Bu maç yenilgi bekliyorum hatta şöyle bir 3 falan yersek tolunayın son maçı olacak gibi tolunaydan kurtulmamıza çok az kaldı gibi en geç denizli maçından sonra gider heralde inşallah yani
Galatasaray
Beraberlik
Kayserispor
Bu maç yenilgi bekliyorum hatta şöyle bir 3 falan yersek tolunayın son maçı olacak gibi tolunaydan kurtulmamıza çok az kaldı gibi en geç denizli maçından sonra gider heralde inşallah yani
Kusura bakma ama Tolunay Kafkas benim bu ligde gördüğüm en sıkıcı futbol oynatan adam.Defans defans defans sürekli defans.Tolunay Kafkas bu takımın başına geldiğinden beri Kayseri'nin 3 gollü biten maçı bir elin parmaklarını geçmez.Şu saatten sonra iyi bir teknik direktör bulunamayacağı kesin ama Kafkas'ın yerine Güvenç Kurtar hatta Yılmaz Vural'ı bile tercih ederim![]()
Maça gelirsek en iyi döneminde bile Ali Samiyenden değil puan tek farklı yenilgi ile bile dönemeyen Kayserispor'un bu maçta çok fazla direnebileceğini sanmıyorum.
Tolunay yüzünden maçlara gitmez oldum adamın içi sıkılıyor oynattığı futbolu görünce tolunaydan önce kayserispor 3 gol yerse 4 gol atan bir takımdı sürekli galibiyet isteyen bir takımda takımda iyi bir uyum vardı ama tolunaydna sonra herşey bozuldu taraftarda bütünlük kalmadı yeni stad yapıldı takıma bir heyecan katar dendi ama hiçbir ateşlenme olmadı takımda sanırım şuanda en doğru tercih hoca değişikliği olacak inşallah oda iki hafta içinde olacak tolunayı yollayınca bizimkiler güvençle yılmazla falanda çalışmazşlar istikrardna yana bir yönetim kurulu var daha değişik bir isim gelir kanımca