kanki takım toparlanmış transferler süper e artık bi zahmet şampiyon oluver![]()
kanki takım toparlanmış transferler süper e artık bi zahmet şampiyon oluver![]()
Bir Trabzonspor Kariyeriyle Karşınızdayız.Öncelikli Hedefimiz Ülkemizdeki Tüm Kupalara Ambargo Koymak Sonra Sesimizi Avrupa'da Duyurmak.Adı : Trabzonspor Kulübü
Kuruluş : 2 Ağustos 1967
Renkler : Koyu Bordo - Açık Mavi
Kurucular: M. Rıfat Dedeoğlu, A.Osman Ulusoy, Sebahattin Kundupoğlu, Refik Karaağaçlı, Hasan Ataç, Nihat Karanis, Bahri Yıldız, Mahmut Danış, E. Sabri Uğurbaş, Zeyyad Nemli, İrhan Kazancıoğlu, Nizamettin Algan, Ruhan Öngür, A. Salih Erdem, Avni Yurdagül, Nihat Özgür, Osman Tomruk, Ahmet Yıldırım, Süha Akçay, Sabit Sabır
İlk Başkan : A.Osman ULUSOY
İlk Kaptan : Şevki GENÇOSMANOĞLU
İlk Gol Kralı : Necmi PEREKLİ
En Çok Forma Giyen : Hami MANDIRALI(558 kez)
En Uzun Süre Kaptanlık Yapan : Şenol GÜNEŞ(10 yıl)
Başkan : Sadri ŞENER
Başarılar dilerim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Basarılar dilerim.
TariboWest
Kutlu Koçum Senden Bu Kariyeri Beklemezdim
Başarılar
BeklemezdiM Ama Artık Bekliyorum![]()
Transfer Döneminde Takımı Bozmamaya Karar Verdim Takımdan Tek Ayrılan Umut Bulut Oldu.Transferler İçin Yerli Oyunculara Yöneldik Sercan Yıldırım - Bekir İrtegün - Özer Hurmacıyı Kadromuza Kattık Yabancı Olarakda Skjelbredi Aldık.Yeni Transferlerin Takımın Gücüne Güç Katacağına Eminim
Hazırlık Dönemi
Hayırlı olsun yeni kariyerin kardeşimTransferler yine beklediğim gibi
Sercan için transferinde kutluyorum seni
![]()
Başarılar kardeşim.![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Başarılar diliyorum TRabzonspor'u aln çıktı sonunda sürekli takip edicem
Sampiyonluk Oranı 16-1 Bakalım Sene Sonu Bu Oran Tutacakmı
T.S.L Başlıyor..
T.S.L 1.Hafta
Sezonun İlk Maçında Taraftarımızın Önünde Sivasspor Gibi Güçlü Bir Rakibi Yenerek Sezona İyi Başladık ve Yeni Transfer Özer Hurmacı İlk Maçında Harika Oynadı..
T.S.L 2.Hafta
Ankaragücü Deplasmanındada Çok İyi Oynadık Ama Rakip Bulduğu Golün Üstüne Yatınca 1 Puanla Döndük..
T.S.L 3.Hafta
Çok İyi Oynayıp Bolca da Gol Atınca Maç Antalya İçin Kabus Oldu Diyebilirim
Dostum Başarılar. Ceyhun'a uzaktan vurmasını söyle.. iyi atar!
İyi baslamıssın. İlk senende sampiyon olabilecegini düsünüyorum. Cok iyi bir kadron var. Basarılar.
TariboWest
Cok iyi gidiyorsun tebrikler
Nasıl Yenersin Sivası
Güzel Başlamışsın Devamı Gelir![]()
kardes basarılar çok güzel başlamışsın .Ayrıca kullandığın skinin linkini veya adını verebilirmisin acaba. Tekrar başarılar
Başarılar.
T.S.L 7.Hafta
Kayseri Deplasmanında Başabaş Geçen Mücadelede 1 Puana Razı Olduk
T.S.L 8.Hafta
Sahamızda Dev Rakip Galatasarayı Ağırladık.İlk Yarıda Çok İyi Oynayıp 3 Gol Bulduğumuz Maçta 2.Yarıda Bulduğumuz Tek Pozisyonu Gole Çevirdik Maçı Kazanıp Taraftarıda Mutlu EttikÖzellikle Maç Sonundaki Kolbastı Show İzlenmeye Değerdi
F.T.K Grup Maçı
Deplasmanda Bir Ezeli Rakibimiz Daha DevirdikSonuçtan Memnunum Ama Oynanan Futboldan Değil..
Hakikaten Kariyerlerde Trabzona Fazla İlgi Yok Bi Ortak Kariyerde Alınmıştı Şimdi Bireyselde Hayırlı Olsun
Oyunda Fırtınalar Kahraman Gibi Oynayan Trabzon Bakalım Bu Kariyerde Nasıl EsecekBaşarılar Canım
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hersey güzel devam ediyor. Bu sene sampiyonlugun en büyük adayısın.
TariboWest