Size biraz oynatmayı düşündüğüm taktik ve transferler hakkında bilgi vermek istiyorum
FLAŞ HABER!!!
FK JAVOR RONALDİNHO İLE ANLAŞTIĞINI AÇIKLADI!!!!
Bu öğleden sonra FK Javor yönetiminden yapılan açıklamaya göre Ronaldinho bundan sonra FK Javor ile maçlara çıkacak. Bütün Sırbistan bu haberle sarsılırken teknik direktör Hüsrev DÜŞÜRMEZ bir kaç dakika sonra Ronaldinho'yu imza töreni öncesinde basına tanıtacak.
Bir kaç dakika sonra
İmza töreninin yapılacağı kulüp binasına sığmayan basın mensupları ve taraftarlar için tören stadyuma alındı.
Törene Ronaldinho'dan önce kendisi çıkan DÜŞÜRMEZ karşısında yüzlerce basın mensubunu görünce şaşırdı. Kısa süren şaşkınlığını üzerinden atan DÜŞÜRMEZ Ronaldinho'yu çağırdı.
Bu çağrının üzerine taraftarlardan çılgınca haykırışlar ve tezahüratlar yükseldi. Yükselen bu tezahüratlar Ronaldinho'nun sahneye çıkmasıyla kesildi ve kahkalara ve yuhlamalara dönüştü.
Javor'un anlaştığını açıkladığı Ronaldinho çakma çıktı. Bu rezilliğin ardından neredeyse bütün taraftarlar stadyumdan ayrıldı. Töreni terk etmeyen bir kaç basın mensubunun sorularını cevaplayan ronaldinho şöyle konuştu.
"Ben bilmeyor nedın yapayor taraftor boyle. Ben taraftor için oynamak daha iyi ronaldinho'dan."
Bu sözleriyle basın mensuplarının ve taraftarın gönlünü alan Ronaldinho bir kaç top sektirip zıpladıktan sonra kendisini 2012 yılına kadar Javor'a bağlayan sözleşmeye imzasını attı.
Kızgınlığı yüzünden okunan DÜŞÜRMEZ basın mensuplarına hakaret yağdırdı.
"Bir basın nasıl bu kadar salak olabilir anlamıyorum? Kulübün bu bütçeyle gerçek Ronaldinho'nun sağ kramponunu bile alamayacağını bilmiyor mu?"
DÜŞÜRMEZ sonrasında daha sert sözlerle devam etti.
"&%'&^%&/^(/+&%/('^%)==)%_?=?_'^%="
Bu sözler üzerine DÜŞÜRMEZ ve basın mensupları arasında soğuk rüzgarlar esiyor.
İşte büyük Ronaldinho'muz
![]()