Bugün kadro konusunda bu tarz bir sürpriz bekliyordum yanılmadım. Milli oyuncuların birçoğunu haftaiçindeki Avrupa Ligi maçını da düşünerek dinlendirdi Rijkaard. Doğru olan da buydu.

Galatasaray genel olarak sürekli delmeye çalışan, rakibi zorlayan bir oyun oynuyor. Bu sebeptendir ki maçları izlemek keyif veriyor. Bugün Denizlispor 2-0 da öne geçse bu maç Galatasaray lehine sonuçlanacaktı.İlk düdükten son düdüğe kadar herşey gün gibi ortadaydı zaten.

Galatasaray doğru yönetiliyor, adımlarını doğru atıyor ve meyvesini alıyor. "Rakipler kolaydı" diyoruz. E rakip kolaysa Galatasaray da ona göre kendini sıkmadan oynadı. Ciddi rakiplere karşı elbette daha ciddi bir oyun oynayacaklardır. Hani amiyane tabiriyle "Adamına göre muamele" diyoruz ya. Resmedilen tablo tam da böyle işte.

Güzel bir Cumartesi akşamı tasasız bir galibiyet. Yaramıştır elbette...

Denizlispor başkanı Ali İpek için bir paragraf açmak istiyorum. Maçtan sonra Erhan Altın hakkında üstü kapalı , çok da tadı tuzu olmayan şeyler söyledi. Siz ki bu ligin en tecrübeli yöneticilerinden birisiniz. 2 maç üstüste Türkiye'nin zirvedeki takımlarıyla oynayıp kaybettiniz diye teknik direktör değiştirilir mi? Nerede istikrar nidaları? Erhan Altın gidip yerine Scolari gelse Denizlispor bir anda patlayacak mı? Hep bugünü kurtarmaya çalışıyoruz, yarını hak getire. Bilmiyorum ki nereye kadar bu zihniyetle...