Galatasaray
Denizlispor
Beraberlik
Bizim için çok kolay maç olur.. Rijkaard'ın bu tarz maçlarda Emre Güngör ile Uğur Uçar'a görev vermesi gerekli.. Umarım bu gerçekleşir.. Bu arada Elano'yu da görmeyi çok istiyoruz ama mümkün olur mu bilemeyeceğim..
Elano çıksın oynasın, kazanırız rahat rahat...
Elano ilk 18 e girer diye tahmin ediyorum..zaten Brezilya Milli Takımı ile de bir maça çıkacak yani maç eksiğini biraz olsun orda tamamlar..
ikinci yarı da oyuna girip taraftarla buluşur diye düşünüyorum..
maça gelince Erhan Hoca defans yapmaya çıkmayacak bu bi gerçek ama bu durum bizim işimizi daha da kolaylaştıracaktır..rahat kazanırız..
Rahat bir mac olur diye düşünüyorum. 4-1 gibi bir skor bekliyorum ama bakalım, önemli olan galip gelmek.
Fenerbahçe maçındaki performansıyla Denizlispor bu maçın mutlak favorisi. Mağlubiyet anlamında...
10.08.2009 14:17
Denizlispor Maçı Biletleri Satışta
Galatasaray ve Denizlispor arasında 15 Ağustos 2009 Cumartesi günü oynanacak olan Turkcell Süper Lig 2. hafta karşılaşmasının biletleri, tüm Biletix gişelerinden satışa sunuldu.
Denizlispor Maçı Bilet Fiyatları
Numaralı Grup 1: 220 TL
Numaralı Grup 2: 165 TL
Kapalı Alt Grup 1: 160 TL
Kapalı Alt Grup 2: 120 TL
Yeni Açık Alt: 35 TL
Yeni Açık Üst: 35 TL
Eski Açık: 35 YTL
Ali Sami Yen Gişe Fiyatları
Numaralı Grup 1: 207 TL
Numaralı Grup 2: 152 TL
Kapalı Alt Grup 1: 147 TL
Kapalı Alt Grup 2: 107 TL
Yeni Açık Alt: 31 TL
Yeni Açık Üst: 31 TL
Eski Açık: 31 TL
Screw you guys, I'm goin' home
İzmirliyim rahatım hiç bi maça gitmiyorum.![]()
İnşAllah kazanacagız takımıma güvenim sonsuz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
En güzel doğum günü hediyemi takımımdan bekliyorum farklı bir galibiyetle![]()
Elano Ali Sami Yen'e çıkacakmış büyük ihtimal.. 45 dk'de olsa olur.![]()
Maç 5-0 bitecek öyle hissediyorum.2 tane Keita ve 3 tane Baros..
Elano bugün muhtemelen 2. yarı oyuna dahil olacak. Bakalım Mabed'de neler yapacağız ?![]()
Bir taraftarın takımından bol gollü bir galibiyet beklemesi doğaldır. Bunu dile getirmesinde de bir sorun yoktur.
Ancak bunu dile getirirken rakibi küçümseyen tarzda yazarsa sorun var demektir.
Denizlispor taraftarı burada yer almıyor diye 5'e gider, en az bu kadar olur gibi yorumlarda bulunmayalım.
Galatasaray'a en az 5 atarız. Bu tarz bir yorumu okuduğunuzda nasıl tepki göstereceğinizi düşünün. Aynı durum diğer takımlar içinde geçerlidir.
Son dakika haberi olarak vereyim, Elano rahatsızlandığı için maç kadrosundan çıkarılmış, forma giyemeyecek o yüzden. Umutlar Levadia maçına kaldı![]()
Bende Gs den bu maçta fark bekliyorum.Rahat maç olacaktır..
Elano kadrodan çıkartıldı!
Galatasaray'ın teknik direktör Frank Rijkaard'dan ikinci hafta sürprizi...
Süper Lig'in ikinci haftasında bu akşam Ali Sami Yen Stadı'nda Denizlispor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da savunmanın iki önemli futbolcusu Servet ve Gökhan Zan'dan birinin yedek soyundurulması bekleniyor.
Sarı-kırmızılı teknik heyetin, geçtiğimiz çarşamba günü Ukrayna maçında 90'ar dakika milli formayı giyen iki oyuncudan birinin Denizlispor maçında dinlendirileceği ve perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasına saklayabileceği ileri sürüldü.
Hollandalı teknik adamın Serveti mi yoksa Gökhan'ı mı yedek bırakacağı maçtan önce belli olacak.
ELANO RAHATSIZLANDI
Bu arada Galatasaray'ın yıldız transferi Elano Blumer'in midesini üşüttüğü ve rahatsızlandığı için Denizlispor maçı kadrosundan büyük bir olasılıkla çıkarılacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı taraftarların büyük bir merakla forma giymesini bekledikleri Brezilyalı yıldızın, maç saatine kadar tedavisinin süreceği ancak oynama ihtimalinin düşük olduğu bildirildi
Kaynak : Sporx.com
Midesini üşütmüş, halk dilinde motoru bozmuş.![]()
Tüh bi izlemek nasib olmadı,geçen brezilya milli maçını izleyim dedim 34te oyuna girdi,sevinmiştim 60 dk izlerim diye,devre arasında teknik arıza yüzünden maçı yayınlamadılar.Haftayı beklicez artık.
Geçen hafta izlediğim gibi bir Denizlispor olursa karşımızda zorlanacağımızı düşünmüyorum.Skor tahmini olarak ise 3-1 ya da 2-0 diye düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Galatasaray rahat kazanır diye düşünüyorum çünküDenizlispor'un ne transferlerini ne de teknik heyetini beğendim bu yıl küme düşerler bunu şimdiden söyleyim 6-7 hafta sonra hatta belki daha da yakın bi zamanda Yılmaz Vural,Ümit Kayıhan,Güvenç Kurtar gibi isimlerden biri gelir bu takımın başına o zaman bile kurtaramazlar..
Geçen hafta Denizlispor Fenerbahçe önündeki oyunundan sonra geçen yılki performansını sürdüreceğini gösterdi. Galatasaray ise sezona bomba gibi başladı. Galatasaray'dan bol gollü bir galibiyet bekliyorum.
--------Leo-----------
Ugur-Emre-Emre-Volkan
---Barış-Sarp-Arda----
---Keita-Baros-Kewell---
İlk 11 buymuş.
Savunma hatta gerçekten ilgi çekici, Uğur uzun bir aradan sonra ilk 11'de.Stoperlerden yana da endişem yok ama, sol bekte Hakan Balta'yı tercih ederdim. Şaşırt bizi Volkan, sana güvenen hocanı haklı çıkar.
![]()
Denizli gol 0-1
dakika 39 Angelov..
Geçen sezon sıkça gördüğümüz görüntü...
Bangoura kesiyor Angelov bitiriyor...
1-0...