    Yalnız öncelikle eline sağlık demek istiyorum ama biraz değişik olmuş ya mesela fenerbahçede appiah mateus,bjk de higuan,ankaragücünde agustine felan hala duruyor, ve eskişehir sporda youla felan yok :S
    appiah,lugano,edu,lincoln,linderoth gibi bi kaç durumu karışık futbolcuyu kuluplerinde bıraktım,direk serbest bırakmakdım, transfer sezonu bitince bu oyuncuları yeniden düzenlicem.

13 agustos tarihiyle yeni link:

http://rapidshare.com/files/267017477/2010.rar
    Last edited by ThersoN : 14.Ağustos.2009 at 03:18

Mesaj Yetkileri