1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: Oyunu Orjinal Alacaklar İmzasını Atsın

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Aynen katılıyorum. Bende o ilişkiyi kesenlerdenim işte. Bence asıl tepki hatalara değilde 2-3 senedir düzeltilmeyen hatalara. Örneğin sakatlık gibi. Her sene oyunda böyle bir hata oluyor onlarca sakatlık oluyor takımlarda. Bunuda bir türlü çözemediler. Yamalar çıkartıyorlar böylece oyun biraz olsun düzeliyor. Bazı forumlarda öyle ss ler varki oyunu bilmeseniz bırakın orjinal almayı kopyasını bile alıp kurmazsınız. DH forumlarında rastladığım bir ss de adam yeni oyun açmış daha 1 ay oynamamış takımda 10 küsür sakat var birçoğuda ilk 11 oyuncusu. İşin kötü yanı aynı sorun fm 2008 dede vardı. Bence insanların tepkisi bunlara. Yoksa yukarıdada yazdım yama çıkartmayan oyun zaten yok gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Orjinal oyundan yanayım her zaman sonuçta bu bir emek işi ama ;

- Yıllardır aynı safsatayı okuyan arkadaşlar, oyunu daha önce korsan da oynadım şu anda orjinali ile de oynuyorum iki durumda da oyun keyfi açısından bir fark yok, korsan olunca şöle hata verir orjinal alırsan vermez hikayesi Alice harikalar diyarında kaldı artık.

-Biz orjinal alalım sonra beyler bir baksın gönüllerinin keyfi olursa lütfedip oyuna Türkçe eklerler olayına benim 2.5 yaşındaki oğlum bile Babagım bebek mi kandırıyorsun diye güler komik olmayın, CM çok orjinal sattı da ondan mı Türkçe ekledi oyuna ? Çok masraflı bir işse bu Eidosun sokağa atacak parası mı çok ? Pazar payı FM nin yüzde kaçı kadardır? Papoa Yeni Gine dilini bile ekleyecekler nerdeyse Türkçeyi eklemeden önce. Bunu FM Türkçe dil eklesin diye söylemiyorum Türkçeyi eklemesinler ama saçma bahanelere de sığınmasın kimse.

Oyunun ekran görüntülerine baktım, bu kadar süs ayrıntı yine hayra alamet değil bende söylemesi. Benimle oynayanlar çok iyi bilir ne saçma takımlarla ne maçlar kazanılabildiğini oyunumuzun kusursuz Bugları yüzünden.
    Oyunun Demosu çıksın bakarız demek müşteri ağzıdır ben öyle diyorum.

Mesaj Yetkileri