1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Not well-formed(invalid token)at line1 of last_saved_game.xml

Threaded View

ben fm08 kullanıyorum aynı sorun karsıma cıkıyor dediklerinizi yaptım ama ortada bir settings dosyası yok konu fm08 teknik arızalara dafalarca acılmıs yanıt veren yokk biz ne yapmalıyız..

ÖNEMLİ OLAN KAYITLI OYUN DEĞİL BAŞTAN BAŞLARIM AMA BU SORUNU BİR DAHA GÖRMEK İSTEMİYORUM. ONCA OYUNU OYNUYORUM CAT DİYE GİBİYO BU BÖYLE DEVAM ETMEZ x) YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    şimdi XP için bir kaç yol önerilmiş :

1-Bir kere eski save ettiğiniz oyunu kesinlikle kaybedeceksiniz onu unutun.

2-Yeni bir oyun başlatın,yine aynı xml hatasını alacaksınız.oyunu kaydedin ve ana menuye dönün."load last game " e basın.Oyun hatasız başlayacaktır.Tekrar ana menuye geri dönün."load game" e basın.Ordan "delete" e basarak Bu kaydettiğiniz oyunu silin. Oyundan tamamen cıkın ve oyunu yeniden başlatın.Artık XML hatanız olmayacaktır.

Bunu bir dene.Gene olmazsa 2. çözüm yolda

şimdi bu kesin çözüm oluyor mu ? bi daha karsıma cıkmaz dimi aynı hata ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    şimdi XP için bir kaç yol önerilmiş :

1-Bir kere eski save ettiğiniz oyunu kesinlikle kaybedeceksiniz onu unutun.

2-Yeni bir oyun başlatın,yine aynı xml hatasını alacaksınız.oyunu kaydedin ve ana menuye dönün."load last game " e basın.Oyun hatasız başlayacaktır.Tekrar ana menuye geri dönün."load game" e basın.Ordan "delete" e basarak Bu kaydettiğiniz oyunu silin. Oyundan tamamen cıkın ve oyunu yeniden başlatın.Artık XML hatanız olmayacaktır.

Bunu bir dene.Gene olmazsa 2. çözüm yolda

şimdi bu kesin çözüm oluyor mu ? bi daha karsıma cıkmaz dimi aynı hata ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    SI forumlarından:

Çevirisinden size yarayacaklar:

Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları ve klasörleri göster seçeneğini aktif hale getirin.

Sonra;

C:\Users\<User Name>\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2009\

kısmına gelin ve buradaki Settings klasörünü silin.

Bu çözüm XP kullanıcıları içindir.
    pc xp ama settings yok =) [fm08]
    Last edited by th3JANISSARY : 14.Ağustos.2009 at 14:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri