Ümitcim Bence 1 Sene Daha Türk Oyuncularla Git
Ligdede İnşallah Şampiyon Olacaksın
Ümitcim Bence 1 Sene Daha Türk Oyuncularla Git
Ligdede İnşallah Şampiyon Olacaksın
TSL 28. HAFTA
Gecen hafta degerlendiremediğiz sansı bu hafta degerlendirdik. Trabzon ve Galatasaray berabere kaldı. Biz de gerekeni yaptık ve sampiyonluk yarısı kızıstı.
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL 2. MAC
Macı 1-0 ile uzatmalara götürdük. Nurinin attıgı frikik ile de finale yükseldik. Finaldeki rakibimiz Sivasspor oldu.
TSL 29. HAFTA
Rahat bir galibiyet aldık.
TSL 30. HAFTA
Olmadı!! 10 kişi kalmamıza ragmen fazla ofansif oynadık ve Konyaspor cezayı kesti. Sampiyonluk artık hayal gibi.. Ama daha Trabzonla da macımız var kendi sahamda..
PUAN DURUMU
TariboWest
Şampiyonluk Artık Kaçmış Takma Kafana Bundan Sonra Artık Şampiyonluklara Ambargo Koyacaksın Çünkü Seneye Bu Takım Bambaşka Oynar
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
31-32-33-34. HAFTALAR
Ligde büyük hayal kırıklıgı yarattık. Puan Durumu
FTK FİNAL
27 yıl aradan sonra sampiyon olduk. Tek tesellimiz Türkiye Kupası oldu.
Yönetimden sahayı büyütmeyi istedim. Sagolsunlar kabul ettiler. Kapasite 10000 kişi arttırılacak.
Daha 1 sene sözlesmemiz olmasına ragmen Aziz Baskan bana güvendiğini gösterdi ve 4 yıllık sözlesme teklif etti. Ben de kabul ettim.
![]()
TariboWest
Sivası Yenmişsin Hiç Yakıştıramadım
Tebrikler Ümit 3.Sezon Daha İyi Olacağına Eminim
Bence Bu Senede Türk Oyuncularla Oyna
Kupa Hayırlı Olsun Nihayet Fener TR Kupasını Gördü SonundaStadın Büyümesi Falan İyi Oldu 62000 Kişilik Dev Bir Komplex
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
O Şaka Ümit Türk Oyuncularla Devam Kararına Sevindim Yoldaş
Ümit hocam eskisehir maçını görene kadar tam diyecektim toparlanmışız ama sağlık olsun.
Ümit Türk oyuncularla nereye kadar gidersin bilmiyorum..
Töbe yarabbim kupa almamışsın ama Avrupaya açılmışsın,hatta dünyaya açılmışsın..![]()
Türk oyuncularla devam kararını tebrik ediyorum oldukça zevkli bir kariyer tekrar başarılar kardeşim![]()
işallah hocam ama bu platiniye güven olmaz ülkesi gibi bu da adamı yarı yolda bırakır söyleyemHersey kupa degil Cagdas. 2 senedir bize cesitli oyunlar oynanıyor. O yüzden kupayı alamıyoruz. Ama bu sene Plati ile işi bagladım. Avrupa Ligi bizim![]()
![]()
Kanka Sampiyon Olamasakta Yabancısız Güzel Yerde Bitirdik.![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Kadro fena sayılmaz,bu senede bi bak bakalım.. Olmadı yabancıları da dahil et takıma.. Bu arada Galatasaray'ın transferlerini koyabilir misin bi de? Ya bi de sanki Tuncayla Arda'nın yeri değişse çok daha iyi olur?
Umit kardeşim yabancı almamayı kararlısın, bari yetiştirip satmak için al pilot kulübe yollarsın..
Kazım'ın bedavaya gitmesi kötü olmuş, yorum yazmasamda takip ediyorum bakalım Türk'lerle bu sezonda neler yapabiliceksin![]()
Kadron fena değil...Kadronda sadece Türk'leri barındırman kariyeri daha ilgi çekici ve hoş kılıyorYeni sezonda başarılar kardeşim..
patron öncelikle çok iyi bir kariyer olmus sana 3 sorum olucak1.Bursaspor da oyunda hala ertuğrul sağlam varsa bursanın dizilişinin SS sini görmek .2.senin takımın oyuncularının closing down kısmısın baştan sona gösterirmisin?3.bu reklam işlerini nasıl yapıyonuz acayip merak sardımda
şimdiden tşkrler
Ertugrul saglam hala Bursanın basında.
Reklam sözlesmesi imzalamak için ilerleyen yıllarda yönetimden pilot takım iste, onlar sana tercih sunacaktır. Ordan reklam bagını sececeksin.
Alan daraltma takım komutlarında böyle
Oyuncu komutlarında ise beklerim ve ön liberom normalden 2, ortadaki 2 mc alan daraltma takım komutlarınkinden 2 fazla ve top kapma sert, kanatlar ve forvetimde takım komutunda belirtildiği gibi.. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
TariboWest
eywallah patron yardımcı çok iyi oldun ertuğrul sağlamın bursadaki taktiğini oturtmaya çalışıyomdaçok saol dostum.sorumuda şeyden dolayı sordum benim update 9.1 bu sendeki ocak ayı transfer döneminin update mi acaba ? + ben bunu nerden indiricem
![]()
AVRUPA LİGİ 4. TUR 1. MAC
Cok iyi performansla galip geldik. Rakibimizi deplasmanda da yenip gruplara kalmak istiyoruz.
TÜRKİYE SÜPER KUPA
Sampiyon Fenerbahce!!!
Futbol olarak zevk vermeyen bir mactı. Yakaladıgımız pozisyonları gole cevirmesini bildik ve kupayı aldık.
Turkcell Süper Ligde Heyecan Baslıyor!!!
TSL 1. HAFTA
Ligin ilk haftasında pilot takımımız olan Büyüksehir belediye ile oynadık. Mactaki baskınlıgımızı skora da yansıttık ve lige galibiyetle basladık. Bu mactan sonra bircok oyuncumuzla sözlesme yeniledik. Sercan iyi performansının karsılıgını maasının 4 katından fazlasını alarak hak etti.
AVRUPA LİGİ 4. TUR 2. MAC
Sercan Yıldırım yine iş basındaydı. Attıgı 2 gol ile bize hem galibiyeti getirdi hem de bizim ve ülkemizin puanını arttırdı..
TariboWest
hoca sen türksportalın türkçe yamasını mı kullanıyorsun?
bende indirecemde soram dedim.
Last edited by GeorgeWeah : 14.Ağustos.2009 at 19:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest