Anket Sonuçlarını Görüntüle: Aurelio Türk Milli Takımına Alınsın mı?

Voters
67. You may not vote on this poll
  • Evet

48 71.64%
  • Hayır

19 28.36%
1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: Aurelio Türk Vatandaşı oLsunmu? Ve Milli takımda Oynasınmı ?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence alınmasın çünkü alınırsa Türk statüsünde oynayacağından Fenerbehçe nin yabancı kontenjanı 1 kişilik açılacaktır ve haksızlık olacaktır.Sonuçta Milli takımı kurtaracak değildir ya tek başına.Koray Avcı gibi adam var oynatılmıyor ben hala anlayabilmiş değilim..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by koray_capello
    Bence alınmasın çünkü alınırsa Türk statüsünde oynayacağından Fenerbehçe nin yabancı kontenjanı 1 kişilik açılacaktır ve haksızlık olacaktır.Sonuçta Milli takımı kurtaracak değildir ya tek başına.Koray Avcı gibi adam var oynatılmıyor ben hala anlayabilmiş değilim..
    Eğer Aurelio Milli Takım'a yarar sağlayacaksa Fenerbahçe'nin avantajına olacak yabancı sayısı hiç de önemli değil bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Quote Originally Posted by koray_capello
    Koray Avcı kaliteli , mevkisinde çok basarılı fakat devamlılıgı olan bir futbolcu değil 1 maç iyi 1 maç kotu ertesi maç kadroda yok ...

Mesaj Yetkileri