İtalyanlara Futbol Dersi
Valla heycandan nasıl ss alacağımı şaşırdım.Öyle bi maçtı ki Milevskyi ile öne geçtik,ilk yarıda tek kale oynadık.. Sonra sol bekimiz Volkan Yaman sakatlandı ve oyuna Hakan Balta'yı sürdüm.. Hakan'ı da hafif sakatladılar, ardından sol kanattan saldırmaya başladılar.. Fakat ataklar karşılıklıydı.. Soldan gelirlerken Gökhan İnler ortasahanın biraz ilersinden çaktı bi tane durum 1-1 oldu. En son Milevskyi sahneye çıktı ve 2-1'e getirdi skoru.. Son dakikaları nasıl geçirdiğimi hatırlamıyorum..
En son gördüğüm 90+2'de Udinese kalecisi Handanovic'in bize ceza sahası dışından çektiği şutun direkte patladığıydı..
Son atakta kornere gelmişti,atıyodu az kalsın. Ama kazandık mutluyuz..

Öyle bi maçtı ki Milevskyi ile öne geçtik,ilk yarıda tek kale oynadık.. Sonra sol bekimiz Volkan Yaman sakatlandı ve oyuna Hakan Balta'yı sürdüm.. Hakan'ı da hafif sakatladılar, ardından sol kanattan saldırmaya başladılar.. Fakat ataklar karşılıklıydı.. Soldan gelirlerken Gökhan İnler ortasahanın biraz ilersinden çaktı bi tane durum 1-1 oldu. En son Milevskyi sahneye çıktı ve 2-1'e getirdi skoru.. Son dakikaları nasıl geçirdiğimi hatırlamıyorum..