Rıza Çalımbay niye orda acaba?![]()
![]()
Rıza Çalımbay niye orda acaba?![]()
![]()
I'm back...
Muhtemelen Sercan'ı aldıkGelirse hayırlı olsun ne diyelim. Böylelikle ben de tükürdüğümü yalarım paşalar gibi
![]()
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın çok değerli bir oyuncu olduğunu, ancak bütçelerinin dışına çıkamayacaklarını söyledi. Adnan Polat, Galatasaray-Kayserispor maçı öncesi Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, ''Maçı izleyen Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Sercan'ın transferi nedeniyle mi geldi?'' şeklindeki soru üzerine, ''İbrahim Yazıcı, benim davetlim olarak geldi. Sercan'ın transferiyle ilgili daha önce görüşmüştük. İstenilen şartlar bize uygun olmadığı için bu konu orada kaldı. Sercan çok değerli bir oyuncu, ama bizim de kendimize göre bir bütçemiz var. Onun dışına, kim olursa olsun çıkmayı düşünmüyoruz'' dedi.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=60235
Eğer alırsak Rijkaard bu çocuğu dünya starı yapar...
Adnan Polat bu tür karamsar yorumları hep yapıyor. Sampiyon oldugumuz yıl; "Cok büyük isimler almayacagız, zaten sampiyon, hazır takımız 1 2 takviye yapacagız" dedi. Sonuç: Kewell, Baros, Meira, Sanctis vs "Transferi kapadık" Sonuç: Elano. ve simdi bu acıklama ki başkan iş çıkmaza girdide demedi. Bursa baskanının, ertugrulun burada olması bence ufak pürüzlerin kaldıgının göstergesi. Madem görüşüldü ve görüşmeler tıkandı Yazıcı ve Saglam neden Bursaya dönmediler? Ayrıca formda olanNonda neden son 2 mactır hiç oyuna alınmıyor? Önceki maçlarda mutlaka oyuna alınıyordu. Ufak pürüzlerin kaldığını düşünüyorum ben. 1-2 güne olay kesinlik kazanır. Ya o pürüzler asılamaz, yada anlaşma saglanır Sercan Parcalıyı giyer. Hayırlısı ne ise o olsun.
Nonda giderse vallahi üzülürüm ben![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Parçalı altında görmek istiyorum onu![]()
Canerin fenerli olduğunu öğrendim dün.Tüm sempatim bitti ona karşı,gelmesin ne işi var.
Evet dun Futbolig`de canli yayinda soyledi Fenerbahceliyim diye Caner..
Bu mantıkla bakarsak Ayhan, Gökhan Zan'ıda sevmemek gerek
Forma için oynayacaksa gelsin ama ben Caner'in büyük takımda oynayacak kapasitede olduğuna inanmıyorum. Sercan içinse son pürüzler hallediyordur sanırım, inşallah bu transfer gerçekleşir.
Onların bu tarz açıklaması yok,ve Gökhanı sanırım Ayhanıda beşiktaştan aldık.Beşiktaşın futbolcusunu alarak gövde gösterisi yapmış olduk nasıl fenerbahçe bizim alt yapımızdan yetişen emreyi aldı,o şekil.Caner fenerde oynayasaydı ve iyide oynuyor olsaydı vede biz alsaydık ozaman sevinebilirdim.
konuşmada tam olarak ne dedi arkadaşlar Caner??
Sol bek transferi için Çağlar Birinci de olabilir onunla bi ara Bjk ilgileniyodu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Volkan Eskişehir'de!
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Galatasaraylı futbolcu Volkan Yaman ile prensipte anlaştıklarını söyledi. Ünal, geçen hafta deplasmanda oynadıkları İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı öncesinde Volkan Yaman ile İstanbul'da görüşme yaptıklarını söyledi. Görüşmede Volkan'ın menajerinin de bulunduğu ve anlaşmanın sağlandığını belirten Ünal şöyle konuştu:
“Daha önce prensipte anlaşmaya vardığımız Volkan ile son kez geçen cumartesi günü İstanbul'da görüştük. Bu görüşmemiz çok olumlu geçti. Transfer konusunda kendisiyle anlaşmaya vardık. Volkan bu hafta içerisinde Eskişehir'e gelecek ve sözleşmeye imza atacak. Volkan'ın transferini 1 Eylül 2009 tarihine kadar bitirmeyi istiyoruz."
sporx
Last edited by Lucas Neill : 24.Ağustos.2009 at 17:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Umarım Sercan'ı almayız.
Küçükken FBliydim, şuan profesyonelim dedi Caner. Ne olmuş yani küçükken FBli ise? Bizde oynarken yatış mı yapacak? Öyle diyorsanız, Mustafa Sarpta aileden Galatasaraylı; fakat gecen sezon bize karsı müthiş oynamış, golünüde atmıştı. Yine bahsettigimiz Caner Manisanın FBye 5 gol attıgı macta cok iyi oynamıştı, CSKA forması giyerkende ŞLde Edu ya kendi kalesine golü attıran Canerdi. yada şuan kadromuzdaki herkes doğuştan Galatasaraylı mı?
Hakan Baltada Beşiktaşlıymış Ama Nasıl Futbol Oynuyor Şimdi
Şuan takımda varmı ben bu takımı seviyorum diye açıklama yapan ? Canerde böyle birşey söylemeseydi içinde kalsaydı söyledikleri kimse bişe demezdi.Bu söylediklerinden sonra ''fanatik'' bir galatasaraylı olarak istemiyorum ''ben'' bu adamı.
Sorunda o ya söylemiş,yani şunumu demek istiyorsun bugünlerde yapılsaydı o röportaj galatasaraylıyım mı derdi?
Şuan takımda tabi kimse söylemez. Caner o röportajı yaparken Galatasarayın futbolcusu mu? Verdigin örnek çok yanlış.
Nuri daha önce küçüklüğünde Gs ye semati duydugunu acıklamıştı, şimdi Fb yadaa Bjk bu oyuncuyu istese böyle mi düşünecek? yada Mesut Özil Fb ye sempati duydugunu acıklamıştı olası bir Gs yada Bjk transferinde bu Fbli almayalım mı diyecegiz?
Şuanki futbolculardan Galatasaraya gelmeden önce böyle açıklama yapan varmı dedim.Oynarken kimse söylemez tabi.Ayrıca caner profosyonelim felanda demedi.Fenerin avrupa maçlarında duygulanıyorumda dedi bunun üstünde.Belki bunu söylemese bi nebze ama şuanda çoğu galatasaraylı buna ultraslandan çok kişide dahil caneri istemiyor.
ultrAslan'dan çok kişinin istemedigini biliyosan sorun yok.![]()
Profesyonellik kavramı cok farklıdır sonucta herkes 4 büyüklerden birinin renklerine asık olur,anadolu takımlarında rahatlıkla böyle acıklamalar yapabilirler , oynayabilirler ama iş büyüklere gelince bana profesyonellik gelmiyor bu iş bende istemiyorun Caner'i...
NtvSpor'a göre Sercan transferinde tek pürüz Nonda'ymış ikna edilmeye çalışılıyormuş, 15:00 haberlerinde söylendi...
Screw you guys, I'm goin' home