Beşiktaş
Antalyaspor
Beraberlik
Kendi sahamızda (seyircisiz olmasına rağmen) Antalyaspor'u rahat bir şekilde geçeriz düşüncesindeyim...
Beşiktaş'ın çok çok rahat geçeceği bir maç olur..
Maç neden seyircisiz oynanıyor?
sanirim gecen seneden kalan cezalari var
Beşiktaşın bu hafta takılacağını sanmıyorum..Geçen sezon Antalya ile beş resmi maç yapmış ve hepsini kazanmışlardı..Bu sezonda bir sürpriz beklemiyorum..Keşke yanılsam!
Geçen seneden kalan cezamızdan dolayı bu maç seyircisiz oynanacak...
Antalya'da özellikle savunmada sıkıntı var.Bunları değerlendirip rahat bir galibiyet alabileceğimizi düşünüyorum...
Antalya yine Balili ile kontra arayacaktır...
O kadar rahat oLacağımızı sanmıyorum ben sizin aksinize. Forvet hattımız inanıLmaz derecede formsuz ve toparLanmaLarı öyLe bir haftada da oLmamıştır. Yine kazanırız, ama öLüp,öLüp diriLipte kazanırız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Besiktas`in evinde seyircisiz olmasina ragmen bu maci kazanacagini dusunuyorum.Antalyaspor`da direnecektir ama cok sanslari yok bana gore..
Ben de çok rahaat olmayacagımızı dusunuyorum .. Yıne 1-0 2-1 gıbı stresli bi skorla kazanırız
Bencede kolay kazanamayız.Kazanırız ama stresli bir skorla kazanırız diye düşünenlerdenim..
So what?
Saike
bende zor kazaniriz diyorm
Maçın başında gol bulamazsak işimiz zor.
Ben hariç herkes zorlanıcaz,rahat kazanamıyacağız diyor...
Rahat olun,rahat kazanırız...
Bu arada Ekrem döndü,bu hafta sahadaki yerini alabilecek...
Ekrem'in sakatlığının ardından takıma dönmesi Beşiktaş adına olumlu bir gelişme oldu.
Beşiktaş'ın kazanabileceği bir maç.Antalyaspor futbol adına olumlu oyun ortaya koyabilen bir ekip.Beşiktaş erken bir gol bulursa maçı kopartır,yoksa galibiyet o kadar kolay olmayacaktır.
VaLLa Bobo bu maçta kendini gösteremez ise İnönü de ki iLk maçta taraftardan bir güzeL fırça yer. RakipLerin kazandığı haftada kazanmamız gerek. BakaLım..
İnönü stadında seyircisiz geçen bir maçın zevk verme ihtimali yok Sahadaki futbol ne kadar iyi olursa olsun Tribünlerin sesi duyulmadığı sürece sıkıcı olacaktır
Bu maçı Beşiktaş rahat kazanır bence Bobo'nun büyük ihtimalle son maçı olacak golle veda etmek için bu akşam iyi performans sergileyeceğini düşünüyorum
Bobo takımda kaLacağın açıkLadı. Son maçı değiL.
kadro belli oldu,
hakan, erhan,ferrari,sivok,uzulmez,fink,ernst,nihat,tello ,bobo,nobre
bobo solda oynuyo yine, umarim iyi oynar.
ismail yedek kalmis.
yedeklerde: korcan,ismail,necip,holosko,ugur,ridvan ve ekrem var sanirim.
İlginç bir kadro ile sahadayız;
--------------Hakan------------
Erhan---Sivok---Ferrari-----Deli
---------Ernst---Fink-----------
-------------Tello--------------
Nihat--------Nobre---------Bobo
--------Hakan-----------
Erhan - Ferrari - Sivok - İbo
--------Ernst - Fink------
--Nihat - Tello - Bobo--
--------Nobre-----------
Kadrosu bu Bjk'nin.
İsmail yedek, İbo ilk 11.
Anıl ben sana demiştim İso önce bi İbo'yu kessin diye![]()
Kardeşim M.Denizli'nin takımında kimsenin yeri banko değildir.Her maç farklı 11 ile çıkar.Ama İsmail elbette ilk tercih...
Alışık olmadığı şekilde çok maç oynadı üstüste,milli takıma gitti.Bu hafta Deli takımla daha çok çalıştığı için onu tercih etmiş...
Ne yani Hakan Volkan'ın yedeği mi?![]()
Bu arada TFF'den izinler alınmış.KIZILAY reklamı ile çıkacağız...
MD'den öyle cok rotasyon görmediğim için
Hem Evra gelse kesemez İbo'yu![]()
M.Denizli'den rotasyon görmedin mi?
Bu ülkeye rotasyonu getiren Mustafa Denizli'dir Emre...![]()
Mustafa Denizli rotasyonu en cok becerebilen yerli teknik direktordur.
Gecen sene bakin maclara, lazim oldugun yusuf oynamis kurtarmis maci,
gerektiginde bobo oynamis kurtarmis,
nobre kurtarmis holosko kurtarmis, delgado kurtarmis,hepsinin payi var sampiyonlukda, buda Mustafa Denizli sayesinde.
bu arada nihat da 2-3 haftalik idmanli olmasina ragmen, ilk 11 de cikiyor.
Mustafa Denizli haftalardir Nihat'i kadroya uyum saglamasi ve mac kondusyonu artmasi icin cok cabaliyor, takimin basarisini etkilemek ugruna mumkun oldugunca fazla oynatiyor.Umarim Nihat da en kisa zamanda 100 de 100 e gelir.
Ayrica Bobo da o kadar spekulasyona ragmen Denizlinin en cok guvendigi oyunculardan birisi.
bu neee yaaaaaaa![]()