FOTOMACTAN ÖZEL RÖPORTAJ!!!

Sevilla İle Anlasan Türk Teknik Direktör Ümit Boğa röportaj için Fotomacı Secti. Cok güzel gecen röportajımızda Ümit Boğanın keyifli oldugu görüldü. İşte röportajın tam metni:

Muhabir:Hocam öncelikle Sevillada basarılar dilerim. Burada olmak nasıl bir duygu?

Ü.B:Tesekkür ederim. Gercekten böylesine büyük bir kulübe geldiğim için cok mutluyum. Sevilla Baskanın beni tercih etmesi büyük onur ve gururdur. Yani su an için hersey yolunda gidiyor..

Muhabir:Peki hocam farklı bir ülke, farklı bir dil,farklı bir kültür.. Kısa sürede uyum saglayabileceginizi düsünüyor musunuz?

Ü.B:Uyum sürecini atlatmak biraz uzun sürecek gibi duruyor. Cünkü İspanya da hersey farklı. Buraya adepte olmak biraz zamanımı alacak.

Muhabir:Takım hakkındaki düsüncelerinizi alabilir miyim hocam?

Ü.B:Takım kadromuz kaliteli sayılabilecek düzeyde. Takımıma 4-4-2 oynatmayı düsünüyorum..

Muhabir:Takımınız ile yrn cıkacagınız antremanda tanısacaksınız. Takımda iyi oyuncuları saysanız ilk 5 nasıl olurdu?

Ü.B:Benim bütün futbolcularım iyi. Hepsine güveniyorum. İnsallah sene sonunda gülen taraf biz oluruz.

Muhabir:Bizimle vaktinizi paylastıgınız için tesekkürler hocam.

Ü.B:Bişey degil..

İşte Ümit Boğa ile röportajımız böyle gecti. Simdi sizi Sevillada kısa bir sehir turuna cıkarıyoruz!!!