Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyer sizce nasıl devam etmeli ?

Voters
55. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş ile devam etmeliyim

25 45.45%
  • Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi

21 38.18%
  • Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım

9 16.36%
Sayfa 8 / 25 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 750 sonuç

Konu: Beşiktaş 6. Sezon ... Yeni kadro tek hedef

Çok fazla ilk 11'de forma şansı bulamayan oyuncularımızdan kurulmuş bir kadroyla Konyaspor maçına başladık.Penaltıdan yediğimiz golle geriye düşmemize rağmen devre bitmeden eşitliği yakaladık ve 2. yarıda tamamen maçı kontrolümüz altına aldık.Schneiderlin'in formu sevindirici.

Ya beyler çok afedersiniz ben tatil arasından sonra 2 sezonu birden aktarırken arada çok önemli bişeyi unuttum..Ben bi taraftan da Nijerya milli takımının başına geçtim Dünya Kupası'ndan önce..Çok güzel bir fikstür sayesinde finale kadar çıktık Dünya Kupası'nda fakat finalde normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 biten maçta kupayı kazanan takım İspanya oldu

Bu da Afrika Kupası Eleme Grubu performansımız

Şampiyonlar Ligi'nde ilk mağlubiyetimizi aldık malesef.İlk 2 sezonki deplasman fobisi hortladı sanırım , resmi maçlarda deplasman galibiyetimiz yok.

Şampiyonlar liginde bu sezon gruptan çıkmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz..İnönü'de rakibimiz Lyon'la müthiş bir maç yaptık..İki tarafında birçok gol pozisyonu vardı..Maçın genelinde orta sahada iki takımın yıldızları arasında çok zor bir mücadele yaşandı..Beşiktaş'ın yıldızları Schneiderlin , Delgado ve Witsel etkili pasları ile sürekli Lyon savunmasını hataya zorladılar..Diğer tarafta Lyon'un süperstarı Benzema girdiği birçok gol pozisyonunda Beşiktaş'ın maça tamamen konsantre olmuş savunmacılarını geçemedi..Dakikalar 85'i gösterirken Beşiktaş kazandığı köşe vuruşunda Diakhate'nin golü bulmasıyla çok büyük bir avantaj korudu ve kalan dakikalarda rakibine pozisyon vermeyerek maçı 1-0 kazanmayı başardı..

kariyere ilgi neden bu kadar düşük acaba
    benim kariyer mi ilgi çekmedi yoksa anlatım mı çok zayıf kaldı

ligde deplasman karnemiz oldukça dandik bu sezon..gs farkı açıyor ufaktan

Sakatlıkların çoğalmasıyla birlikte zorlanmaya başladık.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

şampiyonlar liginde makus talihini yeniceksin sanırım......

yendim kardeşim yendim ama az daha bi çuval inciri berbat ediyoduk
    inönü'de napoli öne geçti ve devreyi önde kapattı..soyunma odasında her zaman işe yarayan "i expect nothing less a win" takım konuşmasını kullandım...
    bi anda 3-1 öne geçtik fakat 85 te 3-2 ye getirdi hamsik..yüreğim ağzıma geldi az kalsın yine 4. bitircektik grubu ya

4-5-1 den vazgeçip 4-4-2 ye dönmemizle birlikte takım sezona ağırlığını koymaya başladı...

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibimiz Valencia..
    Eğer ilk maçta kendi evimizde 2-0 veya 3-1 gibi bir skor yapabilirsek turu geçme şansımız olabilir..Bunun dışındaki skorlarda yüksek ihtimalle eleniriz.

maç başladı 30. dakikada 5-0 oldu

İnönü'de kolbastı

Türkiye Kupası maçı panik yok

Valencia uefada çıkmıstı bana geçersin sorun olmaz

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hocam skorlar muthıs valencia'yı elersın diye dusunuyorum

en büyük kozumuz hiç şüphesiz kornerler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

abi milleti ezip geçiosun helal olsun

İlk Devre Değerlendirmesi

Sezona kupayla ve ardından İnönü'de farklı galibiyetlerle başlayan Beşiktaş'ta yüzler gülüyor..Lig başında deplasmanlarda ufak sıkıntılar yaşayan takım , ilk yarının sonlarına yaklaşırken Audel & Altidore ikilisinin yükselen formuyla birlikte bu problemi de atlatmış gözüküyor.
    Ligde hala namağlup yoluna devam eden Beşiktaş , Türkiye Kupası'nda ise zorlanmadan çeyrek finale yükseldi..
    Avrupa'da aradığı başarıyı bu sezon yakalamak isteyen takım , Şampiyonlar Ligi'nde üst tura adını yazdırmayı başardı..Eleme turundaki rakip ise İspanya'nın güçlü ekibi Valencia..

Kaptan her zamanki gibi formda..

Audel'in giderek yükselen formu göz kamaştırdı ...

Witsel , Schneiderlin , Calderon ve Diakhate gibi Beşiktaş'ın kaliteli yabancıları Avrupa'nın önde gelen takımlarından aldıkları tekliflerle kararsız kalmış durumdalar..

Matias Delgado ...

Afrika Uluslar Kupası'nda ilk maçımızda ev sahibini yenmeyi başardık..

Türkiye Kupası'nda Yarı Finale rahat yükseldik ...
    Eren Albayrak resmen beni kendine hayran bırakıyor , raket gibi bir sol ayak var çocukta ..

Afrika Uluslar Kupası'nda tek kale oynadığımız maçta galibiyeti 88. dakikada Isaac'ın golüyle bulduk..
    Fakat başımız sakatlıklarla belada

Erkan Zengin 5 aylık sakatlıktan müthiş döndü

Juventus , Beşiktaş'ın genç orta saha yıldızı Axel Witsel'i 10M Euro'ya kadrosuna kattı..

Chelsea , Beşiktaş'ın sol kanat oyuncusu Calderon'u 13M Euro'ya transfer etti ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umarım daha iyilerini alırsın.Uyum sağlamalarıda kolay olur.

Arjantin'li genç sol kanat oyuncusu Lucas , Beşiktaş'ta !!!
    Beşiktaş , Chelsea'ye sattığı Calderon'un boşluğunu aradan 24 saat geçmeden çok büyük potansiyele sahip bir Arjantin'liyle dolduruyor..Üstelik bu transferin 3.75M Euro gibi düşük bir maliyete tamamlanması tek bir anlama geliyor :

ŞAHISLAR GİDER , BEŞİKTAŞ KALIR ..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Witsel çok iyi olmuş hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

hocam skorlar guzel oyuncularını ıyı paralara satmıssın tebrikler yerlerıne daha iyilerini beklıyorum

Sayfa 8 / 25 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri