Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 92.59%
  • Beraberlik

2 7.41%
  • Kayserispor

0 0%
1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: Galatasaray - Kayserispor [TSL 3. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maç yenilgi bekliyorum hatta şöyle bir 3 falan yersek tolunayın son maçı olacak gibi tolunaydan kurtulmamıza çok az kaldı gibi en geç denizli maçından sonra gider heralde inşallah yani

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Bu maç yenilgi bekliyorum hatta şöyle bir 3 falan yersek tolunayın son maçı olacak gibi tolunaydan kurtulmamıza çok az kaldı gibi en geç denizli maçından sonra gider heralde inşallah yani
    Tolunay Hoca giderse yerine daha iyi biri geleceğini düşünmüyorum.Anadoluyu gezen hocalardan biri gelir.Tarftar olarak bunu düşünüyor musunuz?Beni yanlış anlama ama şu saatte kim gelicek ki?
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Tolunay Hoca giderse yerine daha iyi biri geleceğini düşünmüyorum.Anadoluyu gezen hocalardan biri gelir.Tarftar olarak bunu düşünüyor musunuz?Beni yanlış anlama ama şu saatte kim gelicek ki?
    Kusura bakma ama Tolunay Kafkas benim bu ligde gördüğüm en sıkıcı futbol oynatan adam.Defans defans defans sürekli defans.Tolunay Kafkas bu takımın başına geldiğinden beri Kayseri'nin 3 gollü biten maçı bir elin parmaklarını geçmez.Şu saatten sonra iyi bir teknik direktör bulunamayacağı kesin ama Kafkas'ın yerine Güvenç Kurtar hatta Yılmaz Vural'ı bile tercih ederim

Maça gelirsek en iyi döneminde bile Ali Samiyenden değil puan tek farklı yenilgi ile bile dönemeyen Kayserispor'un bu maçta çok fazla direnebileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Tolunay yüzünden maçlara gitmez oldum adamın içi sıkılıyor oynattığı futbolu görünce tolunaydan önce kayserispor 3 gol yerse 4 gol atan bir takımdı sürekli galibiyet isteyen bir takımda takımda iyi bir uyum vardı ama tolunaydna sonra herşey bozuldu taraftarda bütünlük kalmadı yeni stad yapıldı takıma bir heyecan katar dendi ama hiçbir ateşlenme olmadı takımda sanırım şuanda en doğru tercih hoca değişikliği olacak inşallah oda iki hafta içinde olacak tolunayı yollayınca bizimkiler güvençle yılmazla falanda çalışmazşlar istikrardna yana bir yönetim kurulu var daha değişik bir isim gelir kanımca

Mesaj Yetkileri