heheismail taktik için dışarıdan baskı başlamış yarın öbür gün döverler.bugünden sonra
asistanından başka bir de koruman olacam
Şaka bir yana birde kalıplı adam arıyorum koruma olucak![]()
nannar [Tottenham]
Prince2005 [Porto]
BeaT [Lyon]
Notts County96 [Fiorentina]
Corpus [Everton]
mehmet ocal [Villarreal]
MaliKaya [Man City]
Haygary [Valencia]
Ümit [Sevilla]
Alicanfmfan [A. Madrid]
DisCo
heheismail taktik için dışarıdan baskı başlamış yarın öbür gün döverler.bugünden sonra
asistanından başka bir de koruman olacam
Şaka bir yana birde kalıplı adam arıyorum koruma olucak![]()
Benim yaklaşık yarım saat içinde misafirim gelecekmaç saatine kadar gideceklerini umarak sizlerden şimdilik ayrılıyorum
saat 22:00'da görüşürüz
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Görüsürüz abi. Sen gelmezsen baslarız bak ona göre![]()
TariboWest
BU LİGE MAFYA KARIŞMIŞ
Efsane gazetecilerin kralı Necip Enteresan yine büyük habercilik anlayışının getirdiği sorumluluklar neticesinde bir bomba haberi daha günyüzüne çıkardı. Jose nannar Saat 22:00'a kadar evinde misafir ağırlayacağını iddia ederek kulüpler birliği toplantısını bir hışım ile terketti. Ardından herkesin arkasından atıp tuttuğu sözler ise: Kesin mafya ile buluşup hakemleri satın alacak, Bu lige mafya karışmış, Böyle iş mi olur vs. gibi sözler ve cümlelerdi.
Bu ithamlara karşılık Jose Nannar'ın demeci merak ediliyor. Gazetemiz efsane Necip Enteresan yani her ne kadar yalan haberi olmasada kulüplerin kendisini sindirememesi nedeniyle kendine takmış olduğu lakap ile BALON NECMİ Jose Nannar'ın evinin kapısının önündeki sandalyenin üstünde kamp kurdu ve gelişmeleri takip etmekte.
ALİCAN: "HEPİNİZ GELSENİZ NE OLUR LEN"
Evet uzun süredir gündemde olmayan ve gelişi ile ligi sallayan menajer Alican ise: "Murat Özdemir'i kendisinin kapı dışarı ettiğini ve daha da olsa davos a gitmeyeceğini söyledi. Bu gelişmelerden sonra ise Murat Özdemir'in ise Van minut demesi bekleniyor.
Diğer yandan ise rakiplerinede taş atan Alican; "Bu ligde kral benim benden başka kimseyi takmıyorum. Ligdeki en ciddi 3 rakibim:
Kendim, Ben ve yine ben. O kadar. (ne kadar?)
Corpus: Susuyorsak korkumuzdan değil Efendiliğimizden
Belkide bu ligdeki en polemiksiz iki menajerden birisi. Corpus. Everton teknik patronu. Bir konuştu herkes onu dinledi. Bu ligde benden başkası 1. sırayı işgal edemez. Böyle bir şeye ben izin versem 1. basamak klasından dolayı diğerlerini çıkartmaz üstüne. O nedenle şimdiden 2. ve 3. sıralar için kapışsınlar diyerek zaten kapışan menajerleri iyice kızıştırarak büyük bir olaya imza attı.
Notts County: Bu Menajerler benim klasıma yakışmıyor.
O da ne Notts County adlı menajer bir konuştu pir konuştu. Bu ligdeki takımlar sürekli polemiklerle gazetelerin 1. sayfalarını işgal ediyorlar. Benim oluşturduğum takım ise futboluyla adından söz ettirecek. Bu tür hareketler yapan menajerler benim klasıma yakışmıyor. Göreceksiniz ligi kaldırarak herkesin ağzını 19 karış açık bırakacağım. Efsane diye bana diyorlar. Bende tekrar geri döneceğim...
TEMİZ BİR LİG İÇİN FOTOKAÇ DİYOR Kİ:
Yahu hepiniz bir takımın en büyük yöneticilerinden yani teknik işlerinden sorumlu birerer menajersiniz. Bu polemiklerle gazetelere sizleri yazıyoruz ama böyle yaparak bir yere varamayacağınızı ve bizi taşlamanızı Kınıyoruz. Efsane gazetecimiz sizlerin haberlerini taraftarlarınıza ulaştırmak için sabahlara kadar kapınızda yatıyor. Siz ise Balon Necmi diyerek klasına darbe vurduğunuzu sanıyorsunuz. Lütfen doğru haberciliği ayakta alkışlayın.
Fotokaç gazetesi Halkla ilişkiler departman müdürü Hüsamettin Kemküm
Hüsamettin Kemküm fan!
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
He ya bizim medya süperKeske gercekte de böyle olsa
![]()
TariboWest
Maçların başlamasına yarım saatten az bir zaman kala menajerler teker teker takımlarının başlarına geçmeye başladılar
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
DisCo'suz başlarsanız cezası büyük ona göre![]()
Maçtan sonra tüm menajerler toplanıp DisCo'da manita yapıcaz.
hadi bakalım görelim artık maçları![]()
Saat 22:00 da başlıyor diye geldim. Ne var ne yok bakem![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hepinize Başarılar...Hasan Hocam Favorim...
Heyecanla ßekliyoruz =)
Asistanlar asistan DisCo'suna.
İnşallah bir aksilik çıkmaz bütün takımlara başarılar fakat favorim Porto yani Prince2005![]()
nannar dan galbiyet bekliyorm![]()
Kaparım bu kariyeri...
Bana oy atan arkadaşlarımada teşekkür ediyorum.
Daha ilk dakikalarda en buyuk yildizimiz Robinho'yu kaybettik. Son 20 dakka 10 kisi kaldik amaYIKILMADIK.
Ligin ilk haftasinda deplasmanda altin vurus yaptik ve Alican'in tribunde oldugu bir haftada rakibimizi ekarte ederek lige 3 puanla basladik. Mutluyuz
![]()
TCL SÜRPRİZ BİR SONUÇLA BAŞLADI !
Kendi sahamızda başladıgımız ligde taraftarımıza bir galibiyetle merhaba demek istiyorduk.Bunu hak edecek oyunu da sahaya yansıttık ancak oynadığımız futbolun karşılığını alamadık.Taraftarımızdan bu maç için özür diliyoruz. Kimse merak etmesin, henüz ligin başı ve bunlar ilerde telafi edilebilecek puan kayıplarıRakip menajer maça 10 dakika gecikmeli geldiği için sahaya alınmadı!
![]()
![]()
Tebrikler Mali abi ayrıca senide Mehmet abi
TariboWest
F.C Porto
Sevilla Macı Yorumu
Rakip BuLdugu Tek Atagı GoLe Cevirdi Ve Tüm Baskımıza Ragmen Maca Ortak Olamadık
Golden Sonra Oyunu Sürekli Biz oYnadık Fakat Rakip
Üzerine Yatmayı Basardı
Ümit KArdesimi Tebrik Ediyorum.
SagLık oLsun İlk Hafta Puansız Siftahı Yaptık ...
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Football is simple,but Football Manager is not
mali tebrikler güzel galibiyet olmus alican daha ilk mac olur böyle kazalar ve hocamızın macında biraz süpriz olmusiddaa oynayanlar kısacası bu macta yatmıstır:F walla arkadaslar harkez defansıf oynuyor galiba lyon macı haric tek gol var lyon ve sevillaya da tebrikler