At. Madrid Asistan Menajeri Benitez Jr. Açıklama Yaptı:

Öncelikle şu oynanan son 2 maçtan bahsedeyim.. Özellikle ilk maça değineyim.. Çok üstün oynadığımız bir maçta sadece 1 puan alabildik.. Eğer son vuruşlarda biraz daha etkili olabilseydik 3 puanı kesinlikle kapardık.. Olmadı ama çok problem değil,telafi edeceğiz.. Bizden 1 puan koparan Sevilla'yı da tebrik ediyorum.. İyi oynamadılar fakat tabi ki maçın başında 10 kişi kalmaları bunda bir etkendi.. 2 tane gol yememizde bizim defansif zaafımızı gösteriyor tabi ki.. Bunada ileride çözüm bulacağız.. Gelelim Fiorentina maçına.. Gerçekten çok çok şanslıydılar.. Çünkü maçı yarıda bırakmak zorunda kaldım.. Oyunumda donma yaşanınca tatile çıkmak durumunda kaldım ve maçı tamamlayamadım.. Onlarda haliyle kazandılar.. Olsun,ileride telafisi mutlaka olacaktır.. Hazır ligteki maçlardan başlamışken ligin genel durumunuda değerlendireyim.. Bizim için en büyük sürpriz tabi ki Tottenham.. onlardan böyle bir performans beklemiyorduk.. Yani böyle kötü bir dönem geçirmeleri gerçekten üzücü ama zamanla toparlayacaklardır.. Porto ve Everton'ın yerleride şu anda olması gerektikleri yerler değil.. Ayrıca Olympique Lyonnais'un bulunduğu yer gayet normal.. Aynen City gibi.. Gerçekten iyi bir kadroları var bu iki takımında ve haliyle iyi sıralarda.. Biz ise Maxi Rodriguez,Simao ve Diego Forlan gibi oyuncularımızı kaybetmemize rağmen çok iyi bir yerderiz,daha da yükseleceğiz.. Her şey zamanla.. Önümüzdeki maçlarda çok daha iyi yerlerde olacağımızdan eminim.. Bu arada değinmek istediğim çok çok önemli bir nokta var.. Alican.. Takıma şu ana kadar hiç bir şey katamadı.. Yönetim ise onu menajer olarak tutmakta ısrarlı.. Benim ilk günlerde gelememe sebebim belli.. Alican gelme dedi.. Eğer o çağırsaydı ben çoktan burda olurdum.. Neyse sözün özü Alican takıma hiç bir şey katamıyor hatta takımın kuyusunu kazıyor.. TCL yönetimi takımıyla ilgilenmeyen bu menajeri ya uyarmalı ya da işine son vermeli.. Alican benim sevdiğim biri fakat böyle olmaz,böyle devam edilmez.. Sanırım bu açıklamam şu an için her şeyi özetliyor.. İleriki günlerde yeni açıklamalarım olacak,saygılar.