Diyarbakırspor
Beraberlik
Fenerbahçe
Deniz,Deivid,M.Topuz,Alex bunların hepsinde yırtık var...
Mustafa'nın verdiği kadroyla çıkarız herhalde....
kadro hemen hemen belli ama ben bilicanın değil önderin oynayacağını düşünüyorum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sanmıyorum. Bilica - Lugano ikilisini bu maçtan daha iyi hiç bi yerde deneyemez.
Sanmıyorum Önder'i düşünse Deniz'i oynatmazdı. Bilica Lugano ikilisini en azından yabancı sorunu olmadığı bir maçta denemek ister.
"YÜCE ATATÜRK"
Keşke Önder oynasa ama...
Topuz için büyük fırsat olacaktı Alex'in sakatlığı ama ne yazık ki o da sakat. Topuz da olmadığına göre Semih oynamalı o bölgede. Semih-Güiza çok iyi anlaşıyorlar, iyi iş yapacaklar.
deniz seçimi bi maçlık sürpriz bi seçimdi bence neden yaptıgını daumdan baskası bilemez.Ama önderi düşünmüyo olsa lig maclarında da belli ederdi bunu sonra 6+2 var bilicadan yada digerlerinden mesela carlostan vazgecmek zorunda ki bence bilicadan vazgececektir onun için bu maç önderle baslayıp önder lugano ikilisini beraber oynamaya alıstırmaya baslayabilir
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Diyarbakırspor'dan bir sürpriz daha bekliyorum şahsen.. Ziya Hoca büyük maçlara küçük takımları inanılmaz hazırlıyor ve umarım bu maçta da öyle olur ..
Tamam işte bende ondan bahsediyorum ya arkadaşlar benimki beklenti falan değil, geçen hafta da TS macında öyle bir sonuç beklemiyordu kimse ama futbolda olabilen şeyler bunlar. Egemen'in arkasındaki adama topu kaptırması gayet tabi güç meselesi değil şans faktörü yanındaydi biraz ama 1-0 dan sonrada almaları biraz da motivasyon işiydi ..
Fenerbahçe olarak kazanmak zorundayız..Özellikle rakibimizin dün kazanmasından sonra psikolojik avantajı onlara kaptırmamak için kazanmalıyız.Artık geriden takip etmeye tahammülümüz yok..Küçük maçlarda kaybedilen aptalca puanlara sezon sonları hayıflanmaktan bıktık..
Deivid'in yerine Semih oynayacaktır öyle de olması gerekiyor.Defasnta Önder-Lugano belki birbirlerini daha iyi bildikleri için tercih edilebilir ancak Lugano-Bilica ikilisini oynatır Daum bu maçta.Çok fazla birşey farkedeceğini düşünmüyorum.Bilica garanti oynarsa sorun yok.Kazım ve Santos gününde olursa yine güzel bir skor alabiliriz.Bence Kazım-Santos-Semih üçlüsünün performansı skoru belirler.2-0 gibi net bir skor bekliyorum.
Volkan
GG-Lugano-Bilica-Vederson
Emre-Cristian
Kazım-Dos Santos
Semih-Guiza
Şu 11 ile çıkarsak çok iyi olur.
DİYARBAKIRSPOR
Espinoza
Bessam Abbas
Diallo
Adnan
Tolga
Ayman
Şener
Barış
Erdal
Mendoza
Tazemeta
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Bilica
Lugano
R.Carlos
Kazım
Emre
Cristian
Dos Santos
Semih
Güiza
F.Bahçe beklenilen kadro ile sahada...
D.Bakır geçen hafta Trabzon maçında yaptığı 5'li savunmadan vazgeçmiş.Önliberoda oynattığı B.Abbas'ı tekrar asıl yerine sol beke çekmiş ve klasik 4-4-2'ye dönmüş...
---------------Espinoza-------------
Adnan-----Tolga----Diallo------Abbas
-----------Ayman---Barış------------
Şener---------------------------Erdal
-------Tazameta----Mendoza---------
Sagda Erhan, solda Abdullah oynasaydi daha iyi olurdu ...
Bir şey dikkatimi çekti.Diğer maçlarda İstiklal Marşının sadece müziği verilirdi taraftar söylerdi ama bu maç sözler bile kasetten verildi.Hiç taraftarların sesi duyulmadı.Neden böyle yapıldı anlamadım.
Tazemetaaaaaaaaaaaaaa
Gol gol gol gol.![]()
Diren Diyarbakir![]()
Goooooooooollllll. Tazemeta![]()
Kankam duan kabul olacak galiba.
Diyarbakır 1-0 Fenerbahçe
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tazameta büyüklerin belası olacak gibi...
fener atar yav boşuna sevinmeyelim fener yener bu takımı
Cok net bir gol pozisyonundan yararlanamadik. Fenerin bali tuttu harbiden.![]()