1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Fenerbahçe'ye Yaşamadıklarını Yaşatmaya Geliyorum ! [9.0.3]

Hybrid View

yanlış düşünme yok. sadece yorumladım bir galatasaraylı olarak. bence biraz durun 1-2 saniye yazmadan önce düşünün, eleştirim alex ve edu'nun o para edecek oyuncular olmadığınadır.İkinci olarak ise Man.City'in Alex'i almış olmasınadır. Zaten hile yapan o senin koyduklarında bile oynar yapar. Hile durumundan konu açan yok. Zakin olun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by financiers View Post
    yanlış düşünme yok. sadece yorumladım bir galatasaraylı olarak. bence biraz durun 1-2 saniye yazmadan önce düşünün, eleştirim alex ve edu'nun o para edecek oyuncular olmadığınadır.İkinci olarak ise Man.City'in Alex'i almış olmasınadır. Zaten hile yapan o senin koyduklarında bile oynar yapar. Hile durumundan konu açan yok. Zakin olun
    Aç bir oyun Fenerbahçeyle sende satarsın bu paralara emin ol. Ayrıca Alex ve Edu oyunda gayet iyi oyunculardır.

Turkcell Super Lig 1. Hafta

Gaziantepspor karşısında iyi bir futbol oynadık kalemize zaten 1-2 kere geldiler birindede golü buldular lige 3 puanla başlamaktan dolayı mutluyum.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç

Rakip 10 kişi kalana kadar ortalarda gidiyordu maç ama 10 kişi kalınca çok güzel bir futbol oynamaya başladık 20 dakikada 4 gol atarak gruplara kaldık.

Şampiyonlar Ligi E grubu

2. olarak çıkabiliriz diye düşünüyorum en kötü UEFA olarak hedefimi belirledim.

Mesaj Yetkileri