Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Diyarbakırspor

5 17.86%
  • Beraberlik

3 10.71%
  • Fenerbahçe

20 71.43%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 168 sonuç

Konu: Diyarbakırspor - Fenerbahçe [TSL 3. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Neler kaçtı neler...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Of of ne goller kaçırdı D.Bakırspor..Böyle devam ederlerse Fenerbahçe'nin işi zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yapmayın be O gol nasıl kaçır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Diyar macın mutlak hakimi. Az önceki pozisyonda Tazemeta ofsaytta degildi karsı karsıya pozisyon ofsayt diye kesildi. Mac tempoluu ve gergin geciyor.

Diyarbakirspor'u ligden düsürenler simdi bir daha düsünsünler. =)
    Bu takim gercekten cok kaliteli, bu sene cok canlar yakacagiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

beyler nasıl gidiyor maç çok mu kaçırdı diyar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

33' Fenerbahçe bu dakikalarda nefes alamıyor... Barış, derinlemesine oynadı! Az adamla yakalandı Fenerbahçe... Tazemata hareketlendi o bölgeye, Volkan çıktı kalesinden... Ofsayt bayrağı Tazemata için kalktı.

32' Fenerbahçe'de Bilica şu dakikaya kadar gösterdiği performansla kafalardaki soru işaretlerini arttırdı!

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Gooll !!! Gökhan Gönül 1-1

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

attı fener atamayana atarlar

Hakem yakti bizi. %100lük gol pozisyonunda hatali bir ofsayt karari verdi.
    Gökhan da atti, durum 1-1 ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce 1 kere geldi tam geldi. Diyar kacırmaya devam ediyor. Mendoza kacırdı simdide.

Mendoza iyi asirtti, top az farkla üstten disariya cikti ...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

şu ana kadar oynanan oyunla maç diyarbakırın hakkı gibi duruyor ama fener geldimi tam geliyor diyar kaçırıyor hep
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kim ne derse desin fenere kim gelirse gelsin gökhan fenerin herşeyidir tek vazgeçilmez futbolcusudur şu durumda
    Last edited by Suicider : 25.Ağustos.2009 at 01:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ilk yari 1-1 bitti.
    Mactan önce de dedim, biz bu macta en az 1 puan alacagiz. =)

Maca kotu basladik gercekten garip bir gol yedik Diyarbakirspor net pozisyon kacirdi golden sonra Allah`tan Gokhan vardi kalenin orada Hemen sorna muthis bir atak yaptik ve golu bulduk o paslasmalar neydi oyle yahu Gokhan`in vurusu da cok klasti gercekten.Ikinci yari gol ya da goller bulup kazanacagimizi dusunuyorum..

Bu arada Diyarbakirli taraftarlar da neler yapiyor yahu oyle pet siseler,cakmaklar,domatesler yakismiyor bunlar Diyarbakirspor taraftarina..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk yarı itibariyle; FB 1 kere geldi tam geldi, çok iyi paslastılar ve son vurusta Gökhanın orta sut karışımı topu gol oldu. Diyarın ise net 3-4 pozisyonu var yararlanamadılar. Bunun dışında mac bu gerginlikle giderse kırmızı kart garanti. Hele Diyar bir ara önde götürdüğü zamanlarda bile taraftarları anlamsız sekilde ortamı gerdiler, birde yenik duruma düşseler demek ki sahayı yakacaklar.

Emre'nin ilk yarida atilmasi gerekiyordu. Hakem ona fazlasiyla tolerans gösterdi.
    Ayman'a hakemin yaninda küfür etti, hakem 2.sariyi cikartamadi ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayman topsuz alanda seni de arkadan gelip itse yere sende ederdin küfür heralde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Müthiş bir golle beraberliği yakaladık bu gol çok iyi oldu . İkinci yarı daha rahat oynayacağımızı düşünüyorum . Diyarbakırspor maçı germek için elinden geleni yapıyor Umarım onların tuzaklarına düşmeyiz ...

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Ayman topsuz alanda seni de arkadan gelip itse yere sende ederdin küfür heralde

Böyle bir mantik olabilir mi yahu ? Her macta böyle itismeler yasaniyor. Ama bu onlarin küfür etmesi gerektigi anlamini tasimaz, hele ki hakemin yaninda !

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Maç 90 dakika.

Kazım 1-2.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ben dedim fener alır diye fazla abartılacak bişey yok zaten yenmesi gerekn bir takım ve 2-1 önde

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Semih 3-1......

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hiç değilse maçı böyle bitirseler de liderlik koltuğuna kurulsak...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Hiç değilse maçı böyle bitirseler de liderlik koltuğuna kurulsak...
    Attığı gol fazlalılığı ile lider olmak?
    Bunun neresi bu kadar önemli?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Böyle bir mantik olabilir mi yahu ? Her macta böyle itismeler yasaniyor. Ama bu onlarin küfür etmesi gerektigi anlamini tasimaz, hele ki hakemin yaninda !
    Her maçta topsuz alanda millet birbirini yere mi itiyor ? ben bir sürü maç izliyorum çok nadir rastlıyorum böyle olaylara ...

Ayrıca , diyarbakırspor taraftarı tahminimce hiçbirimizi yanıltmamıştır kendilerine yakışanı yaptılar , teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Diyarbakır seyircisiyle kaybetti bu maçı Bizi takım olarak iyi gaza getirdiler

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

2. yarıda biraz tempo yaptı takım, yetti zaten.Maçın durması da oyunu soğutunca rahatlattı.Karşısındaki takımı küçümsemek çok kötü bir şey, her maç tempo ile başlamaları gerek, böyle yayarak değil.Daum'un takımı 2. yarı için azarladığı belli.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aslında tempolu, güzel bir mac oldu ama Diyarbakır taraftarının yaptıkları hiç hoş degildi.
    Bunun cezası onlar için agır olacak. Diyarbakır önde ve iyi oynarken bile gereksiz yere sahaya yabancı madde atmalar falan gereksizdi.
    2 takımda neredeyse esit sayıda pozisyon buldu ama tecrube farkı getirdi. 1-0 öndeyken kacan o inanılmaz gol kırılma anı oldu. O gol olsa 2-0 dan FB'nin işi daha zor olurdu. İlk yarı cok kötü bir FB vardı, maça mutlak hakim Diyarbakır vardı 2. yarı işler degişti. Fenerbahcede Kazım macın adamıydı. Güiza yine cok kötüydü. Emre, Kazım, Gökhan Fenerbahcede en etkili isimlerdi. Bunun dışında kötülerde Güiza, Bilica, Andre Santostu bence. Semihte etkisizdi ama rakip savunmayla boğuşan oydu. Güiza burada yardım edemedi Semihe.
    Tebrikler Fenerbahce.

Maç öncesinde Diyarbakır seyircisinden dolayı maçın gerilimli geçeceğini düşünüyordum,yanılmadığımı görmek bir futbolsever olarak beni üzdü.

Diyarbakırspor ilk yarıya tempolu başladı.Ziya Doğan'ın futbolculara aşıladığı motivasyon ve aşırı hırs ikili mücadelelerde çok agresif olmalarına yol açtı.Her pozisyondan sonra itirazlar da gelince haliyle seyirci de gerildi.Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki temposuzluğunu beğenmedim.Gökhan Gönül'ün golü maçın kırılma anı oldu.

2.yarı oyuna daha hakim oynamaya başladık.Kazım,Semih,Emre gibi oyuncuların daha da fazla çalışmasıyla oyun bizim etrafımızda dönmeye başladı.Zorlu bir deplasmandan önemli bir 3 puanla ayrılıyoruz.3'te 3 yaptık,yolumuza devam ediyoruz.

Bu yaptıkları ile futbolu haketmeyen bir Diyarbakır seyircisi izledik.Takıma laf yok,bu sene ligde iş yaparlar.Fakat seyircisiz oynama,saha kapatma vb. gibi bir ceza gelebilir.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri