Bizim güya yasağımız varya, biz transfer yapamıyoruz ya.Basın ortalığı ayağa kaldırdı ya...
Şimdi bunlarıda yazsın o BASIN !
Bizim güya yasağımız varya, biz transfer yapamıyoruz ya.Basın ortalığı ayağa kaldırdı ya...
Şimdi bunlarıda yazsın o BASIN !
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Onur için niye Manisaspor'a para ödüyor Beşiktaş anlayamadım hala. Onur Bozüyükspor'dan transfer edildi.
I'm back...
Eee çıkmış Onur'un lisansı.Nasıl yasak bu?
![]()
![]()
I'm back...
Transfer yasağı hakkında bir bilgim yok. Ancak Bjk'nin Aydın transferinden dolayı 1 M $ tazminat ödeyecekti ancak tahkime başvurdu. Tahkim davanın sonucunu geçen günlerde açıkladı. Yasal faizi ile 1 M $ ödemeye mahkum etti. . .
Güya borçlardan dolayı transfer tahtamız kapalıymış. HİKAYE !!!
Borcumuz yok demedik zaten. O da ayrı bir konu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dün Maraton'da İ.Kaş için Beşiktaş'ın yaklaşık 800.000 euro civarı bir ödeme yaptığı söylendi..
Sanıyorum bir sonraki yıl bonservisini de alacaktır yönetim..
Yusuf ile Aydın ve para karşılığında anlaşılmadı mı? Aydın gitmek istemeyince Bursaspor sadece parayı almış oldu ve Aydın gelmediği için anlaşılan paranın altında Yusuf Beşiktaş'a gitmedi mi?
Beşiktaş Aydın'dan doğan mağduriyeti zaten kabul edip, parayı ödeyeceğini bildirmişti. Havadan gelen bir para yok, Bursaspor'un hakkı bu para ve alması da çok normal.
"YÜCE ATATÜRK"
Konuyu uzatmaya gerek yok. Anıl konuyu kapatırsan sevinirim.
@gezenti;
Biraz daha yapıcı mesajlar yazamaz mısın?
I'm back...
Gereksiz yere ortamı germeyin arkadaşlar.
gezenti, sen Beşiktaş'a olan gıcıklığından dolayı, yaşlı Yusuf'u sattık, üstüne de havadan para alıyoruz diye Beşiktaş'ı ezmeye çalışıyorsun ama Yusuf'un geçen sene Beşiktaş'a kattıkları ortada.
1 milyonun da hava parası olmadığını, anlaşma gereği Aydın gitmediği için verildiğini bilmeyen yok, yani bu para Bursaspor'un hakkı. Asıl bu para ödenmezse Bursa mağdur durumda olacak hakkını alamadığı için.
anilton, mesajlarında aşırıya kaçan tepkiler vermezsen iyi olur. Sonuçta sen fikirlerini yazarsın, kabul etmek isteyen eder, isteyen etmez. Gerçekler ortada nasılsa.
"YÜCE ATATÜRK"
Daha da devam etmeyin. Orucun iyice bastırdığı şu anLarda açıkLama yapmak istemiyorum. Siz ne oLacağını zaten biLiyorsunuz devam etmeniz haLinde..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aldığım son duyumlara göre Beşiktaş Manisaspor'dan Ufuk Ceylan ile ilgileniyor.
Yapılan teklif, Hakan Arıkan+bir miktar para.
Hakan Arıkan'ın Manisaspor'a gitmeyi kabul etmesi halinde transfer gerçekleşebilir.
Bana gelen bilgiler bu yönde, gelişme olursa aktarırım.
Benim duyduğumda bizim teklifimiz sadece para...
Manisa Hakan + para istiyor...
Senin dediğin de olabilir, çok fazla detay öğrenmedim, sadece bu kadarını biliyorum.
Manisaspor'un kaleciye ihtiyaç duyduğu ortada, Hakan da biçilmiş kaftan Manisaspor için.
Beşiktaş'ın kaleciye ihtiyacı yok bana göre ama Ufuk harika bir tercih olur, Hakan'dan çok daha üst düzey bir kaleci olabilir ilerde.
Beşiktaş her türlü bu transferden karlı çıkar.
Hakan Manisaspor'a gitmek ister mi, orası muamma.
Hakan'ı her türlü Ufuk'a tercih ederim...
Hakan'ı vereceğimizi düşünmüyorum...
Zaten Ufuk Rüştü'nün seneye bırakacağından Hakan'ın yedeği olarak düşünülüyor...
Ben hakanı hiç beğenmiyorum ufuk bence çok daha iyi bir kaleci gelsin ilk 11 oynar beşiktaşta
Besiktas kacirmamali Ufuk'u Hakan'dan daha iyi bir kaleci bana gore.Giderse iyi olur Rustu'yu bile kesecek kapasite var Ufuk'ta![]()
Siz Hakan'ı sadece Liverpool maçında izlemişsiniz heralde...
Hakan son derece yetenekli bir kaleci...
Bence de hakan yetenekli bir kaleci ama şanssızlıktır hep kötü maçlar ona denk geldi (liverpool , metalist) onun için herkesin gözünde kötü bir imajı var .
Hakan'ı yıldız yapan necati ve hakan şükür ün kacırdıkları penaltılardır
Bana göre Hakan son derece vasat bir kaleci yan toparlar inanılaz zaafları olup birebirde etkisiz bir kaleci Ufuk'ta ondan daha iyi degildir![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ufuk ile Hakan'ı mukayese etmem bile. Hakan'ın altyapı sorunları var, topu nereye yumruklayacağını bilmiyor. Ben beğenmiyorum hiç. Ufuk ise çok daha kaliteli bir kaleci hiç şüphesiz. Hakan canlı bomba, her an gol yedirebilir.
Birde Marsilya maçında izlemiştik yan toptan nasıl gol yenilir güzel bir şekilde göstermişti
Ben beğenmiyorum Hakan'ı
Ben Liverpool maçından önce de beğenmiyordum Hakan'ı hatta onun hakkında arkadaşlarıma yaptığım ilk yorum anadolu takımlarında bile oynatmam olmuştu...
Ben beğeniyorum Hakan'ı.İlk geldiği zamandan beri bence üstüne koydu futbolunun.Rüştü'den sonra kaleye Hakan'ı rahatlıkla emanet ederim ben olsam Beşiktaş'ın başında..
So what?
Saike
Hakan çok iyi değil ancak çok kötü de değil. Çok önemli maçlar olmadığı sürece kalede rahatlıkla oynar. Ufuk'dan daha iyi mi değil mi kestiremiyorum ama iyi kötü bir tecrübe edindi aynı süre Ufuk içinde gerekecek. Aynı sürede aynı hataları veya daha fazlasını yapmayacağı da ne malum.
Bence Hakan + para gibi birşey yapmaz umarım yönetim.Bu saçmalık olur.
Belki Hakan devreye girince Sezer'de Manisa cephesinde devreye giriyor olabilir.
Hakan + para = Ufuk + Sezer olursa teklif o zaman başka tabiÜstüne 2 milyon euro bile verilmesine ses çıkarmam.
Bence Korcan harcanıyor
"Delgado FİFA'ya gidebilirdi ancak..."
Beşiktaşlı futbolcu Matias Emilio Delgado'nun babası ve menajeri Eduardo Delgado, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile görüşerek sözleşmenin askıya alınması için anlaştıklarını, ancak ayrıntılarda sorun çıktığını söyledi.
Radyospor'da canlı yayınlanan bir programa katılan baba Eduardo Delgado, Yıldırım Demirören ile bugün bir toplantı yaptıklarını ifade ederek, ''Kendisiyle herşeyi konuştuk. Tedavisi hakkında konuştuk. Ayrıca, sözleşmenin ocak ayına dek askıya alınmasını da kabul ettik. Ancak kimi ayrıntılarda ortak noktayı bulamadığımız için anlaşma gerçekleşmedi'' dedi. Delgado, sorunun Delgado'nun alacaklarının ödeme planıyla ilgili olduğunu vurguladı.
''FIFA'YA GİDEBİLİRDİ ANCAK O İSTEMEDİ''
Delgado'nun kimi maaşlarını ve primlerini alamadığını savunan baba Delgado, ancak oğlunun hiçbir zaman bunu fazla sorun elde etmediğini söyledi.
Baba Delgado, ''Kendisi maaşlarını alamadığı için FIFA'ya gidebilirdi. Çünkü başka kimi oyuncular böyle yapabiliyor. Ancak o kesinlikle böyle birşey yapmak istemedi. Yalnızca kulüple görüşecek ve konuşarak herşeyin halledilebileceğine inanıyor. Delgado Beşiktaş'ı çok seviyor, burada çok mutlu ve bir yere gitmeyecek. Hatta bu hafta tüm aile olarak buraya gelecekler'' diye konuştu.
''EKİM SONUNDA FUTBOL OYNAYABİLECEK''
Delgado'nun, İspanya'da FC Barcelona Kulübü'nün özel rehabilitasyon uzmanıyla idman yaparak yazı geçirdiğini ifade eden Eduardo Delgado, oğlunun ekim ayı sonunda futbol oynayabilecek duruma geleceğini anlattı.
Ameliyatı yapan İspanyol doktor Ramon Cugat'ın, Delgado'nun 3 ay sonra hazır duruma gelebileceğini söylediğini belirte baba Delgado, ''Ancak Türkiye'de çok fazla inanmamışlar. Dr. Cugat, Delgado'yu çok iyi gördü, kendisi çok iyi çalışıyor. Futbola dönmeyi çok istiyor'' dedi.
Delgado'nun, ameliyatının ardından kulüp tarafından fazla ilgi görmediğini düşündüğünü, ancak şu anda yalnızca iyileşmeyi istediğini belirten Eduardo Delgado, ''Delgado, geldikten sonra kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile görüşecek. Beşiktaş ile farklı noktalarımız var. İnşallah bunları çözeceğiz'' diye konuştu.
Delgado'nun Beşiktaş'ta başarılı olamadığı biçimindeki değerlendirmeleri kabul etmediğini kaydeden baba Delgado, ''Delgado'nun transferinden sonra Beşiktaş 4 kupa kazandı, 2 kez de Şampiyonlar Ligi'ne kaldı. Bu bence başarıdır'' dedi
Lig TV
Last edited by El Barto : 26.Ağustos.2009 at 01:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Daha önce de dediğim gibi 5 milyon verip bonservisini aldığın, üstüne kaptan yaptığın bir adamın sözleşmesini dondurmak hem etik değil hem de çok saçma, sen o adamın sakatlığına göre transfer yapacaksan hiç yapma!
Eger dogruysa Delgado profesyonel futbolculuk nasıl yapılır göstermiş oldu helal olsun.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir