bende Rosenborg düşünüyordum, bu editör girince işin içine Bandırmaspor düşünmeye başladım![]()
bende Rosenborg düşünüyordum, bu editör girince işin içine Bandırmaspor düşünmeye başladım![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Denizlispor'um ^_^.Denizlispor-Göztepe-Yıldırım Bosnaspor-Notts County-Welling-Fenerbahçe diye uzar liste.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Her zamanki gibi önce Fenerbahce ardından İngiltere 5.lig takımı olan FC Southport![]()
Yalan söylüyorsunuzHerkes Man Cıty veya Real Madrıdle başlayacak
![]()
Barcelona ve, Valencia ve R.Madrid'in yıldızlar topluluğu olduğu bir sezonda Atletico Madrid ile şampiyonluk çok zevkli olacak.![]()
Arkadaşlar yaklaşan ve herkesin merakla beklediği FM 2010 da ilk kariyeri hangi takımla açacaksınız ? Hangi takımların iyi bir seçim olacağını düşünüyorsunuz
Ben Yine her zamanki gibi fenerle başlayacam
Galatasaray 9 oyundur hiç şaşmaz..
Galatasaray sonrada Getafe![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Eskişehirspor'u nasıl yapmışım ona bakıcam.![]()
I'm back...
Galatasaray![]()
Beşiktaş JK
Sanırım Fenerbahçe,Denizlispor,Göztepe,Sakaryaspor ve Malatyaspor ile.Sırasıyla yani
.FB ile başlayacağım (=.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İllaki Fenerbahçe...
Nerdeyse herkes kendi takımıyla başlar bence![]()
Galatasaray sonrada Newcastle United![]()
Bu arada sonunda Göztepe olabileceğiz (:
Oyunun acemiliğini atmak için Fenerbahçe ile başlarım
her zaman galatasaray, gerçi oyunun pek zevki kalmaz herhalde o kadroyla(en azından TSL için) ama, deneyeceğiz.![]()
2003'den beri Galatasaray ile başlarım,Galatasaray ile bitiririm..
Ben HJK ile başlarım![]()
F.C. Barcelona
Her Zaman Fenerbahçe S.K.
Fenerbahçe, Barça, City, Göztepe, Schalke diye başlar, sonra 1-2 takım daha alır, sadece turnuvalara katılırım.
Beşiktaş sonrada Juventus
Dediğim gibi önce Gs.. Sonrakilere gelecek olursak Livorno,Bucaspor olur o kadar takımla oyun bitmez tabi ama gittiği yere kadar.![]()
Bütün oyunlarda olduğu gibi tam sürümüne Fenerbahçe Kulübü ile başlayacağım...
Tartışma yok genelde herkes takımıylaBen de farklılık yaratamıcam Galatasarayla başlarım tabiki
turksportal...
Herzamanki gibi Galatasaray![]()