ewet bu üniwersiteler bana we benim gibi düşünenlere babamızdan kaldı yani ATATÜRK'ten yani senin sewmediğin bi insandan
sen we senin gibiler ülkeye wergi wererek faydamı sağlıyor acaba ben belki daha şahsıma ait wergi wb wermesemde yüreğimi wermeye hazırım anlıyomusun yooo zannetmiyorum
ben sana git bu ülkeden demedim istediğin koşulların orda olduğunu söledim rahatlık orada
ben zaten senin giyimine kuşamına bişi demiyorum bunu daha önce 50 sefer söledim ama anlamakta güçlük çekiyo olabilirsin at gözlüğünü çıkarmaya dawet ediyorum seni
ben memleketimden memnunum sen we senin gibiler gitsede kurtulsak
BEN LAİK'im TÜRKİYE LAİK bu böle dewam edecek sonsuza kadar
ewet bak sana ilk defa katılıyorum bu ülke sahipsiz deil kuralları belli hukuku beli ne oldu belli bu böle sürecek we gidecek değiştirilemez bir unsur
haklı mücadele mii?? komiksin yaa
ben TSK nın arkasına saklanırım çünkü en büyük güç o anladın mı askerliğini yaparken öğretmedilermi sana
bir gün hakknızı geri almak deil almaya bile yeltenemezsiniz bunu unutma (unutcağından eminim ) ama senin zararına olacaktır
1. sen we senin gibi geri kalmış düşüncelerin ortaya çıkmaması
2. sen we senin gibi düşünenlerin ülkeyi yönetmemesi we yönlendirmemesi için
bu açıklamalardan daha açığıda olmazdı herhalde

neymiş efendim saldırdı deil saldırıyosun istemiyosun bu nedemek bu dewletin kurucusunu sewmemek ne demek ben anlamıyorum yaa ATATÜRK olmasaydı ne yapcaktın o zaman sorarım sana !!!

bu ülkede uygulanan adam gibi cumhuriyet olmasaydı senin gibi düşünceler böle ağlamazdı niye niye diye!!!