1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Rambo'nun faturası: 15.000 TL!

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Rambo'nun faturası: 15.000 TL!

Rambo'nun faturası: 15.000 TL!

Sivasspor ile oynanan maçta sahaya atlayıp, Emre Belözoğlu'nun ayaklarına sarılan "Rambo Okan", Fenerbahçe'ye 15.000 TL'ye maloldu. PFDK, olay hakkında yaptığı incelemenin ardından Fenerbahçe'ye 15.000 TL para cezası verdi. Aynı müsabakada Fenerbahçe'nin yayın talimatına aykırı eylemlerinden dolayı da ihtar cezası verildi.

Kaynak:
    LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Boşu boşuna 15.000 TL ceza olmuş oldu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu konuda en son ceza verilmesi gereken kurum Fenerbahçe'dir. Güvenlik Görevlisinin dalgınlıgıdır tamamen yada orda polis varsa polisin suçudur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu adamın her hareketi Fener'e bir şekilde zarar veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

seviyorum seni be rambo
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gerçekten rezil bir görüntüydü..bu tarz hareketler de kulübe istediği kadar ceza verilsin sahaya inene de caydırıcı cezalar verilmeden bu olayların önüne geçilemez..

bkz. ingiltere de sahaya inen seyirciye ; 10yıl hapis + ağır para cezası veriliyor..sıkıysa insin ama bizde öylemi ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok hafif bir ceza gibi geldi bana.Bu olay bir Anadolu kulübünde yaşansa bu para cezası mı verilirdi daha fazlası mı olurdu bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bence de çok hafif bir ceza.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cezayı az buldum , Saraçoğlu gibi bir stadda hiç olmaması gereken bir durumdu Aziz Başkanın yüz ifadesi de bunu anlatıyordu zaten ...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

eee ramboya ceza verilmemiş mi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence sahanın kapatılması lazımdı..Fenerbahçe'ye bu ceza koymaz

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Sahaya giren adamın elinde bıçak olsa ne olacaktı peki?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rambo'yu taraftar çok seviyor yaptığı saçmalıktı ama öyle girip birini bıçaklama olayı falan olmaz Kadıköyde

evet bıçaklama olmaz ama psikopat herif bıçakla sahaya girip artistlik yapar. bu arada geçen sene bizim stada seyirci girdi diye 1 maçlık kapatmışlardı. hayırdır rambo diye mi vermediler kapatma cezası?

Nesil
    2006

Adam tescilli deli, ne yapsa yeridir.

Tribünde görmüştüm iki sene önce, hayatımda ilk defa hakiki deli gördüm. Bildiğiniz deli ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. =))))

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bıçakla birinin stada girmesi onu kapıda arayan polis yada güvenlik görevlisi her kimse onun ihmalkarlığı olur yani bıçakla girip artislik yapamaz kolay kolay.Sonra gecen sene cidden tek bi seyirci girdigi için saha kapama cezası verildiyse keske bizede verilseydi.Ayrıca bu adam sürekli yapıyor aynı seyi ben cocuktum yapıyodu 20li yaslara geldim hala yapıyo yönetimin stada sokmaması lazım
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Adam hem deli hemde bıcaklama olmaz diyorsunuz sonrada deli ne yapsa yeridir diyorsunuz bence kendinize gelin .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Adam hem deli hemde bıcaklama olmaz diyorsunuz sonrada deli ne yapsa yeridir diyorsunuz bence kendinize gelin .
    Benim bu adam ile dalga geçiyorum. Tabii birisi eğer stada giriyorsa cezası verilmelidir. Eğer bunun cezası saha kapama ise oda verilmelidir. Ben sadece konuya renk gelsin diye öyle mesaj yazdım ama; sizin işte konularda sabit fikirli olmanız ve illaha tartışma çıksın diye böyle mesajlar yazınca ne yazıkki zevkde alınamıyor. Daha da alıntı yapma, tartışmaya gerek yok...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Deli ama çok akıllı.Koşu yarışmasındaki birinciliğini hala unutamıyorum (:

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Deli ama çok akıllı.Koşu yarışmasındaki birinciliğini hala unutamıyorum (:
    Zaten delilerin aklı, biz normallerden daha çok çalışır. O yüzden böyle davranıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deli dediysek psikopat katil demedik.Kendinize gelin diyip tartışma çıkaracak ne var anlamadım.Rambo fenerbahçe delisidir.Parası pulu yokken maçlara geliyor bir şekilde.Bir daha da böyle bi olay olmaz bence.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Deli dediysek psikopat katil demedik.Kendinize gelin diyip tartışma çıkaracak ne var anlamadım.Rambo fenerbahçe delisidir.Parası pulu yokken maçlara geliyor bir şekilde.Bir daha da böyle bi olay olmaz bence.
    Zaten maçlara alınmaz artık.

maç sırasında beni benden aldı bu adam ya çok seviyorum bu adamın belgeseli falan yapılmalı nasıl yaşıyor acaba

Mesaj Yetkileri