Sayfa 166 / 896 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
4,951 ile 4,980 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ohh bee..
    şu Bilica alınmayaydı bide..
    Neyse artık çok mutlu oldum Lugano'ya çok uzun sürdü ama sonunda kaldı
    öyle veya böyle takımda kalması çok güzel..

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Tilki-Kürkçü ilişkisi tecelli etti diyebiliriz bir bakıma. Boşu boşuna tatsızlık çıktı. Lugano'nun kendini affettirmesi için 2 misli çalışması gerekecek.Hem taraftara hem de futbolcu arkadaşlarına...

Transferin boyutuna gelecek olursak Lugano'nun kalmasına sevinenlerdenim.Zira medyada Luisao, Naldo isimleri geçiyordu. Hangi aklı selim ister yahu rakibine Naldo gibi bir panzerin gelmesini

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Tilki-Kürkçü ilişkisi tecelli etti diyebiliriz bir bakıma. Boşu boşuna tatsızlık çıktı. Lugano'nun kendini affettirmesi için 2 misli çalışması gerekecek.Hem taraftara hem de futbolcu arkadaşlarına...

Transferin boyutuna gelecek olursak Lugano'nun kalmasına sevinenlerdenim.Zira medyada Luisao, Naldo isimleri geçiyordu. Hangi aklı selim ister yahu rakibine Naldo gibi bir panzerin gelmesini
    Selman Lugano da en az o kadar iyi bir oyuncu.
    Hem de Bonservisten kurtuldu Fenerbahçe.
    Lugano gayet kaliteli bir oyuncu, Luisao'ı da bilirim, Lugano'yu Luisao'a tercih ederim.Bilica yerine Naldo gelse neler olurdu acaba..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Valla inanilmaz rahatladim daha yeni ogrendim ve muthis sevindim

Tekrar Hosgeldin ligin en iyi stoperi Tota..Seni tekrar gormek cok guzel

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

bana kalırsa kulüpten içeri sokmazdım yok başka kulübe gidecegim yok bu kadar para istiyorum vsvs , acaba kaça imzaladı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Selman Abi zaten Lugano Naldo kadar kaliteli bir oyuncu.Luisao`dan da daha iyi bana gore.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Luisao ve Naldo , Lugano'dan daha iyi topcuydu iki güne kadar şimdi Lugano hepsine 5 basar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ligler başlamışken Bremen'in Naldo'yu satması zordu. Zaten bıraksalar dahi 10-15 m € civarı bir bonservis bedeli belirlerdi. Aynı şekilde Luisao için de Fiorentina'nın 10 m €'luk teklifi reddedilmişti. Her ikisi de Türkiye'ye gelmeye ikna edilse dahi önemli bir maliyetleri olacaktı. Bunun yerine hem taraftarın büyük bölümünün sevgilisi olan, kulübü tanıyan, performansından memnun olunan Lugano'nun kalması daha hayırlı oldu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Selman Lugano'nun kendini kabullendirmesi için 2 misli çalışması gerekir demişsin, buna katılmıyorum. Geçen senenin yarısı kadar bile oynasa, baksana kabullenmiş bile. Bir de rakip takım taraftarları laf söyledikçe, bu kabullenme/sahiplenme daha hızlı oluyor, Emre ve Tümer olaylarında olduğu gibi. Bu akşamki maçta stada geldiğinde, stad yıkılacaktır Lugano diye, buna eminim. 3 aydır bizimle oynadığını unutmuş herkes.

İnşallah Figer'in değil Fenerbahçe'nin dediği olmuştur yoksa daha vahim bir durum. Fenerbahçe'nin ilk teklif ettiği fiyattan anlaştılarsa çok da problem değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer

-Cengiz ve Tarık-

Lugano elbetteki kalitesi tartışılamayacak stoperlerden biri. Ben de beğenirim savunma anlayışını. Ancak defalarca Naldo'yu çıplak gözle izledim. Naldo sadece toplu oyunda değil topsuz alanda da bir o kadar başarılı. İzlediğim maçlarda beğendiğim oyuncuları özellikle takip ederim.Naldo bir Brezilyalı stoperden beklenmeyecek kadar zeki bir oyuncu. Topsuz oyunda nerede duracağını nereye koşu yapacağını çok iyi biliyor.Rakip atakların %60'ı Naldo yüzünden ölü doğuyor. Naldo sayesinde yanındaki Mertesacker denen "tank" yıldız oldu. Açıkçası böyle bir oyuncunun ligimizde olmasını çok isterdim.Ama rakip takımlarda değil tabi

Luisao'yu da ekranlardan takip ettiğimiz kadarıyla biliyorum. Naldo'yu milli takıma sokmadığına göre elbetteki birşeyler vardır

Her ne ise konu Lugano ve hayırlı olmasını diliyorum. Ben de en az Fenerbahçe'li arkadaşlarım kadar mutlu oldum bu anlaşmadan. Ancak Naldo ve Luisao konusunda söylenenlere katılamayacağım ne yazık ki...

Nesil
    2006

Ben de çok sevimdim kalmasına.Ne has fenerbahçeliler bonservis bedeli ödenmeden gitti bu da gitseydi artık üzülürdüm yeter artık ona fesih bunu gönder klüp sonra biletlere yükleniyor.Lugano bence gitmeden önce ne ise şu anda benim için hâlâ aynı, beşiktaşlıyım yok şaka yaptım fenerliyim demedi en azından ama bunlar zamanla hallolur şu anda hiçbir oyuncunun taraftar tarafından kabullenilmeyeceğini sanmıyorum.Kadro geniş oldu iyi oldu inşallah futbolculardan en iyi şekilde faydalanırız.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Ayrıca EDU sakatlanmadan önce Avrupaya gideceğini söylüyodu bizi küçümseyip. Büyük lokma ye büyük konuşma diye söz vardır aynısı Edu için geçerli sanırım. Zamanında Yunanistan'da oynarkende aynı şeyleri yaşamıştı. Şimdide aynısı olacak.
    Lugano da Lazio'ya oraya buraya gitcem diyodu

Nesil
    2006
    Yer

- Serkan:

Lugano kendini taraftara affettirebilir birkaç hareketi ile ve de geçmişteki o takımı için verdiği mücadele ile. Ancak senin de bahsettiğin gibi tüm arkadaşları çalışırken Lugano ülkesinde fink atıyordu.

Bu durum mutlaka ki sorun yaratacaktır. Ben de Fenerbahçe'li Önder olsam böyle davranan birinin gelip beni kesmesine içerlerim doğrusu.

Rakip takım taraftarları konusuna gelince benim gibi bu habere sevinen insanların sayısının az olmadığı kanaatindeyim. En azından şu an sohbet ettiğim Galatasaray'lı arkadaşlarım benimle aynı fikirde. Eğer Lugano ile anlaşılmasaydı Aziz Yıldırım çok daha kaliteli bir stoperi getirebilirdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Lugano da Lazio'ya oraya buraya gitcem diyodu

Lugano hiçbir zaman Lazio'ya gidiyorum diye birşey demedi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İsmail son 3 aydır Lugano oraya gidiyorum bu paraya oynamam gibi şeyler demedi mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Pazar günü takımımı açıklıyorum dedi açıkladı da cıkan klup isimleri basının yorumuydu
    tabi başka kluplerle mutlaka görüştü inkar etmek olmaz ancak öyle yada böyle FENERBAHÇE'de kaldı, kalacak o yeterli benim için..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

-Cengiz ve Tarık-

Lugano elbetteki kalitesi tartışılamayacak stoperlerden biri. Ben de beğenirim savunma anlayışını. Ancak defalarca Naldo'yu çıplak gözle izledim. Naldo sadece toplu oyunda değil topsuz alanda da bir o kadar başarılı. İzlediğim maçlarda beğendiğim oyuncuları özellikle takip ederim.Naldo bir Brezilyalı stoperden beklenmeyecek kadar zeki bir oyuncu. Topsuz oyunda nerede duracağını nereye koşu yapacağını çok iyi biliyor.Rakip atakların %60'ı Naldo yüzünden ölü doğuyor. Naldo sayesinde yanındaki Mertesacker denen "tank" yıldız oldu. Açıkçası böyle bir oyuncunun ligimizde olmasını çok isterdim.Ama rakip takımlarda değil tabi

Luisao'yu da ekranlardan takip ettiğimiz kadarıyla biliyorum. Naldo'yu milli takıma sokmadığına göre elbetteki birşeyler vardır

Her ne ise konu Lugano ve hayırlı olmasını diliyorum. Ben de en az Fenerbahçe'li arkadaşlarım kadar mutlu oldum bu anlaşmadan. Ancak Naldo ve Luisao konusunda söylenenlere katılamayacağım ne yazık ki...
    Selman Fenerbahçe'ye süpürücü oyuncu lazım değil, Edu da Bilica da o tarz zaten.Rakibi yıpratan, önde alıp top aldırmayan stoper laızm.Bizim 2 stoper de Naldo da Luisao da hızlı değil.Naldo'nun yer tutma çabası burada o kadar önemli değil, Mertesacker'in de fiziğinden faydalanılmasının sebebi o zaten.Naldo forvetten stopere geçmiş, beli zayıf, ayakları uzun, çok çabuk bir oyuncu ama bu onu Lugano'yu altta bırakacak ekstra özellikler olarak kabul edilmemeli.Lugano aslen rakibi yıpratan, markajcı bir stoper, süpürücü değil zaten.Bilica top taşıma işini fazla fazla yapıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İsmail son 3 aydır Lugano oraya gidiyorum bu paraya oynamam gibi şeyler demedi mi ?
    Profesyonel oyuncu, istediği görüşmeyi yapar sözleşmesi elindeyken.
    Aşağılar gibi yazmanızı hoş karşılamıyorum.
    Last edited by Cengo : 16.Ağustos.2009 at 17:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

- Serkan:

Lugano kendini taraftara affettirebilir birkaç hareketi ile ve de geçmişteki o takımı için verdiği mücadele ile. Ancak senin de bahsettiğin gibi tüm arkadaşları çalışırken Lugano ülkesinde fink atıyordu.

Bu durum mutlaka ki sorun yaratacaktır. Ben de Fenerbahçe'li Önder olsam böyle davranan birinin gelip beni kesmesine içerlerim doğrusu.

Rakip takım taraftarları konusuna gelince benim gibi bu habere sevinen insanların sayısının az olmadığı kanaatindeyim. En azından şu an sohbet ettiğim Galatasaray'lı arkadaşlarım benimle aynı fikirde. Eğer Lugano ile anlaşılmasaydı Aziz Yıldırım çok daha kaliteli bir stoperi getirebilirdi...
    Haber çıktığında abimle konuşurken Bekir örneğini vermiştim bende. Bekir geldi, aylardır çalışıyor, Lugano ortalarda yok, ama kadroya direk girecek, form durumuna bakılmaksızın.

Lugano olmasaydı, büyük para harcanıp yıldız alınmazdı bana göre. Daum yine Brezilya'dan bir isim getirirdi, Luciano gibi. İsim olarak Lugano'dan daha iyisi bu saatten sonra gelmezdi.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Lugano'ya kızıyorum ama Lugano hiç Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum, dönmem, şu takımda oynamak istiyorum diye açıklama yapmadı. Figer çok para istediği için Fenerbahçe teklifi kabul etmedi, benim teklifim budur, uyarsa gel dedi ve görüşmeler bitti.

Şimdi umuyorum o teklife uymayı kabul edip geliyordur. Hakkını yemeyelim, kalmak istemiyorum, bu para az tarzı hiç açıklaması olmadı Lugano'nun taraftarı kızdıracak. Figer'in bonservis istemesi en büyük sorundu. Başka takımlarla da görüştü elbette ama istediklerini o kulüpler de vermedi ve geri geliyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Lugano'dan kar edilen para Sercan için kullanılabilir, yedek forvet ihtiyacımız çok acil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir de ben Bilica'nın da 11'de oynamasını istiyorum. Hangi yabancı yedeğe çekilir, bunu Daum düşünecek ama topu ileriye taşıyan, savunmayı öne çıkaran ve topu savunmadan oyuna sokabilen bir isim. Açık alanda oynayamaz deniliyor ezbere, yanında Lugano olduğunda ve orta saha kurgusu sağlam olursa bu da problem yaratmayacaktır.

Lugano ve Bilica'nın yan yana oynamasından yanayım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Evet yedek forvet lazim takima Semih ya da Guiza Allah korusun bir sakatlik gecirirlerse veya cezali olurlarsa forvet yok takimda..

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Selman Fenerbahçe'ye süpürücü oyuncu lazım değil, Edu da Bilica da o tarz zaten.Rakibi yıpratan, önde alıp top aldırmayan stoper laızm.Bizim 2 stoper de Naldo da Luisao da hızlı değil.Naldo'nun yer tutma çabası burada o kadar önemli değil, Mertesacker'in de fiziğinden faydalanılmasının sebebi o zaten.Naldo forvetten stopere geçmiş, beli zayıf, ayakları uzun, çok çabuk bir oyuncu ama bu onu Lugano'yu altta bırakacak ekstra özellikler olarak kabul edilmemeli.Lugano aslen rakibi yıpratan, markajcı bir stoper, süpürücü değil zaten.Bilica top taşıma işini fazla fazla yapıyor.
    Cengiz Naldo'nun böyle oynamasının sebebi yanında Mertesacker tarzında bir stoper olmasından kaynaklanıyor. Mertesacker çok iyi bir kesici ancak arkaya atılan toplarda tam bir facia. Naldo da hem oyunu takip ediyor hem Mertesacker'i. Yanında Per değil de Prödl , Tosic gibi oyuncuların oynadığı maçlarda Naldo'yu izlediğimizde ne demek istediğim anlaşılıyor. Ben Naldo haberi çıktığından beri diken üzerinde takip ediyorum spor bültenlerini. Çilem bitti nihayet

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Lugano'dan kar edilen para Sercan için kullanılabilir, yedek forvet ihtiyacımız çok acil.
    Bende Sercan konusunda transferin son günlerine doğru bir gelişme olabilir diye düşünüyorum. Semih sakat, Güiza'ya birşey olsa o bölgede sıkıntı yaşayacağız. Diğer bölgelerde çok alternatifli bir kadromuz var zaten.

Sercan olmasa da forvete bir takviye şart, Sercan olursa tadından yenmez, çok iyi bir kadro tamamlanmış olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    34

sağa topuz , deivide yedeğe , stoperdede bilica - lugano ... En iyi verimi böyle alırız takımdan.
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oh be Luganomuz kalmış Sabah Muhammed abiden öğrendim kaldığını baya sevindim

RC-Lugano-Bilica-Gökhan Gönül süper bi defans hattımız oldu.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by ogcj_me View Post
    sağa topuz , deivide yedeğe , stoperdede bilica - lugano ... En iyi verimi böyle alırız takımdan.
    O halde Deivid'le birlikte Roberto Carlos'un da yedek kalması gerekiyor ki benim kanaatime göre sezon başı her demecinde Carlos'u göklere çıkaran Daum O'nu kolay kolay kesmeyecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bilica'yı kesmekten başka bir alternatifimiz yok gibi gözküyor.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Lugano-Önder oynayacak cok büyük ihtimalle.Carlos geldimi kesilmez takımdan Deivid ise zaten yedek.Ki benim gözümde Önder Bilica'dan daha iyidir..

Lugano kalmış, hayırlı olsun. Bizim şartlarımızı kabul etmese yönetim anlaşmazdı zaten. Hep üstüne basa basa Aykut Kocaman söyledi "şartlarımızı kabul ederse Lugano ile anlaşabiliriz." diye.

Lugano-Bilica ikilisinin oynamasından yanayım Serkan abi gibi. Bilica'yı yedek için almadık, yedekte duracak birisi için Yasin gibi gelecek vaad eden birinin yanı sıra 2.5 milyon Euro verilmez.

Benim şöyle ilginç bir tahminim var, daha doğrusu tahmin değil de istek. Bu isteğim olsa takım adına müthiş olur, sanıyorum ki kimse de itiraz etmez.

R.Carlos ile yollar ayrılacak, kendisi Brezilya'ya dönmek istiyordu, gönderilecek. Hem onun yıllık 4 milyon Euro'luk maaş yükünden kurtulacağız, hem kontenjan açılacak. Böylece stoperde Bilica-Lugano oynayabilecek. Sol kanat ne olacak peki? Benim temennim şu yönde: Carlos gidince sol beke Andre Santos geçecek, sol açığa ise TUNCAY ŞANLI transfer edilecek. (Malum kulüp bulamadı, kiralama formülü düşünülüyor, İngiliz basını da yazdı.) Takım belki de hem fizik hem teknik hem de RUH olarak son yılların en iyisi olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Lugano kalmış, hayırlı olsun. Bizim şartlarımızı kabul etmese yönetim anlaşmazdı zaten. Hep üstüne basa basa Aykut Kocaman söyledi "şartlarımızı kabul ederse Lugano ile anlaşabiliriz." diye.

Lugano-Bilica ikilisinin oynamasından yanayım Serkan abi gibi. Bilica'yı yedek için almadık, yedekte duracak birisi için Yasin gibi gelecek vaad eden birinin yanı sıra 2.5 milyon Euro verilmez.

Benim şöyle ilginç bir tahminim var, daha doğrusu tahmin değil de istek. Bu isteğim olsa takım adına müthiş olur, sanıyorum ki kimse de itiraz etmez.

R.Carlos ile yollar ayrılacak, kendisi Brezilya'ya dönmek istiyordu, gönderilecek. Hem onun yıllık 4 milyon Euro'luk maaş yükünden kurtulacağız, hem kontenjan açılacak. Böylece stoperde Bilica-Lugano oynayabilecek. Sol kanat ne olacak peki? Benim temennim şu yönde: Carlos gidince sol beke Andre Santos geçecek, sol açığa ise TUNCAY ŞANLI transfer edilecek. (Malum kulüp bulamadı, kiralama formülü düşünülüyor, İngiliz basını da yazdı.) Takım belki de hem fizik hem teknik hem de RUH olarak son yılların en iyisi olacak.
    Abi ağzından bal damlıyor yahu.İnşAllah böyledir .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Mesaj Yetkileri