1 ile 30 arası toplam 287 sonuç

Konu: Nannar ve eXcitinG`den TotaL Dominasyon [9.03]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

taktik için öncelikle tşkr ederim. takımımı çok iyi gidiyor. ama tek sıkıntım forvetim çok az gol atıyor genellikle uzaktan attığım şutlarlar ve kornerden gol buluyorum.

bir de kanat adamlarım illaki çizgiye inip ceza sahasına girip orta açıyorlar. nadiren çizgiye inmeden orta açtıklarını gördüm cross from mixed olmasına rağmen.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    taktik için öncelikle tşkr ederim. takımımı çok iyi gidiyor. ama tek sıkıntım forvetim çok az gol atıyor genellikle uzaktan attığım şutlarlar ve kornerden gol buluyorum.

bir de kanat adamlarım illaki çizgiye inip ceza sahasına girip orta açıyorlar. nadiren çizgiye inmeden orta açtıklarını gördüm cross from mixed olmasına rağmen.

Target Man ''To Feed'' oLduğundan doLayı forvette oynayan adamımız topLa gidebiLecek ve fizik oLarak ta iyi yapıda oLacak bir forvet oyuncusu oLmaLı. Yani oyuncunun yapısına göre siz To Feed, Run on the baLL vs gibi bu özeLLikLeri değiştirmeLisiniz. Lavezzi gibi bir adamınız varsa koşu yoLuna oynarsınız, Cardozo gibi biri varsa kafasına oynarsınız gibi.

Zaten bu sistemde SoL MC ve kanatLarda sayı yüküne destek oLuyor, özeLLikLeri o. Duran topLar da FM nin hataLarından birinden yararLanma diyeLim. Çünkü korner oLmazsa rakibi çözmek çok zor oLuyor..

KanatLarın sürekLi orta açması da bana göre özeLLikLeri iLe aLakaLı. Bazı tip oyuncuLar sürekLi çizgiye git, oradan orta aç demenize rağmen içeri katedip pozisyon üretmeye çaLışırLar. Mixed yaptığınız zaman oyuncu geneLde en çok yapabiLeceği şeyi dener. Yani çizgiye inmeyi daha çok sevdiği için çizgiye gider, bunda yapacak birşey yok, komutLar kısıtLı çünkü. Ya derinden kes diyebiLiyorsunuz, ya çizgiye git ya da kafana göre nasıL uygunsa onu yap demek dışında bir aLternifimiz yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri