Gerçekten iyi paraya kapatmışlar transferi.Hem çok iyi hemde hesaplı bir transfer..
Gerçekten iyi paraya kapatmışlar transferi.Hem çok iyi hemde hesaplı bir transfer..
So what?
Saike
Pandev'inde sözleşmesi sona eriyormuş sanırım.Bununda katkısı vardır muhtemelen..
So what?
Saike
Harika bir transfer hem sol bekte,hem de stoperde oynayabilen çok etkili bir isim Lescott..
İso ben buna katılmıyorum..Orta sahada da etkili isimler var takımda....Ireland,de Jong,Barry,M.Johnson,Petrov gibi oyuncular mesela
Alternatif konusunda haklısın ama kanka 4-2-4 gibi oynuyorlar...
1 orta saha transferi olabilir aslında...
Defansı iyice sağlama aldı City Ortasahaya ihtiyaçları var bence
Last edited by E.Cartman : 24.Ağustos.2009 at 22:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Screw you guys, I'm goin' home
Bıkmadılar! Bu sezon yaptığı flaş transferlerle gündeme damgasını vuran Manchester City, kadrosuna bir isim daha kattı. Mavi beyazlılar, Brezilyalı veteran sol bek Sylvinho ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Bir dönem Arsenal'de de forma giyen Sylvinho, geçtiğimiz sezonun sonunda kulübü Barcelona tarafından serbest bırakılmıştı. 35 yaşındaki sol bek, Manchester City tarafından sağlık kontrolünden geçirilerilmesinin ardından, 1 yıllık sözleşmeye imzayı attı.
Manchester City'nin bu sezon yaptığı yedinci transfer olan Sylvinho, sol bekte Wayne Bridge'e alternatif olarak düşünülüyor. Kariyerinde iki Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan başarılı oyuncu, geçtiğimiz yıl Manchester United ile Roma'da oynanan final maçında da 90 dakika forma giymişti.
Sylvinho'nun transfer hakkında konuşan City teknik direktörü Mark Hughes, "Sylvinho deneyimleriyle bize çok şey katacak. Brezilya Milli Takımı'nda defalarca oynadı ve Avrupa'nın en büyük kulüplerinde top koşturdu. Serbest oyuncu durumunda olduğunu gördüğümde, hemen takıma katılmasını istedim. Sylvinho savunmadaki seçeneklerimizi genişletecek" dedi.
Sylvinho'nun yeni takımında 16 numaralık formayı giyeceği açıklandı.
Sporx.com
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Serbest oyuncu durumunda olduğunu gördüğümde, hemen takıma katılmasını istedim.
Görende paraları yok sanıcak![]()
City gereksiz bir transfer yapmış ...
Aslında gereksiz değil sol beklerinde bir Bridge var. Garrido ise üst sıralara oynamaya çalışan bir takımın sol beki olamaz. Bu yüzden iyi transfer
Tecrubesi ile faydali olabilecek bir oyuncu Sylvinho.Yedek olarak kotu sayilmaz ama Premier Lig`de ust siralari hedefleyen bir takimda bulunmamali bana gore..
man.city çok doğru transferler yapıyor sylvinho tecrübesi ve zekasıyla mutlaka bir katkı yapacaktır oynamasa bile.
Burdan Benitez'i Mürsel'in ''Yürü Git Lan'' repliği ile selamlıyorum
bencede sylvinho gibi birisi faydalı olabilir. En azından bu yıl için fayda sağlayabilir ama seneye bence uzatmamalılar.
sadece 1 yıllıgına anlaşmışlar nasılsa bedava orta seviye yedek bulmuşlar mantıklı
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Wayne Bridge in alternatifi...Lescott da gelince forma bulma sansı azalır...Yine de Bence yerinde bir transfer...
Liverpool asla yalnız yürümez !
Villa 3-1 L'pool
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Diyorum Liverpool şampiyon olamıycak diye ama inanmıyolar bana![]()
Bazılarıda ManU'nun geçen sene 3 maçta 1 puan topladığını unutuyorlar.![]()
ManU iyi de başlasa kötü de başlasa şampiyon oluyor.Liverpool nasıl başlarsa başlasın olamıyor.Bu sezon berbat başladılar.Bence yine olamıycaklar.![]()
ManU Burnley'e yenilince toparlanırlar deniliyor, İngiltere'nin kupa beyi Liverpool 1-2 kere yenilince ilk 4'e giremez deniliyor. İlginç
Everton, Rus orta saha oyuncusu Diniyar Bilyadetdinov'u renklerine kattı. Ücret hakkında resmi bir açıklama gelmese, söylentilere göre Everton'un kasasından bu transfer için 11.5 milyon avro çıktığı iddia edildi.
Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, oyuncuyla pazar günü Hamburg'da yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve 5 yıllık bir sözleşme imzalanacağı duyuruldu.
28 kez milli formayı giyen Rus yıldızın Rusya'ya döndüğü ve resmi işlemleri hallettikten sonra imzayı atacağı bildirildi.
Everton başkanı da, David Moyes'in de çok istediği futbolcuyu transfer etmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Bilyadetdinov'un Fulham'la oynanacak karşılaşmada forma giymesi bekleniyor.
Goal
Sports İnteractive David Moyes ile arasındaki bağı koparsın. Yoksa bu gidişle oyunda alabileceğimiz adam kalmayacak.![]()
I'm back...
çok iyi bir oyuncu küçük çaplı bir kaka' olabilir.everton çok iyi transfer yaptı.
Sonunda Rusya'dan çıktı...
Çok yetenekli bir isim aldı Everton...