Quote Originally Posted by feanorringeril View Post
her ne kadar çok zorlu bir maç olmasa da, Arda Levadia Tallin maçında da üstün oyununu sürdürdü.

Keita' nın ilk golünde topu takip edip kalecinin sektirmesine sebep oluyor, seken topu Keita tamamlıyor.

Penaltı pozisyonunda müthiş bir pas ile Baros' u pozisyona sokuyor, devamında penaltı oluyor.

Sonlara doğru nefis bir orta açıyor, gidişatına bakılırsa arka direkte bekleyen Keita ile buluşacak top. O sırada Levadia defansından biri araya giriyor izin vermiyor topun adresini bulmasına, kendi kalesine gönderiyor topu kalecisinin üstünden müthiş bir kafa vuruşuyla...

-----
Arda Turan bu futbolunu bu şekilde sürdürür ve doğru fırından bol bol ekmek yemeye devam ederse birkaç sezon içinde onu şampiyonlar ligi finallerinde izlememiz hiç de olağandışı değil. Fakat bu esnada giyeceği formanın renginin artık sarı kırmızı olacağını düşünmüyorum. Bakalım...

Velhasıl,

bu sezonki Arda, birbaşka gibi...
Diğer sayfada yazdım. Arda'ya verilecek Passing, Creativy, Crossing degerlerini ve Ca degerlerini merak ediyorum. Bu degerler bence arttırılmalı. Sebeplerini yazmıştım.