Sayfa 167 / 896 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
4,981 ile 5,010 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deivid artı kontenjandan biri bu kesin, diğer artı kontenjan ya Bilica olacak yada Santos.

Ayrıca Egowich'in dediği senaryoda olası. Tabi bu şu an için değil en erken devre arasında olur.

Tuncay'ın gelme durumuda var. Eğer Tuncay'ı alırsak + kontenjan Santos veya Carlos olacak. Muhtemelen dönüşümlü oynayacaklardır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano'ya geçen hafta Fenerbahçe'de kalır demiştim Fenerbahçe'li üye arkadaşlarla pek inanmayarak inşAllah demişlerdi dediğimin çıkmasına sevindim Lugano iyi bir oyuncu umarım derbilerde ortalığı kızıştırmaz biraz yatışır ligimizin kalitesini arttıran oyunculardan biri hayırlı olsun Fenerbahçe'ye tekrar..

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Deivid artı kontenjandan biri bu kesin, diğer artı kontenjan ya Bilica olacak yada Santos.

Tuncay'ın gelme durumuda var. Eğer Tuncay'ı alırsak + kontenjan Santos veya Carlos olacak. .
    Santos yedek kalmaz abi Kalirsa Bilica kalacak bu durumda.Tuncay gelse bile yine Santos yedek olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Lugano kalmış, hayırlı olsun. Bizim şartlarımızı kabul etmese yönetim anlaşmazdı zaten. Hep üstüne basa basa Aykut Kocaman söyledi "şartlarımızı kabul ederse Lugano ile anlaşabiliriz." diye.

Lugano-Bilica ikilisinin oynamasından yanayım Serkan abi gibi. Bilica'yı yedek için almadık, yedekte duracak birisi için Yasin gibi gelecek vaad eden birinin yanı sıra 2.5 milyon Euro verilmez.

Benim şöyle ilginç bir tahminim var, daha doğrusu tahmin değil de istek. Bu isteğim olsa takım adına müthiş olur, sanıyorum ki kimse de itiraz etmez.

R.Carlos ile yollar ayrılacak, kendisi Brezilya'ya dönmek istiyordu, gönderilecek. Hem onun yıllık 4 milyon Euro'luk maaş yükünden kurtulacağız, hem kontenjan açılacak. Böylece stoperde Bilica-Lugano oynayabilecek. Sol kanat ne olacak peki? Benim temennim şu yönde: Carlos gidince sol beke Andre Santos geçecek, sol açığa ise TUNCAY ŞANLI transfer edilecek. (Malum kulüp bulamadı, kiralama formülü düşünülüyor, İngiliz basını da yazdı.) Takım belki de hem fizik hem teknik hem de RUH olarak son yılların en iyisi olacak.
    en doğrusu bu olur heralde..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Lugano, İstanbul'a gelmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Santos önde oynamalı bence arkada iyi olmaz önde yeteneklerini daha iyi sergiliyor.Brezilya milli takımında oynuyor olması bişey değiştirmez benim görüşüm.
    Sol kanat Carlos-Santos harika ikili olacaktır Santos Carlos'a yardım da eder zamanla kondisyonunu oturtsun şu dönem biraz yorgun durumda Santos 90 dakika için en azından izlediğim maçlarda öyleydi..
    Carlos da çok daha fazla hucum etme şansı bulur önünde Santos oldumuydu.
    Tuncay'ın geleceğini sanmıyorum,gelmesinde artık hiç olmadı Özer var,
    Santos'unda geride değil önde oynamasını istiyorum taraftar ve bi futbol sever olarak.
    Alex'le uyumu müthiş az da olsa Carlos'la da izledik onlada çok iyi anlaştığnı gördük..
    Bekte yazık olur..
    Deivid'de sağ kanat için değil Alex'e alternatif düşünülmeli bence.
    Yoksa Daum'unda inadıyla Topuz,Özer paslanır bu takımda..

Takım bu haliyle bence müthiş oldu Lugano da kalınca.Bir yedek santrafor sıkıntımız var o kadar orda da biraz şansımız yaver giderse sakatlık olmazsa cok uzun süreli bu takım bu sene baya baya iş yapar.

Aynen katiliyorum Santos bekte cok etkili olamiyor kanatta cok daha iyi isler yapiyor ortaya geliyor,calim atiyor,muthis paslar veriyor.Bu sene Carlos kalmali.Carlos-Santos cok iyi ikili olacaklar bu sene bana gore

Lugano sanki yeni transfermiş gibi karşılanmış, çok seviliyor gerçekten.

Bugün de tribünde müthiş bir sevgi seli olacak kendisine. İlk geldiği zamanı hatırlıyorum da, o zamanlar tribünde maçı izliyordu, şimdi de sanki yeni transfermiş gibi geldi gözüme

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Lugano sevilmez mi hiç Biraz üzdü bekletti bizi transfer döneminde gitti gidiyor denildi üzüldük ama sonuçta döndü yine taraftar inanlımaz mutlu ondan dolayı..
    Oda bu sevginin karşılığını en iyi şekilde verecektir sahada.

Şimdi gönül rahatlığıyla kombine alabilirim.Fenerin bu sezonki en iyi transferidir..Belki kalite bazında daha iyi bir oyuncuda alınabilirdi ama her futbolcuda olduğu gibi bir uyum sorunu olacaktı.Ki defans oyuncuları için uyum çok önemlidir.Sadece savunmacılarla değil kaleci ve orta saha hatta forvetle uyumlu olması gerekiyor ...Geçen sezonun ilk yarısında guiza ile nerdeyse başa baş gol atan bir defansı tekrar kazandığımız için çok mutluyum hem lugano ya hem yönetimi sonsuz teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bakarsınız daum Baroniyi keser Deniz veya Selçuğu koyar Deividle birlikte en büyük aday Bilicadır. Önder ve Lugano'da garanti oynar birlikte. Çünkü başka birisini kesemez. Baroni var onuda keserse geçen sene sorun yaşanan DM bölgesi yine aksar. O nedenle Bilica kesilir. Bence Zaman zaman Carlos'u lig maçlarında dinledirerek Wedersonu oynatabilir ve stoperde Bilicayı koyabilir. Carlos olsada olmasada o bölge iyi işliyor. Yada A.Santos'u da bir kaç maç Boral ile değiştirebilir. Yani Bilica yedek kalacak olsa bile bu sezon baya bir maçta oynar. Carlos, Baroni, A.Santos bunlar dinlenebilir bazı maçlarda. Zaten öylede olmalıki koskoca periyodda hem herkes şans bulsun hemde oyuncular dinlensin ve yıpranmasın. Hele daha M.Topuz ve Özer de katılsın o zaman Türklerde formayı alabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

kesilecek tek adam bilica dır dün takımın en kötüsüydü bence top ona yaklaştımı korktum acemi gibi hareketleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carlos gitmek istiyormuş, Transfer döneminin sonuna doğru sürpriz bekleniyor, tabi olmayadabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gönder, AL..Gönder, yine tekrar geri aL. GüzeL feLsefe.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Kazım Kazım maçın ardından yaptığı sohbette ilk 11'de oynadığı için çok mutlu olduğunu söyledikten sonra "Ama şimdi Tuncay geliyor. O gelince belki ben yedeğe çekilebilirim" diyerek tüyoyu verdi.
    Tuncay'ın gelmesi ve basında çıkan R.Carlos'un gitmesi durumunda şöyle bir onbir olursa herhalde EFSANE onbir olur.

Volkan

Gökhan - Lugano - Bilica - A.Santos

Cristian - Emre

M.Topuz - Alex - Tuncay

Guiza

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Dün akşamki Santos'u da izledikten sonra yine söylüyorum o adamı bek yaparsak yazık olur adam önde harika oynuyor ellememek lazım.
    Mehmet Topuz'a karşı da Daum takık önyargılı bence sürekli sakat adam geldi geleli ne işse yedek olduğunda da son dakikalarda sokuyor.
    Sion maçında da oynamazsa iyice inanacağım buna.
    Aynı korkum Özer içinde var.Daum'u tanıyorsak eğer böyle takıntıları olan belli bi kadro kurdumu arkadaki adamlara hiç şans vermeyen bi adam olduğunu biliyoruz demektir.
    Topuz-Özer bu gümbürtüye gitmez umarım.
    Son olarak Topuz'a ve Özer'e bu kadar para döktük Topuz'un onca rezilliğine katlandık bundan sonra Tuncay'ı getirmek komedi ötesi olur.Madem Tuncay için niyetin vardı paran cebinde kalaydı Topuz olaylarıda hiç yaşanmasaydı da getirseydin.Ayrıca ben kırgınım Tuncay'a bi taraftar olarak takımın ona en ihtiyacı olduğu dönemde bırakıp gitti.
    Bu saatten sonra Tuncay gereksiz olur,ihtiyacımız yok umarım gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Dün akşamki Santos'u da izledikten sonra yine söylüyorum o adamı bek yaparsak yazık olur adam önde harika oynuyor ellememek lazım.
    Mehmet Topuz'a karşı da Daum takık önyargılı bence sürekli sakat adam geldi geleli ne işse yedek olduğunda da son dakikalarda sokuyor.
    Sion maçında da oynamazsa iyice inanacağım buna.
    Aynı korkum Özer içinde var.Daum'u tanıyorsak eğer böyle takıntıları olan belli bi kadro kurdumu arkadaki adamlara hiç şans vermeyen bi adam olduğunu biliyoruz demektir.
    Topuz-Özer bu gümbürtüye gitmez umarım.
    Son olarak Topuz'a ve Özer'e bu kadar para döktük Topuz'un onca rezilliğine katlandık bundan sonra Tuncay'ı getirmek komedi ötesi olur.Madem Tuncay için niyetin vardı paran cebinde kalaydı Topuz olaylarıda hiç yaşanmasaydı da getirseydin.Ayrıca ben kırgınım Tuncay'a bi taraftar olarak takımın ona en ihtiyacı olduğu dönemde bırakıp gitti.
    Bu saatten sonra Tuncay gereksiz olur,ihtiyacımız yok umarım gelmez.
    Hocam yapma yahu, nasıl ihtiyacımız yok. Tuncay çok yönlü bir futbolcudur. Şu an takımımızda forvet yok Semih ve Güiza sakatlansa, Tuncay kendisini İngilterede geliştirdi, genel olarak forvet oynadı. Tuncay'da gelirse hiç bir eksiğimiz kalmaz bana göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence sol açık olarak Tuncay eskiden olduğu gibi tam cuk oturur oraya. Bir kere o adam gibi bir Lugano hırslı takımda o da Tuncay kadar değil. Bence Tuncay da gelirse takım iyice zıplar ne biçim olur. Alınsın..

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

hala anlamadım ben Tuncay kendine nasıl takım bulamadı transfer sezonu kapanacak neredeyse... M'boro da kalacağına Fener'e gelsin rakip takım ama 2.ligte mücadele ettiğini görmekten iyidir.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gazetelerde Fener'e dönmem diyormuş. En kötü Rusya'da oynarım demiş. Eğer doğruysa yazıklar olsun. Sakaryadan alıp parlatan takımını bu kadar küçümsüyorsa başka birşey demiyorum. Ne varsa bu Tr'de. Adam 2. ligde oynuyor hala dönmem diyor. Aslında böylelerini almamak lazım ama ne yapacaksın yenisini yetiştiremediğimiz için tekel oluyor.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bırakın Tuncayı falan adam olsa para kazandırıp giderdi. Luganoda geri döndü diye yağlayıp yutuyorsunuz. Takım bulamadı için geri döndu. Topuz alındı kaç maç oynadı sayi hep sakat. Cristian al amca topu ver amca topu baska bişey yaptıgı yok. Bilica desen ver gazı patlasın. Habire adam kaçırıyor. Ben böyle agır defans görmedim. Önder tesen daumla oda gaza geldi. Sizde çok iyi oldu milli takıma seçildi diyorsunuz. Lugano ile oynarsa olacakları düşünemıyorum

Bu takıp ite kaka zor bitirir bu ligi. Bir maç kaybetip zora girsin. O zaman TNtler çatır çatır patlar.
    besiktas'li olmama ragmen, 100 de 100 katiliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Coşkun sen zaten kendini en baştan şartlamıştın, takıma Ronaldo ve Messi bile gelse beğenmeyecek durumdaydın. Bu nedenle kızma ama yorumuna katılmıyorum.

Cristian hakkında daha yorum yapmak için erken, Sivas maçına kadar izlediğimde Aurelio'nun en önemli özelliği rakibe dalar, ayağındaki topu çekip alır ama Cristian'da bunu göremiyorum diyordum, son Sivas maçında bunu 2-3 defa yaptı. Yani bu özelliğinin de olduğunu gösterdi. Sürekli yavaş oynamadan dert yanardık, en azından ayağına top aldığında 10 dakika düşünmüyor Cristian, hemen topu müsait arkadaşına gönderiyor ve en beğendiğim yanı, ters kanada isabetli toplar atabiliyor.

Top kapması konusunda endişelerim vardı, bir nebze giderdi son maçta, tercihleri konusunda da hala endişelrim var. Bazen yanlış tercihlerde bulunuyor pas konusunda ama hala zaman verilmeli diye düşünüyorum. Sen Cristian'dan ne bekliyorsun öğrenebilir miyim? Ayağına topu alıp 5 kişiyi çalımlayıp, gol pasını vermesini mi? Bu adamın yapabilecekleri ortada, ondan istenenler belli.

Peki hiç düşünmedin mi Emre nasıl böyle performans sergiledi diye? Son 3-4 senede böyle yüksek tempoda, hücumda insiyatif alan bir Emre izlemiştin? Geride Cristian'a güvenip savunma yönüne çok önem vermemesinin hiç mi etkisi yok Cristian'ın?

Topuz sakat demişsin evet, ama tüm sezonu sakat geçirecek değil herhalde. Ben de Kayseri'de oynadığı bencil oyun sebebiyle pek olumlu bakmıyordum ama son Rize maçında gördük, şimdi Alex 1 ay yok ve forma giyecek orda da göreceğiz.

Bu takım sezonu en kötü 2. bitirir. Lugano'nun dönmesini istemiyordum ama kötü oyuncu olduğundan değil bu. Edu'nun da yıllarca hakkı yendi, kendi kalesine goller attı diye neler dendi adama, oynadığı oyunu göremedi çoğu kimse. Al işte kendi kalesine goller atan, sizin beğenmediğiniz Edu gönderildi, Bilica getirildi yabancı kontenjanı gereği de zaten oynayamayacak, muhtemelen Önder oynayacak. Geçen senenin son bölümünü hatırla, Önder kendini göstermişti ama Aragones hakkını yemedi mi?

Çok mu iyi stoper Önder, tabi ki hayır. Ama bu ligi götüremeyecek kadar da kötü değil.

Sen Emre'yi görmüyorsan, Alex'i görmüyorsan, Semih ve Güiza'yı görmüyorsan, beklerin sürekli ofansa destek verdiğini, Türkiye'nin üzerinde bir bek olan Gökhan'ı görmüyorsan, 3 senedir uyuyan takımın uyandığını görmüyorsan, nasıl bakıyorsun maçlara bilmiyorum?

Çok mu iyiydi Zico döneminde al sağa, ver sola, çevir topu, lig sonuncusu karşısında Alex gününde olursa gol atalım yoksa da puan kaybı yaşayalım, her maç karnımız ağrısın. Ha ama doğru, avrupada en başarılı dönemi yaşatan Zico'nun geldiği dönemi de hatırlıyorum ben, Zico istifa seslerini de.

Bu takım, bu şekilde oynarsa avrupada patlar dersen sana katılırım. Ve Daum konusunda en büyük korkum bu. Ama ligde Daum'un takımı patlamaz, elindeki kadro ne olursa olsun. En azından kaybedersek de ortada bir mücadele olur, maçın çevrilmesi gerektiğinde Güiza çıkıp Semih girmez, Güiza'nın yanına Semih girer, farklı hamleler yapar Daum.

Avrupada da Türkiye'de olduğu gibi oyunu önde kurmak isterse, rakip sahada kabul etmek isterse, işte bu defansla o zaman patlarız. Zico dönemindeki Fenerbahçe'yi umarım izlemiştir de avrupa maçlarında fantezi aramaz, Manchester deplasmanında hangi hoca 4 forvetle mücadele eder ki? Fantezi arayan Daum.

Aurelio sağ açık oynuyordu Trabzonspor'da. Daum onu orta sahada kullandı ve bu hale gelmesinde en büyük pay sahibidir. Tabi oyuncuda da o yetenek olmalı. Şimdi Cristian'dan neden böyle bir çıkış yapmasını beklemeyelim?

Sözün özü, bu takım ligde patlamaz, patlarsa da bu oynadığı rakiplere karşı olur. Daum 3 sezon bu takımı çalıştırdı, ikisinde şampiyon yaptı, diğerinde 2. olmasına rağmen 81 puan topladı. Zico 70 puanla şampiyon yapmıştı bizi! Bu sezon en az 75 puan toplarız en kötü 2. oluruz. Avrupa? Emin değilim, görmeden maçları yorum yapmam zor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Cristian ve AureLio yu nasıL karşıLaştırıyorsunuz biLmem.

Cristian abartığınız kadar çok üst bir seviye oyuncu değiL. Bana göre MaLdonado iLe araLarında ki tek fark MaLdonado 5-10 metre arası pas atıyordu, Cristian ise 5-20 metre arası pas yapıyor. O kadar aman aman mücadeL ettiğini ben görmedim. Çok kötü bir oyuncu değiL, ama sizin abarttığınız kadar da süper, mükemmeL ötesi bir adam da değiL.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hayrettin abi Cristian'ın top kapma şekli biraz farklı.Ağır bir görüntüsü var.Öyle atik,çok seri,her topa basan bir adam değil Aurelio gibi ama bastığı zaman topu alıyor.Fiziğini kullanmasını çok iyi biliyor.Sezileride gayet iyi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abi bana diyorsan, nerede mükemmel, süper ötesi Cristian demişim, gösterir misin?

Ben maçları izlerken yaparım çok yorumumu, buraya bazen yazmam bile, zaten her konuya da yazmıyorum bazı nedenlerden neyse.

Sivas maçı başladığında Cristian iyi ama Aurelio adamın ayağına kayar, tereyağından kıl çeker gibi topu alırdı demiştim, Cristian'da bu yok dedim, maç içerisinde 2-3 defa bunu yaptı. Aurelio'nun ofansif özellikleriyle zaten kıyaslanamaz, Trabzon'dan sağ açık olarak geldiği ortada. Ve Diyarbakır maçıydı sanırım, üst üste çalımlar atıp attığı bir gol vardı Aurelio'nun. Bu mevcut yeteneğiyle alakalı, yukarıda bunu da yazdım zaten, oyuncuda da olmalı diye. Cristian'da bu yetenek yoksa, bekle dur.

Ama ben geçtiğimiz maçlarda görmediğim rakibin ayağına dalıp top çalma özelliğini bu maçta gördüm. Daum'un elinde, belki daha göremediğimiz özellikleri çıkar diye düşünüyorum. Ve bir orta saha oyuncusu için en büyük sorun olan pas tercihlerinde de hatalar yapabiliyor dedim, böyle derken nasıl göklere çıkar bir oyuncu?

Maldonado mevkisinde en iyi olarak seçildi ve burada bunu gösteremedi. Cristian'dan ne beklediğimiz de önemli ayrıca. Top kapsın, aldığı topu müsait pozisyondaki arkadaşına versin, oyun sıkıştığında da ters kanattaki boş oyuncuya topu ulaştırsın yeterlidir benim için.Daha iyisi takıma alınabilir miydi? Evet alınsa iyi olurdu ama alınmadı. Cristian eldekiler arasında en iyisi mi? Evet en iyisi. Daha 3-4 maç izleme şansışımız oldu, bir oyuncu hakkında yorum yapmak için 3-4 maç yeterli midir? Bekleyip görmekte fayda var.

Ama ne Maldonado gibi ne de Josico gibi olmayacağı kesin. Çünkü ikisi de bu takımın 11 oyuncusu olamadılar bir türlü, hep ara ara forma giydiler. Josico zaten toplasan 90 dakika oynamamıştır. Cristian geldiği gibi takıma girdi, oynaya oynaya daha iyi olacaktır. Geçenlerde FB TV'de Chelsea maçı vardı, izledim. Maldonado maçın adamı olacak performans sergilemiş. Ama sonraki maçlarda aynı Maldonado devam. Birşeyler varmış ama ortaya çıkamıyormuş demek ki, Cristian'da da belki vardır ve düzenli oynadıkça ortaya çıkar, beklemekte fayda var.

En azından 90. dakikada attığı gole kadar, daha iyi denilen Dos Santos'tan daha iyi performans sergiledi. Tabi Dos Santos'un bu hali bile Uğur'dan iyi olduğu için göze batmadı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben herkesin aksine beğeniyorum Cristian'ı. Herkes Poulsen gibi bir manyak istiyo sanırım ortasahaya tekme atan rakibin ayağına basan. Ama Cristian böyle değil. İleride oynayabilme özelliği var ve zamanlaması çok iyi. Topu çok iyi söküp alıyo rakipten.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O şekiLde topLarı Sivasın orta sahasında ki adamLardan kaparsın. Tekniği zayıf, hızı fazLa oLmayan. Ama bir Arda dan, bir TeLLo dan veya bir ALanzinho dan biraz zor kaparsın..AureLio bu dediğim adamLardan da tuttuğu zaman koparan bir isimdi. KaLdı ki Cristian gibi oyuncuyu üstüne bekLemez, kendi gider ve aLırdı, attığı pasLarda Cristian ve MaLdonado gibi sağa soLa değiL gerektiğinde savunma arkasına, gerektiğinde 30-35 metreLik ters topLar atardı. KıyasaLanamayacak kadar araLarında çok fark var.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Abi bana diyorsan, nerede mükemmel, süper ötesi Cristian demişim, gösterir misin?

Ben maçları izlerken yaparım çok yorumumu, buraya bazen yazmam bile, zaten her konuya da yazmıyorum bazı nedenlerden neyse.

Sivas maçı başladığında Cristian iyi ama Aurelio adamın ayağına kayar, tereyağından kıl çeker gibi topu alırdı demiştim, Cristian'da bu yok dedim, maç içerisinde 2-3 defa bunu yaptı. Aurelio'nun ofansif özellikleriyle zaten kıyaslanamaz, Trabzon'dan sağ açık olarak geldiği ortada. Ve Diyarbakır maçıydı sanırım, üst üste çalımlar atıp attığı bir gol vardı Aurelio'nun. Bu mevcut yeteneğiyle alakalı, yukarıda bunu da yazdım zaten, oyuncuda da olmalı diye. Cristian'da bu yetenek yoksa, bekle dur.

Ama ben geçtiğimiz maçlarda görmediğim rakibin ayağına dalıp top çalma özelliğini bu maçta gördüm. Daum'un elinde, belki daha göremediğimiz özellikleri çıkar diye düşünüyorum. Ve bir orta saha oyuncusu için en büyük sorun olan pas tercihlerinde de hatalar yapabiliyor dedim, böyle derken nasıl göklere çıkar bir oyuncu?

Maldonado mevkisinde en iyi olarak seçildi ve burada bunu gösteremedi. Cristian'dan ne beklediğimiz de önemli ayrıca. Top kapsın, aldığı topu müsait pozisyondaki arkadaşına versin, oyun sıkıştığında da ters kanattaki boş oyuncuya topu ulaştırsın yeterlidir benim için.Daha iyisi takıma alınabilir miydi? Evet alınsa iyi olurdu ama alınmadı. Cristian eldekiler arasında en iyisi mi? Evet en iyisi. Daha 3-4 maç izleme şansışımız oldu, bir oyuncu hakkında yorum yapmak için 3-4 maç yeterli midir? Bekleyip görmekte fayda var.

Ama ne Maldonado gibi ne de Josico gibi olmayacağı kesin. Çünkü ikisi de bu takımın 11 oyuncusu olamadılar bir türlü, hep ara ara forma giydiler. Josico zaten toplasan 90 dakika oynamamıştır. Cristian geldiği gibi takıma girdi, oynaya oynaya daha iyi olacaktır. Geçenlerde FB TV'de Chelsea maçı vardı, izledim. Maldonado maçın adamı olacak performans sergilemiş. Ama sonraki maçlarda aynı Maldonado devam. Birşeyler varmış ama ortaya çıkamıyormuş demek ki, Cristian'da da belki vardır ve düzenli oynadıkça ortaya çıkar, beklemekte fayda var.

En azından 90. dakikada attığı gole kadar, daha iyi denilen Dos Santos'tan daha iyi performans sergiledi. Tabi Dos Santos'un bu hali bile Uğur'dan iyi olduğu için göze batmadı.

Ben sana demedim ki Serkancım. Başka arkadaşLar için söyLedim o cümLemi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Hayrettin abi Cristian'ın top kapma şekli biraz farklı.Ağır bir görüntüsü var.Öyle atik,çok seri,her topa basan bir adam değil Aurelio gibi ama bastığı zaman topu alıyor.Fiziğini kullanmasını çok iyi biliyor.Sezileride gayet iyi...
    Anıl senin önceki yorumlarına da baktığımda bu oyuncuyu izlemişsin ve bir fikrin var olduğunu görüyorum. Şu top kapma olayı, ben izlemediğimden, bu mevkide bir oyuncu top kapamıyor diye üzülüyordum. Son maçta bunu gördüm, rahatladım. Evet her topa baskmıyor, rakibi her zaman sıkıştırmıyor. Ama Sivas'ın kontra pozisyonlarında 2 hamlesi vardı, topu çekip aldı, fizinin de etkisi var tabi, senin dediğin gibi.

Sen izlemişsin konuşuyorsun, ben de yavaş yavaş göre göre. Bakalım daha nelerini göreceğiz diye de ekliyorum?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben sana demedim ki Serkancım. Başka arkadaşLar için söyLedim o cümLemi.
    Tamam abi, senin 1 önceki yazdığın mesaja da katılıyorum. Benim uzun uzun yazdığımı sen 1 paragrafta açıklamışsın zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri