1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Not well-formed(invalid token)at line1 of last_saved_game.xml

Hybrid View

Fm08 için "not well-formed invalid token at line 1 of profile 0.xml" bu problemin çözümünü veren henüz yok.Yardımcı oluranız sevinirim.
    *Kayıtlı oyunun gitmesi umrumda değil önemli olan bu sorunla bundan sonra yüzleşmiyim. Takımı tam toparladım antrenör-anreman ayarları yaptım gözlemci raporları elime yeni geçmişti v.s.. bunları yaptıktan sonra gerile gerile maçları seyretmek varken oyuna baştan başlamayım bi daha.

Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.
    th3JANISSARY
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yamadan kaynaklanan birşey değil bundan öncede Türkçe yama ile oynuyordum. Bahsettiğimiz maç esnasında gelen problem değil. O yamadanda.
    Bu oyundan cıktıktan sonra pcyi birden kapamaktan oluyo prizden fişni çekmek gibi. Yamadan olsa daha önceleride karsıma cıkardı kac senedir fm oynuyorum ben.
    Last edited by th3JANISSARY : 14.Ağustos.2009 at 15:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by th3JANISSARY View Post
    Bu oyundan cıktıktan sonra pcyi birden kapamaktan oluyo prizden fişni çekmek gibi. Yamadan olsa daha önceleride karsıma cıkardı kac senedir fm oynuyorum ben.
    O da olabilir sanırım...

Mesaj Yetkileri