Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Sivasspor - Shakhtar Donetsk/Uefa Avrupa Ligi Playoff 1.Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bülent Uygun çok yanlış oyuncu seçimleriyle yaktı Sivas'ı. Onur Tuncer sevdası yüzünden Cihan gibi ortasahanın en iyi oyuncusunu çıkardı. Bouazza kanat oyuncusuyken nasıl forvet oynadığını kimse açıklayamaz bana. Onuda çıkardı Kamanan aldı. Mademki böyle oynayacaktın Kamanan - Bouazza kanat Ersen forvet olsaydı.

Zaten bekliyordum ben farkli maglubiyet.Sivas`a yazik oldu artik ligde cikisa gecmeleri lazim...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İzleyebildiğim bölümlerde Sivas fena oynamadı aslında. 2-3 tane önemli sayılabilecek pozisyon da ürettiler ama olmadı. Shakthar gibi bir takım da yakaladığını affetmeyince ortaya böyle bir skor çıktı. Bu maçın hakkının bu skor olduğunu düşünmüyorum. Ama maç sonunda önemli olan maçın hakkından ziyade tabelada yazandır. Dolayısıyla Sivasspor Avrupa defterine noktayı koydu. Umarım ligde toparlanırlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Sivasspor'dan tur beklemek büyük bir istek olurdu. Önce Şampiyonlar Ligi, şimdi Avrupa Ligi. İkisinden de zorlu kulüpler geldi. Sivasspor'a genede tebrikler.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ya Dün Maçtaydım Şöyle Bir Değerlendirme Yapmak İstiyorum
    Maçın En Kötüsü Yine Petkovicti
    En İyisi Bana Göre Abdurrahmandı
    Erken Golle Yenik Düştük Maçı Çevirmeye Çalıştık Aslında İyi Top Oynadık Ama Shakhtarın Savunması Çok İyiydi
    Gol İçin Çok Uğraştık Ama Olmadı Shakhtar Çok İyi Takım Kalemize Çok Gelmediler Belki Ama Her Gelişleri Gol Oldu
    Ama Ben Bugün Takımımla Gurur Duyuyorum
    Anderlecht Maçındaki Gibi Rezil Bir Futbol Oynamadılar İyi Oynadık Ama Olmadı
    Maç Öncesi Lucescunun Ve Maç Sonrası Shakhtarlı Oyuncuların Jestleri Çok Hoştu
    Nitekim Bizim Taraftarlar Bile Shakhtarın 2.ve3. gollerini alkışladılar
    Bu Shakhtar Bu Sene Uefanın En Büyük Favorilerinden Biridir
    Fenerbahçe Ve Galatasaray Bu Kupayı Alamazlarsa Almasını İstediğim Tek Takım Shakhtardır
    Tebrikler Shakhtar
    Teşekkürler Sivasspor Bize Yaşattığın Güzellikler İçin

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri