gökhan kardeşim boşa uğraşma bu adama hiçbir şey anlatamıyosun.sen hanya diyosun o konya diyor.Originally Posted by gokhanarslan1991
Sen muhteşem bi adamsın desen bana niye küfür ettin diyecek.Ben bu konuda bundan sonra sana birşey demiyorum kardeşim.Osmanlı İslami kurallar yüzünden çökmüş.Ya böyle bi saçmalık varmı.Sen Hangi tarih kitabını okudun kardeşim.Nerede yazıyor bunlar.Sen Asırlarca dünyayı adaletli bir şekilde yönet.Kalksın elin amerikalısı Osmanlının dünyayı bu şekilde nasıl yönettiğini araştırsın,şu adamın dediğine bak yav.gelde çıldırma.
Bir diğer konu kardeşim dinle ilgili bir konuda bu tip ifadeler kullanma.seni bir kez daha uyarıyorum.Bizde müslümanız diyorsun konuştuğun laflara bak.Geri kalmış ülkeler hep islami ülkelermiş.Neden geri kalıyorlar İslam yüzünden mi?
Yoksa tüm İslam ülkelerini yönetenlerin senin gibi diktatör kafalı insanlardan oluşması mı?sebep ne acaba?
Açık ve Seçik olarak yazıyorum ve soruyorum?Senin dinin ne?Sana ona göre yazayım.Geri kalmışlığın sebebini İslama dayandırmandan Müslüman olmadığını anlıyorum ben!Eğer öyle değilsen bununla ne demek istiyorsun.Bana diyorsunki geçmişi inkar etme,Atatürk olmasaydı ne yapacaktın?Bütün mücadeleleri Sadece Atatürkmü verdi bu ülkede.Bugüne kadar karşı çıktım,bundan sonrada karşı çıkarım kardeşim.Zorla dayatmalara karşıyım anlıyormusun beni?Milyonlarca İnsan öldü bu memleket için.Osmanlı olmasaydı ya kadar gider bu mesele.Ama dediğim gibi ben seninle bu tip konuşarı konuşmak istemiyorum.Kısır döngüsün,Aynı lafları sürekli tekrar ediyosun.Ne bir fikrin var,Ne de söyleyebilecek farklı bir sözün.Dön sayfaları bir kez daha oku istersen.
ve trex adlı arkadaş;
Sana kalan üniversite kendi adına yalnız bir kişiliktir.Bu şekilde üstüne alınanlar içinde bir kişiliktir.kendi adına göre,kendi fikrine göre söylersen bu doğrudur.ama vergi olayından bahsettim.Benim vergimden maaş alan hocalardan ders almakta ağırına gider heralde.Bu konu uzun kardeşim hangi birini yazayım.Benden vergi alan devlet,laikte olsa başka bişeyde olsa.Seve seve alacak kardeşim beni üniversiteye veya ayrı bir üniversite kuracak orada okutacak.İşte bunun içindirki bu rejime karşıyım.Laiklik bu değildir.Sadece islama karşı gelştirilmiş bir tepki duvarıdır bu ülkede laiklik.Ama sen anlmasın,anlayamazsın.
Askerde benim öğrendiğim türk gencine önem verilmediği,hayvan yerine konulduğu vs.vs. gitmediysen gidince görürsün.Boşver bu boş laflar kardeşim benim palavralara,sahte kabadayılıklara karnım gerçekten tok.Ben almıyım!
SEN VE SENİN GİBİLER TSK ARKASINDA SAKLANIN.BİR GÜN GELİR ORADA GÖRÜŞÜRÜZ.