1-0 yen,k duruma düştüğümüz zaman 4-1 alırız dedim arkadaşıma öyle oldu tebrik etti
Güzel bir galibiyetti Keita'ya ve Barış'a ayrı bir parantez açmak lazım...
Galatasaray
Denizlispor
Beraberlik
1-0 yen,k duruma düştüğümüz zaman 4-1 alırız dedim arkadaşıma öyle oldu tebrik etti
Güzel bir galibiyetti Keita'ya ve Barış'a ayrı bir parantez açmak lazım...
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Galatasaray çok iyi oynadı ve kazandı tebrikler ama şu ilk penaltı posizyonu çok saçmaydı.Posizyonun üstünden neredeyse 2 posizyon daha geçiyor ve top auta çıkıyor ancak hakem penaltı çalıyor.Daha erken vermeliydi.Yine de maça gölge düşürmez bir posizyondu.
Arda'ya hayranlığım daha da artıyor.Sırf Arda için izliyorum Galatasaray maçlarınıKeita da günündeydi.Ancak Baros bir türlü kendine gelemedi.Yakın zamanda patlama bekliyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yalnız Volkan Yaman Sabri'den beter. O sol bekte her top aldıgında en ufak sıkıştırmada topu hep taca yada rakibe attı. Hakan girince "Dünya varmış" dedim.
Volkan Yaman birebir pozisyonlarda da çok ağır ters kademe hataları da çok oluyo gönderilmeli bu şekilde devam edecekse..
Alpaslan vardi ama ne oldu ona Ankaragucune falan gidecek deniliyordu..
İyi oynadık, iyi pozisyonlar bulduk. Değerlendirmesini de bildik.
Penaltı pozisyonları tartışılmamalı bence. Keita süperdi, Arda yine çok iyidi.
Takımı beğendim. Gün geçtikçe daha iyi olacağız inşallah.
Volkan Yaman bu takımın topcusu degil sonuc olarak yedek agırlıklı bir kadro ile sahaya cıktık Arda ilk maclara nazaran kötüydü Kewell ve Baros'ta cok tutuktu ama kazanmayı bildik iyi oldu.
Tartısılan 2 pozisyonda cok net penaltı idi hatta bir penaltımızda verilmedi, barıs ı çekip indirmişlerdi
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Last edited by tarikko : 16.Ağustos.2009 at 04:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bencede Alican orada Barış ayakta duramadı.Penaltı değildi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Rahat bir sekilde galip geldik.
Rijkaard'in neden büyük hoca oldugu böyle maclardan sonra belli oluyor. Takimdaki tüm futbolculara esit mesafe de yaklasiyor, hakedene formasini veriyor. Oyun sIkIstigi anda aninda müdahale ediyor. Worldclass bir hoca. =)
Keita bugün harikaydi. Sag tarafi domine etti, yardirdi resmen.
Arda Turan her zaman ki gibiydi zaten. =)
Oynadigimiz futbola bakip gelecek icin ümitlenmemek elde degil.
bence alpaslan satılmamalı o çocukta yetenek var . yetenek olmasa bile yetenek fakiri barış bile alman disipliniyle nasıl oynuyor . alpaslan da alman ekolü . volkan yamandan da 10 kat iyidir . kendini geliştirirse de balta'dan sonrası da garanti altına alınmış olur .
İlk pozisyonun bariz penaltı olduğunu belirtmiştik.İkinci pozisyonda bariz dışarıda olduğunu söyleyelim.Müdahele dışarda Keita içeriye düşüyor...
Gazetelerdeki Başlık 4 1 Kere Maşallah![]()
Bu arada bu hafta da hakemler sayesinde basit bir sarı kart gördük.Geçen hafta Arda'nın canı yandı bu hafta da Baros'un.Neymiş efendim santrayı kurallara uygun yapmamış.Bunun için dahi sarı kart gösteriliyor yazık.Daha önce böyle bir olaya hiç tanıklık etmedim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Denizlili oyuncun ayakları içeride keita düşerken ayakları geriye dogru acılıyor .
rakip zayıf dahi olsa daha ikinci haftadan oynadığımız futbol çok etkileyici..
bu sene bu futbolumuz devam ederse lig erken biter bence..
gerçekten yıllardır kadromuz iyi td miz yok diyorduk artık öyle bir sorun da kalmadı..
Galatasaray geleceği çok açık bir futbol oynuyor..tebrikler Aslanlar..!!!
Bütün herkes penaltı diyor tv yorumcuları herhangi bir art niyet aramamak lazım vermeseydide farketmezi.
iki resimde de çok net gözüküyor ki; siyahi arkadaş ceza sahasına girmeden müdahale yapayım demiş fakat tam çizgi üstünde isabet ettirebilmiş. çizgi üzerindeki müdaheleler penaltı. keita nın bacakları da müdahele etkisiyle geri tepdiğinden böyle bir görüntü normal, bence![]()
Art niyet aramıyorum zaten.İlk penaltının nasıl bariz penaltı olduğunu söylediysek,bununda dışarıda olduğunu söyledik...
Sen karşı çıkınca tezimizi kanıtlayacak foto koyduk...
Rakip ilk müdaheleyi yaptıgında kendi ayagı çizgi üstünde oldugu için pozisyon içerde sayılıyormuş. Erman öyle dedi; Fakat aynı Erman pozisyonas faul degil dedi, birde o gariplik var![]()
Beyler bu dışarda körü körüne savunmayın bence.Penaltıyı vermesi oyuna etki etmedi o açıdan yanlış görmüş olabilir,penaltı vermesede yine skor çok farklı olmazdı..