Inter Toto Kupası’nda kolay bir rakibe karşı ilk maçlarımı oynayacaktım. Takımı yeni tanıyorum ve bu maçlarda nasılsa rakibi elerim diye fantezi denemelerinde bulundum.
İlk maçı deplasmanda rahat kazandık, ikinci maçta gol olmaması tamamen şanssızlık. 2 maçta da üstün oyuna rağmen yeni taktik arayışından vazgeçtim ve 4-4-2 Klasik üzerinde bazı oynamalar yaparak onu kullanmaya başladım.
Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar olumluydu. Son hazırlık maçındaki 15-0’lık skor ise FM tarihinde kazandığım en farklı maç olarak kayıtlara geçti.
UEFA Elemeleri’nde de kolay rakiple eşleştik. Deplasmanda Riki’nin 2 golüyle kazanarak turu garantilemiş olduk.
İçeride ise Guardado’nun üstün oyunuyla kazanarak turu geçtik. Takım lige hazır bir görünüm veriyor, bakalım gerçekten hazır mıyız?
Takımda para olmadığı için transferlerimiz de kısıtlı oldu. 2 tecrübeli isim ve 2 tane iş yapacak oyuncu aldım.
Kadro aslında iş yapacak bir kadro ama derinlik çok az. Sakatlık ve cezalar olduğunda çok zor duruma düşebiliriz. Şüphesiz en güvendiğim isimler Guardado, Riki, Omar Bravo ve Verdu olacak.
Sezonun ilk maçı Mallorca ile, iyi başlayıp iyi devam etmek istiyorum.