1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: | Aragones'in Kara Bulutlarını Üstümüzden Atmak İstiyoruz | |9.0.3 - 1.Sezon|

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Sinop / Gerze

Lightbulb | Aragones'in Kara Bulutlarını Üstümüzden Atmak İstiyoruz | |9.0.3 - 1.Sezon|

Takımımızın Muhteşem Taraftarının Ve Ambleminin İç İçe Olguğu Bir Fotoğrafı

Geçtiğimiz sezonda büyük ümitlerle takımın başına ispanya milli takımı ile şampiyon olan Luis Aragonesi getiren Fenerbahçe yönetimi başarısız geçen sezonun ardından takımda oyuncu antrenör ve idari alanda bir sürü değişikliğe gitti.İlk hedefde geçen sene takımın başarısız sonuçlarından sorumlu tutulan Aragones oldu.Aragones'den boşalan Teknik Direktörlük görevine ise Aziz Yıldırım'ın kararıyla genç tecrübesiz ve başarıya aç bir teknik adam getirildi.

Bu isim Henüz 29 yaşında olan ve şu ana kadar hiçbir antrenörlük deneyimi olmayan Bahadır Güler'den başka kimse değildi.Bahadır Güler takımın başına geldi ve sezon başladı

Umarım beklentileri karşılayan bir kariyer olur ilginize ve alakanıza şimdiden teşşekür ediyorum

Kuralları okudum ve kabul ediyorum http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
    Last edited by blue57 : 20.Ağustos.2009 at 01:17
    Andre Dos Santos

Mesaj Yetkileri