Hocam tebrikler Cl hayırlı olsun
Hayırlı olsun darısı basıma![]()
Tebrikler Kardeşim![]()
hocam Ss'ler ne zaman?![]()
Arkadaşlar öncelikle sslerdeki gecikmeden dolayı özür dilerim.
Şimdi transferlere geçelim.
İlk transfermiz genç stoper Mark Beevers oldu.İyi bir genç
Oyunun en iyi sol beklerinden biri olan Kolarov'da artık Galatasaray'lı
3.transferimiz oyunun profil manyaklarından biri olan Simon Vukcevic oldu.Çok iyi işler yapacağına eminim.
4.transferimiz yine süper bir isim oldu.İnter'in oyunun tabiriyle Wonderkit forvetlerinden Balotelli artık Galatasaray'da
Ve bu sezonki en pahalı transferimiz olan kaleci Akinfeev.Süper bir kaleci transfer ettiğimizi düşünüyorum.
Ve Maçlara Geçelim.
İlk maçımızı Fenerbahçe ile Süper Kupa'da oynadık.Ve maçtan 3-0 galip ayrıldık.
Ligte Bursaspor'u 4-0 yendik ve lige iyi başladık.
VE CİMBOM TARİH YAZDI
TAM ANLAMIYLA ZAFER SARHOŞUYUZ.MİLAN KARŞISINDA Bİ ÖNE GEÇTİK Bİ GERİYE DÜŞTÜK.AMA ARDA 90+3 TE ATTI VE YENİDEN UEFA SÜPER KUPASINI KAZANDIK
İŞTE TAKIMDAKİ BARIŞ VE KARDEŞLİK ORTAMININ BELGESİ
EVET ARKADAŞLAR TRANSFERLERİM VE MAÇLAR HAKKINDAKİ YORUMLARINIZ NELER
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BU ARADA KOYMAYI UNUTTUM TRANSFER ÖZETİMİZ.
Last edited by KaRaBükLü KraL : 25.Ağustos.2009 at 01:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transferler bomba kardeşim![]()
bana bırak bırak dediniz seninde artık yeni heyecanlara yelken açmanı bekliyorum![]()
ŞL'yi almış kadroya yaptığın takviyeler de çok iyi. Bu sezon da aynı başarı gelir muhtemelen. Başarılar...
"YÜCE ATATÜRK"
Evimizde ligin yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'u ezdik ama sadece Murat Ocak'ın kendi kalesine attığı golle maçı kazandık.
Evimizde CSKA Sofia'yı yıldızlarımızla 4-0 yendik.
Ankaragücü deplasmanında 2-0 kazandık.
Ali Samiyende farklı kazandık.
Madrid deplasmanına full defansif çıktık.Benzema'nın golüne engel olamayıca 1-0 mağlup olduk.Ali Samiyen'de icabına bakacağız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AÇIKLAMA
Takımımız Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid,Zenit ve CSKA Sofia ile eşleşmiştir.
Fortis TK'de rakiplerimiz Eskişehirspor,Giresunspr,Kırıkkalespor ve Karadenizspor olmuştur
Klübümüze başarılar dileriz
Galatasaray SK
Last edited by KaRaBükLü KraL : 25.Ağustos.2009 at 20:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transferler cok saglam. Aynı basarıları tekrarlarsın insallah.
TariboWest
Sivas deplasmanında farklı kazandık.
Hacettepe deplasmanında Higuain'in golüyle kazandık.
Zenit deplasmanında Higuain'in golü 3 puan için yetti.
Denizlispor'u 2-0 la geçtik.Yalnız takım çok gol kaçırıyor.
Türkiye Kupası'nda Giresunspor'u rahat geçtik.
Konyaspor deplasmanında 2-0 kazandık ama rakibi ezdik.
Zenit'i evimizde 2-1 yendik ve gruptan çıkmamız garanti gibi
Aynen devamBu sene de kupaları alacaksın
![]()
TariboWest
Ligte En Son Ne Zaman Puan Kaybettin Kardeşim![]()
dostum tebrikler muhteşem bir kariyer gerçekten 2000 ruhunu yakalamışsın
Last edited by KaRaBükLü KraL : 25.Ağustos.2009 at 21:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ÜMİT ERGÜL İNTER'DE
ÜMİT ERGÜL www.umitergül.com adlı kişisel internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre İtalya'nın en köklü klüplerinden biri olan İnter'de kariyerine devam edeceğini açıkladı.Başkan Moratti Ümit ERGÜL'ü özel uçağı ile İstanbul'dan aldırdı ve ertesi gün sabahı İnter ile sözleşme imzaladı.Başkan Moratti bütçeyi 73 milyon sterlin olarak açıkladı.
Önce kadromuzu verelim iyi ama eksikleri var tabii
Puan tablosu.Şampiyonluk yarışında gerideyiz ama kapanmayacak bir farkta yok.
Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacağımıza inanıyorum.
Gelir gelmez maçlar başladı ilk maçımızda Lecce ile karşılaştık ve sahadan farklı galibiyetle ayrıldık.
Bu arada verilen bütçe ile bir yıldızı gelir gelmez bitiridik.Sizce o yıldız kim??
İnter de basarılar. İnsanın aklına yıldız deyince ya Cristiano Ronaldo ya da Messi geliyor![]()
TariboWest
Last edited by KaRaBükLü KraL : 25.Ağustos.2009 at 22:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Inter'de başarılar kardeşimYüzümüzü kara çıkartma
![]()
Kararımı verdim. Messi![]()
TariboWest