Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

39 79.59%
  • Sivasspor

5 10.20%
  • Beraberlik

5 10.20%
1 ile 30 arası toplam 221 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor [ TSL 2. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sivasspor'un fikstürü pek güzel olmamış. İlk hafta Trabzonspor ardından Fenerbahçe. Sivasspor'un ilk 3-5 maçı sıradan takımlarla olsaydı, lige güzel bir havayla başlayabilirlerdi. Evinde Trabzonspor'a yenildikten sonra deplasmanda Fenerbahçe'ye de yenilirse oyuncuların ileriki haftalarda havaya girmeleri zorlaşır. Bu açıdan üzüldüm.

Fenerbahçe geçen seneki gibi Kadıköy'de fazla puan kaybetmeyecektir. Kenarda uyuyan teknik direktör gitti, sahada dolaşan futbolculara uyarılar geldi, takviyeler yapıldı. Tribünler yeni sezona ayrı bir havayla girecek. Emre ve Alex takımla antremanlara başlamışlar. Muhtemelen bu iki isim de forma giyecek. Tüm bu etmenler Fenerbahçe'yi galibiyete yakın taraf olarak gösteriyor.

Hem Fenerbahçemize hem de Sivasspor'a başarılar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sivasspor'un fikstürü pek güzel olmamış. İlk hafta Trabzonspor ardından Fenerbahçe. Sivasspor'un ilk 3-5 maçı sıradan takımlarla olsaydı, lige güzel bir havayla başlayabilirlerdi. Evinde Trabzonspor'a yenildikten sonra deplasmanda Fenerbahçe'ye de yenilirse oyuncuların ileriki haftalarda havaya girmeleri zorlaşır. Bu açıdan üzüldüm.
    ayrıca birde haftaya bir deplasman daha yapacaklar Denizli'de..ilk 3 haftada 2 deplasman çok kötü bir giriş yapabilirler..Bu da yeni takımı olumsuz etkileyecektir kuşkusuz..

Maça gelirsek Fenerbahçe'nin şanslı olan taraf oldugunu düşünüyorum..Sivasspor formdaykende Saraçoglu'nda hep zorlanmıştır..Bu sefer taraftarının da pek ümidi yok gibi..Fnerbahçe kazanacaktır..Sivas'ın çıkaracagı 1 puan sürpriz yaratabilir ama pek öngörmüyorum bunu

Mesaj Yetkileri