1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kaan abi, Emre Çolak, Alpaslan Erdem, Serkan Kurtuluş, Cem Sultan, Semih Kaya gibi isimleri kiralıyabilirsin. Bence destekleyen klüp bulmalısın belkide galatasaray gelir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Altyapıya bakmayı unutma abi genelde çok küçük takımlarda as kadro ile altyapıdaki gençler arasında fazla bir fark olmuyor ilk sezon olmasına ragmen 1-2 genci A takıma çıkarmıştım.
    Başta takım denemesi yaparken 34 kişide tuttum abisi. Onların içinden elene elene 2 genç oynuyor zaten arada ama daha fazlası çıkmadı.Onlarında birisi daha ziyade hani 5-6 kişi sakatlanırsa oynayacak yedek gibi. Ama bir kez daha bakacağım, her zaman gözden kaçan bir cehver olabilir

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Kaan abi, Emre Çolak, Alpaslan Erdem, Serkan Kurtuluş, Cem Sultan, Semih Kaya gibi isimleri kiralıyabilirsin. Bence destekleyen klüp bulmalısın belkide galatasaray gelir
    Onlar baktım çoktan kiralamışlar Anılcım ama bir oyuncuya gözüm ilişti forvet ,ismini unuttum eğer verirler se kadroma katacağım. Yaptığım kontrolde defans oyuncuları birbiriyle oynamaktan hoşlanıyor. Yeni birisi gelse daha iyi olabilir ama uyumu da bozabilir. Bekler ve ortasaha bu lig için istediğim düzeyde top oynamaları açısından iyi zaten.Umit ve Ender de oyun kuruculuk işini iyi götürüyolar. Murat sakatlanmasa arada belki daha da çok gol atardı. Murat'ın yanında oynayan İlhan ve Nazmi de sıkıntı var ,çok fazla kaçırıyolar. O yüzden yapılacak kiralık transferler 2. forvet tipi oynayabilecek biri ve Murat'ı destekleyecek sakatlık durumunda diye bir santrafor olacak ve transferi kapatacağız tabi o kiralıkları bize verirlerse şayet

Mesaj Yetkileri