1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: Ortadoğu'nun Makus Talihi FİLİSTİN MİLLİ Takımı İle Dünya'ya Karşı

Threaded View

LLG 32.HAFTA

Almeria 0-0 Barcelona

Şampiyonluk Yarışındaki Rakibimizin Ekmeğine Kan Doğradığımız İçin Ne Kadar Üzüldüm Bilemezsiniz Geçen Hafta Deplasmandaki Farklı Mağlubiyetimizi Barçadan Çıkardığımız İçin Ayrı Bir Zevk Aldım Bu Sonuç İster İstemez Valencia'nın İşine Daha Çok Yaradı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Güzel bir kariyer oluyor abisi. Gece daha iyi bakacağım,birazdan işten çıkıyorum çünkü yolda olurum,Filistinli oyuncular arada maçta oynuyolar mı yoksa B takımındalar mı?

Bu arada iki takımla da iyi gidiyorsun Almeria'ya sezon ortası geldiğin düşünülürse. Flistin bakalım ilerki senelerde ne yapacak, yeni yeni oyuncular çıkacak mı? Belki 2014'e kadar bir yıldız çıkabilir Milli Takım için hiç belli olmaz.
    Teşekkür Ederim Abicim Seni Benim Sayfada Görmek Ayrı Bir Mutluluk Kaynağı
    Ben Takımın Başına Geçtiğimde Transfer Sezonu Bitmişti Hocam Ondan Aldığım 3 Oyuncu Var Milli Takımın Bel Kemiği Onlar 1 Temmuz İtibariyle Yeni Sezonda Kadroya Katılacaklar Aynı Zamanda 2 Tane Sağlam Regen Buldum Onlarda Takıma Katılınca Ss ini Atacağım Gelişince Bayağı Bişeye Benzerler

Zaten Bu Amaç İçin Yola Koyuldum Abicim Elimden Geldiğince Bayağı Bir Ön Sıralara Taşıyacağım Ulusu
    Last edited by BaGa TaRKaN : 20.Ağustos.2009 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri