Sayfa 118 / 1204 İlkİlk ... 18681081161171181191201281682186181118 ... SonSon
3,511 ile 3,540 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

En sevmedigim acıklamalar her takımda direkt oynarım falan filan cokta iyi bir forvet degil gelseydi bile barosun arkadsın yedek bekliyor olurdu,umarım sonu okan yılmaz gibi olmaz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    34

Murat Hacıoğlu, Zafer Biryol vakalarına dönmez umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence ManU Sercan'ı istese hemen alır bi dakika bile durmaz ve ManU istese bu kadar süre beklemez.. Ayrıca iyi olan futbolcu dediği gibi her takımda oynar Fenerbahçe'de,Beşiktaş'ta ve diğer büyüklerde formayı kapar o potansiyel var Sercan'da Türkiye'de hiç bir takımda çok uzun sürede yedek kalmayacak bir oyuncu..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

İngiltere ligine gidemez son 2 senede milli takımın maçlarının %75'inde oynayamadığından.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    İngiltere ligine gidemez son 2 senede milli takımın maçlarının %75'inde oynayamadığından.
    Evet ama ben sanmıyorum kolay kolay İngiltere'de forma giyeceğini..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Evet, aynen öyle.
    Manu'nun teklifinin hayal ürünü olduğunu düşünüyorum, zira Macheda bile kadroya girmekte zorlanıyor forvet rotasyonunda.Berbatov, Rooney, Owen var ike kadroya girmek imkansız.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O 20 yaşı ve üzeri futboLcuLar için geçerLi. 20 yaş aLtı için sadece çaLışma izni yeterLi oLuyor..

FM de biLe 19 yaş aLtı genç oyuncuLarı çaLışma izni iLe direk aLabiLiyorsun. 20 Yaşını geçince MiLLi takımda oynamıyorsa izin çıkmıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yukarıdakilerin hepsine ek olarak, ayrıca özel yetenek statüsü ile de AB dışından oyuncu alınabiliyor diye biliyorum. Manchester United geçen sezon Tosic'i ve Ljajic'i bu yolla almışlardı.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

....

O günden sonraki gelişmelere bakalım. Bursaspor Futbol Şubesi Sorumlusu Mesut Mestan, Sercan için iki Premier Lig takımından resmi teklif aldıklarını ancak oyuncuyu satmayacaklarını bugün Radyospor'da açıkladı. Sercan'ı satmamak kulübün kararıdır, bu fikre katılmaz, saygı duyarsın. Teklifler doğru olduğuna göre Mesut Mestan'ın açıklamalarının devamına bakalım. Mesut Bey, Premier Lig hakkında bizi bilgilendiriyor(!) "Sercan Yıldırım’ın İngiltere’den teklif aldığı belirtiliyor, ama yabancı bir futbolcunun Premier Lig’de oynaması için ülkesinin A Milli Takımı’nda yüzde 70 oranında forma giymesi gerekiyor. Sercan ise genç milli takımlarda forma giydi, ancak A Milli takımda geniş kadroda düşünülmesine karşın bu oranda forma giymedi. "

Manchester United, Bursaspor'a resmi teklif geçiyor ve Alex Ferguson'un ekibi, Sercan'ın Premier Lig'de oynamayacağını bilmiyor. Bu mümkün mü? Üstelik bu kulüp Tosic transferini yapmışken!

O zaman kural nedir? Ona bakalım. Mesut Bey'in %70 dediği oran %75. Son iki yılda bir yabancı oyuncu A milli takımda maçların %75'inde forma giymeli. Peki 5 Nisan 1990 doğumlu Sercan Yıldırım'ın 17 yaşından beri A Milli Takım'ın oynadığı her dört maçın üçünde forma giymesi kolay mı? Değil. İşte bu "kolay" olmayan durumlar için İngilizler bir çare bulmuşlar ama elindeki en değerli futbolcunun geleceği hakkında konuşan Futbol Şubesi Sorumlusu'nun bundan haberi yok. Premier Lig'in sitesine girse ya da google'da arasa halbuki doğru bilgiyi ulaşacaktı.
    Şimdi tekrar soralım: Sercan Yıldırım Premier Lig'de oynayabilir mi?
    Premier Lig'in statüsünden bakıp adım adım ilerleyelim.
    Öncelikle "Work Permit" çalışma iznini şart koşan Premier Lig yönetimi değil. Bu İngilizlerin bir yasası. Sadece futbol değil her alanda belirledikleri kalite standartı var. Kısaca İngiltere'de çalışacaksan İngiltere'ye bizde olandan fazla ne vereceksin?

"Many people wrongly believe that it is the English Football authorities that insist on a Work Permit. It is in fact a British government law that all "foreign" workers apply for residency and a work permit. The rules governing footballers is a special arrangement jointly agreed between the UK Home Office and the English FA to simplify the process and allow football clubs to plan their purchasing based on a set criteria. A Work Permit is not residency. All non EU citizens must also apply for residency as a seperate procedure. This is not special to footballers and the process, as with any inidivudal, examines everything from politcial activities to criminal records to financial dealings."

Gelelim Premier Lig'in yabancı kriterine: A Milli Takım maçlarının %75'inde onbirde başlamak ya da sonradan oyuna girmek. Yedek beklemek sayılmıyor. Ülkenin de FIFA sıralamasında ilk 70 içinde bulunması gerekiyor.

"Criteria for Players : To be eligible for a Governing Body Endorsement under PBS: 1. A player must have played for his country in at least 75% of its competitive “A” team matches he was available for selection, during the 2 years preceding the date of the application; and 2. The player’s country must be at or above 70th place in the official FIFA World Rankings when averaged over the 2 years preceding the date of theapplication"

Evet buraya kadar Bursaspor Futbol Şubesi Sorumlusu Mesut Mestan haklı. Sercan Yıldırım mevcut milli takım kariyeriyle İngiltere'de çalışma izni alamaz.

Peki çıkış noktası var mı? Mesela Sercan'ı isteyen Manchester United, Partizan'da forma giyen ve milli takım şartını yerine getiremeyen 1987 doğumlu Zoran Tosic'i 2009 yılında nasıl transfer etti? Nasıl çalışma izni aldı?

İşte burada "Special talent" dan bahsetmek lazım. Premier Lig kulübü oyuncunun İngiliz futboluna katkıda bulunacağına inandığında kriterlere uymaması rağmen çalışma izni almak için bunu bir kurula götürüyor. Kurul oyuncunun durumunu değerlendiriyor ve olumlu ya da olumsuz bir yanıt veriyor kulübe. Red cevabı alındığı takdirde aynı sezon içinde tekrar başvuru yapılamıyor. İşte Tosic de bu kuruldan geçti ve çalışma iznini aldı. Sercan da bilinen yetenekleriyle bu kuruldan geçer mi; geçmez mi? O kurulun karşısına önce dosyasının çıkması lazım!

Where an application does not meet the published criteria, a club may request a panel to consider the player's skills and experience. In these cases The Football Association will refer the club's evidence to an independent panel. Where possible the club's supporting evidence will be sent to The Football Association and other football bodies in advance for their consideration in order to allow an informed decision. The panel will normally consist of representatives from the relevant football governing bodies together with up to three independent experts.
    The panel's terms of reference are:
     To consider whether the player is of the highest calibre.
     To consider whether the player is able to contribute significantly to the development of
    the game at the top level in England.The panel will make a recommendation to The Football Association whose decision will then be relayed to the club. Full terms of reference and roles of the panel members and the club are available to attendees. Clubs should note that, in respect of any application, there will only be one panel available (ie a panel and recommendation, followed by a decision). A club should therefore ensure that all evidence it wishes to present in support of its application is presented to the panel. If the club has previously made an application that was unsuccessful at panel a further panel cannot be requested for the same player during the season. For these purposes a season is deemed to run from 1 June until 31 May.

Sonuç olarak, Sercan'ı uzun zamandır izleyen ve onu takımında görmek isteyen Alex Ferguson ve scout ekibi, futbolcunun durumundan haberdar. Ne yapacaklarını da iyi biliyorlar tabii! Bilmeyen ise; Bursaspor'un Futbol Şubesi Sorumlusu Mesut Mestan...
    Türkiye'de kulüpler işte böyle yönetiliyor, genç yeteneklerin önü böyle kapanıyor.
    Sercan'ın yerinde olsam aşağıdaki linkteki dosyayı print alır, Futbol Şubesi Sorumlusu Mesut Mestan'ın masasına koymaz, atardım...

Aceto Balsamico
    diye bi yazı okumuştum koyayım dedim Sercan muhabbeti burda geçiyor yeri gs haberleri değil belki ama olsun
    Sercan İngiltere'ye gidebilir yani.
    Bu arada Sercan gs ya gelmiycek gibi olmaya başlayınca oyuncuyu küçümsemekte olmuyor cokta iyi forvet değil falan

Sercan'ın açıklamalarını ben beğendim kendine güveniyor,öyle fırlama bi kişiliğide yok gibi şımaracak yapıya sahip değil yaşına göre olgunda konuşuyor.
    İnşallah hedeflerini gerçekleştirebilir şansıda yanında olur milli takım içinde çok önemli oyuncu olacağı kesin..
    Bize gelmesinide istemiyorum çok fazla şans bulamaz Bursa'da kalsın bu yıl ertesi yıl Avrupa'ya gidebilecek kıvama gelir tam anlamıyla..

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Bugün öğle saatlerinde Galatasaray altyapıya 14 yaşında 1,88 boyunda bir genç getirdi İzmir'den. Neeskens'e kasetlerinin izletilmesinden sonra kendisinin isteği üzerine kulübe çağrıldı. Muhtemelen ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşecekler.

Santrafor oynuyor bugün çift kale maçta 40 dakika forma giyip 2 gol attı. Antrenman sonrası Carlos Cuadrat ile bir süre sohbet etme imkanı buldum. Fiziğinden beklenmeyecek kadar da teknik olduğu yorumunu yaptı. Altyapıya inanılmaz önem veren bu adamların böyle yorumlar yapması birşeylerin olduğunu gösterir. Hayırlı olsun diyelim...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Bugün öğle saatlerinde Galatasaray altyapıya 14 yaşında 1,88 boyunda bir genç getirdi İzmir'den. Neeskens'e kasetlerinin izletilmesinden sonra kendisinin isteği üzerine kulübe çağrıldı. Muhtemelen ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşecekler.

Santrafor oynuyor bugün çift kale maçta 40 dakika forma giyip 2 gol attı. Antrenman sonrası Carlos Cuadrat ile bir süre sohbet etme imkanı buldum. Fiziğinden beklenmeyecek kadar da teknik olduğu yorumunu yaptı. Altyapıya inanılmaz önem veren bu adamların böyle yorumlar yapması birşeylerin olduğunu gösterir. Hayırlı olsun diyelim...

oha, 14 yaşında 1.88

vay be, vizyon bu olsa gerek

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kalite,vizyon,tecrübe hepsi bir arada ve en üst düzeyde..
    gerçekten böyle bir ekibimiz olduğu için çok şanslıyız..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada sol bek konusunda adı geçen Caner in sol bek oyuncusu olduğunu düşünmüyorum..Alpaslan o bölgede iyi bir yedek olabilir (savunma yönünü geliştirip)
    Last edited by erdemzorer10 : 20.Ağustos.2009 at 00:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post

İsmi peki söylenmeyecek mi?

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    En sevmedigim acıklamalar her takımda direkt oynarım falan filan cokta iyi bir forvet degil gelseydi bile barosun arkadsın yedek bekliyor olurdu,umarım sonu okan yılmaz gibi olmaz
    Doğuştan Galatasaraylıydım diye bir açıklama yapsaydı sevinirdin herhalde. Okan Yılmaz'ın çıkış yaptığı yaş ile Sercan'ın yaşı arasında büyük fark var. Öyle bir şeyin olmayacağı kesin.

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Murat Hacıoğlu, Zafer Biryol vakalarına dönmez umarım.
    İstanbul takımlarından birine transfer olsaydı saydığın bu isimler gibi olur mu diye konuşurduk. Bunun en yeni örneği İlhan Parlak.

Kimseye laf yetiştirme gibi bir hevesim hiçbir zaman olmadı olmazda ancak Sercan 3 takımdan birine gitseydi ne konuşulurdu şimdi ne konuşuluyor.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    İsmi peki söylenmeyecek mi?
    İsmi Emirhan ancak soyismini hatırlamıyorum ne yazık ki. Yarın Florya'da çekimimiz olursa öğrenip foruma aktarmaya çalışırım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Selman abi bilmedigimden soruyorum sen tam olarak ne işle meşgulsun ?

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Selman abi bilmedigimden soruyorum sen tam olarak ne işle meşgulsun ?
    Kendi şirketlerimizle birlikte Galatasaray Televizyonu yönetimindeyim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Teşekkür ederim abi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi Sercan Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber özele katılmış konuşmanın bi kısmına göre Sercan'a işlemiyor o kural...
    PREMIER LİG’E GİTMEMİN ÖNÜNDE ENGEL YOK

Premier Lig’den gelen teklifleri menajerlerim araştırdı. Ortaya çıkan sonuç şu: Eğer 22 yaşından büyükseniz Premier Lig’de oynamak için A milli takımızda bir sezon içerisinde yüzde 70 oranında forma giymeniz gerekiyor, ama ben 19 yaşındayım ve bu engele takılmıyorum. Sadece çalışma izni gerekiyordu. Bunu için de bana talip olan kulüpler bize teminat vermişlerdi
    Bu da tamamı
    http://www.radyospor.com/News.aspx?ID=102237
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Görmemişim önceki sayfadakileri pardon...
    Last edited by E.Cartman : 20.Ağustos.2009 at 03:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sen futboldan anlamıyorsunBirde Bursada oturuyormuşssun maçlara hiç gelmiyorsun galiba.Gelsen nasıl takımı alıp götürdüğünü görürdün.Sercan bursanın herşeyi ya ben bu Sercanı çok seviyorum.
    TEKSASLI SERCAN
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Sen futboldan anlamıyorsunBirde Bursada oturuyormuşssun maçlara hiç gelmiyorsun galiba.Gelsen nasıl takımı alıp götürdüğünü görürdün.Sercan bursanın herşeyi ya ben bu Sercanı çok seviyorum.
    TEKSASLI SERCAN
    sen futboldan anlamıyorsun diyip de gülücük koymuyormusun ya helal sana..
    yorumlarına saygı bekliyorsan önce sen saygı duy..
    herkes fikrini söyleme hakkına sahip..

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    sen futboldan anlamıyorsun diyip de gülücük koymuyormusun ya helal sana..
    yorumlarına saygı bekliyorsan önce sen saygı duy..
    herkes fikrini söyleme hakkına sahip..
    Sana sormıyacağım ne yapıcağımı.Gülücük koyduk espri olduğu anlaşılsın diye.Ayrıca bu benim fikrim madem o kada riyi forcet değil 4 futbılcu üstüne milyon dolarlar bvermeyin kardeşim neden istiyorsunuz sene başından beri?
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Sana sormıyacağım ne yapıcağımı.Gülücük koyduk espri olduğu anlaşılsın diye.Ayrıca bu benim fikrim madem o kada riyi forcet değil 4 futbılcu üstüne milyon dolarlar bvermeyin kardeşim neden istiyorsunuz sene başından beri?
    bunu futboldan anlamıyorsun şeklinde dile getirmen yanlış diyorum..
    önemli olan farklı düşünceleri kaldırabilmektir bu tarz msjlar atmak yerine..
    Sercan'a gelince 2sezon sonra dünya devlerinden birine transfer olacak bir oyuncuya kim hayır der..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Erdem heralde futboluna değil yaptığı açıklamaya göre iyi bir şey değil dedi. Yoksa Sercan iyi bir fubolcu bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Milliyetteki Elano haberi konulmamış
    Ben koyayım, kolpa milliyet, kolpa mehmet çiftçinin haberini.

"Elano bedavaydı" başlıklı bir haber çok konuşulur, muhtemelen de konuşalacak. Ben de konuşayım o zaman. Haber, Milliyet'in manşetinde. İspanya muhabiri Mehmet Çiftçi imzalı. Elano'nun bedava olduğunu, Galatasaray'ın 7 milyon euro bonservis ödediğini Santos Başkanı Marcelo Teixeira'ya dayandırarak veriyor. Habere geçmeden bir not düşeyim..
    1-Bu haber 14 Ağustos tarihli, geçtiğimiz günlerde de Habertürk'te doğru çevirisiyle yer aldı. Mehmet Çiftçi'nin çevirisiyle haber 5 gün sonra "manşetlik" olmuş!.. Gelelim habere. Aynen alıntılıyorum:
    Marcelo Teixeira, Galatasaray’ın, 7 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği sambacıyı sıfır maliyetle almak için Manchester City ile anlaştıklarını söyledi, “İmzalar atılacakken Türkler reddedilmesi güç bir teklif yaparak bizi resmenortada bıraktılar” dedi
    "Teixeira, 2001-2005 yılları arasında Santos forması giyen Elano’nun transferini neden bitiremediklerini Brezilya’da yayın yapan Radyo Globo’ya anlattı. Brezilyalı yıldız ile görüşerek alacağı ücret için el sıkıştıklarını vurgulayan Başkan Teixeira, “Elano bize, ‘Kulübümle anlaşırsanız hemen Santos’a gelirim’ dedi. Ardından Manchester City ile masaya oturduk. İngilizler, Elano’yu sıfır maliyetle bize vermeyi kabul ettiler. Bu gelişme üzerine resmi evrakları hazırlamaya başladık. Ancak tam imzalar atılacakken devreye giren Galatasaray yaptığı reddedilemeyecek teklifle bizi ortada bıraktı” ifadelerini kullandı.
    28 yaşındaki Elano için Manchester City’ye 7 milyon euro bonservis ödemeyi kabul eden Galatasaray’ın yaptığı teklifi geçmelerinin mümkün olmadığını ifade eden Santos Başkanı Teixeira, büyük hayal kırıklığı yaşadığını sözlerine ekledi. Bu arada Tevez, Adebayor, Santa Cruz ve Kolo Toure gibi birçok yıldız oyuncuyu renklerine bağlayan Manchester City’nin, Elano’yu, Menajer Mark Hughes’le yaşadığı problemler yüzünden bedelsiz bırakmayı kabul ettiği iddia edildi. Santos Başkanı Teixeira’nın, forma bulma ihtimali iyice azalan Elano’nun takımdan ayrılmak istemesini de kullanarak, Manchester City’yi bedelsiz transfer konusunda ikna ettiği kaydedildi.

Şimdi de Brezilya basınında çıkan haberin orijinaline bakalım, Placar'dan:
    "Tínhamos acertado tudo com o Elano, inclusive o salário e o empréstimo de graça com o Manchester (City). Mas surgiu a proposta do Galatasaray, que acabou sendo completamente irrecusável para o clube inglês. Estávamos com os documentos trocados, mas infelizmente ficamos sem o Elano", lamentou o presidente santista em entrevista à Rádio Globo. Apesar de perder o seu 'presente' para o futebol turco, Marcelo Teixeira reiterou que um grande nome desembarcará na Vila Belmiro, mas evitou criar especulações. "O Elano seria a nossa cereja do bolo. Mas como não veio, nós trocaremos a fruta e traremos uma mais adocicada", metaforizou.

Şimdi iki haber arasındaki farkı bulalım: Mehmet Çiftçi'nin haberinde "sıfır maliyetle bize vermeyi kabul ettiler" cümlesi orijinalde "bedelsiz olarak kiralamak" olarak geçiyor. Santos Başkanı yani Elano'nun bonservisini bedavaya alacağından bahsetmiyor.
    Bu futbol dünyasında benzerine çok rastladığımız bir transfer modeli. Oyuncuya ihtiyacın yoksa, yıllık ücretini ödemek istemiyorsan (bkz:Shevchenko/Milan, Cassano/Sampdoria) futbolcuyu bedelsiz kiralarsın. Bir kulüp gelip bonservisiyle almak isterse (bakınız aynı Cassano) oturur fiyatını belirlersin. Aynen Manchester City'nin yaptığı gibi. Galatasaray'da oyuncuyu satın almayı tercih etmiş. Brezilya Milli Takımı forması giyen 28 yaşında bir futbolcunun bonservisinin bedava olmadığını, Santos Başkanı'nın ne dediğini bence Mehmet Çiftçi de biliyor( ya da ben umut ediyorum) ama manşet sevdası işte! Mehmet Çiftçi'nin haberinin 2. paragrafının ise Brezilya'daki haberde bir karşılığı yok. O bölüm tamamen kendi yorumu ama o da Santos başkanına dayandırılmış...
    Devir artık değişti. Ne oralarda yaşamaya gerek var; ne Brezilya radyosu dinlemek (ki yok öyle bir şey) ; ne de Portekizce'yi bilmek (!) bir mecburiyet.
    Mehmet Çiftçi'nin "empréstimo de graça"yı "Bedava bonservis" olarak çevirdiği, çevirmeyi tercih ettiği "buralarda böyle diyorlar, siz de yiyin" tarzı gazetecilik ölmüştür. O, bu ölüm ilanını İspanya'da yaşadığından görememiş bizim gazetelerde... Biri bir zahmet "Güiza'ya karşılık Robinho" haberinin mürekkebi kurumadan fakslasın!..
    Aceto Balsamico
    Güiza - Robinho takasını yazan adamdan ne beklersin. GS ve Elano üzerinden reklamını da yaptı. O degil bütün basın sazan gibi atladı habere. Google Translate kolpa habercileri.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Oo msn.com'da bile vardı aynı haber.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu habere Galatasaray'lı olmamama rağmen ben bile kızdım.

Elano gibi bir oyuncuyu 0'a da alsan, 7'ye de alsan, 20'ye de alsan, bedava olduğu halde, büyük bir başarıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence kızmaktan ziyade gülüp geçmek lazım. Gerçekten yazık, bu kadar kolay mı gazetici olmak. Hadi bu gazetici bozuntusu haberi vermiş, basılırken kimse görmüyor mu bunu, anlamıyorum artık iyice suyu çıktı bu işin.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Erdem heralde futboluna değil yaptığı açıklamaya göre iyi bir şey değil dedi. Yoksa Sercan iyi bir fubolcu bence
    üstteki yazımda da belirttim Sercan gibi bir futbolcuyu kim istemez diye..yanlış anlaşılma olmasın ben verilen reaksiyon olumsuzdu dedim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eskiden az çok bilirdim , oralarda bulunmuşluğum var.

Hatırladığım kadarıyla "
    inclusive o salário e o empréstimo de graça " iyi niyet karşılığı maaşı içinde kiralama demek.

Mesaj Yetkileri