O bir kahramaan,
O bir yıldııız,
O her ne kadar bizim gibi insan olsa da insan ötesi gösteren insaan,
O bir vuducuu
Bu sene 2 lig birden atlarsın abi güveniyoruz sanabu arada ben yorum yazdım sanıyodum tüm kariyere baktım yazmamışım :/
O bir kahramaan,
O bir yıldııız,
O her ne kadar bizim gibi insan olsa da insan ötesi gösteren insaan,
O bir vuducuu
Bu sene 2 lig birden atlarsın abi güveniyoruz sanabu arada ben yorum yazdım sanıyodum tüm kariyere baktım yazmamışım :/
son maçlar çok güzel abi.süper gidiyoruz.Nazmi Demir de Dardanel maçında bir puanı kurtarmış![]()
Kankacım 1 gecede hem İtalyada maç yapıp ordan Türkiyeye geçip yine maç yapmak yormadı mı seni ?
3 maç süper olmuş bu arada bir maç kaybet istersen de hile yapıyor demesinler![]()
Oyunun yapımcıLarı biLe bu kadar başarı gösteremiyorken senin göstermen gerçekten çok garip Kaan abicim![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tüm FMcileri taktikleriyle kıskandıran insan şovuna devam ediyor.![]()
Devamı geldi abisi.Birazdan![]()
![]()
Sergei Bubka mı zannettin beni Yağızcım?![]()
![]()
Çok teşekkür ederim abisi.
Nazmi Arsinspor maçında da tam gol atamayacağız derken kendini yere atıp penaltı yaptırdı abisi![]()
![]()
Valla bende kaybetmek isterim de kankacım hatta Buca 75 dakika canımıza okudu,dedim yenildik ama son 15 dakikada takım coştu,meğerse avans vermişler![]()
![]()
Onlar haydi aslanım deyip maça çıkarmıyolar da ondan minik kankacım ,yapılarına tersmiş![]()
![]()
Teşekkürler abisi ,abartmayalım![]()
![]()
Şimdi Arsinspor ve Bucaspor maçları.Maçın hikayelerini zaten cevap verirken sizlere anlattım. Hastayım diye bugün evdeyim .İstirahatten sıkıldığım aralarda maç oynayıp koymaya devam edeceğim.
Bucayı yendin ya daha da girmem bu kariyere.![]()
Last edited by Melekovic : 26.Ağustos.2009 at 14:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
son dakika gollerine baya alıştın abi zaten![]()
Kanka süper gidiyoruz 3 sene sonra ŞL şampiyonu yaparsın sen bu takımı![]()
Herr Daum'un izinden gidiyoruz abisi![]()
![]()
Tabi tabi kankacım![]()
![]()
Anca iyi bir takımın altına pilot olursak seneye direkt cıkarız,sonrada senelerimiz süper lige alışmakla gecer ya da lejyonerlerle bir seyler tuttururuz.Oyunun alt liglerde mantığını o kadar basit yapmışlar ki süper lige çıkarım. Doğru mantık ordan başlıyor o da olabildiği kadarıyla.Sadece Nazmi'yi aldım bir De Abdülkadir Kayalı'yı Ocak'ta kiraladım.Yedek kulubesinde oturuyo o da.Çok da ihtiyacım yokmuş yani
![]()
![]()
![]()
Tebrikler Kaan abi harika gidişat devam ediyor.Yükselme Grubuna bu denli iyi bir giriş yapman son derece sevindirici.5 maç 13 puan harika.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Abi muhtesem gidiyorsun. Söylenecek söz bırakmadın bize![]()
TariboWest
Kanka ne demek bu şimdi ? Alt ligleri hafife mi alıyorsun sen ? Alt Ligler çok zordur bak hemen havalanma bozarlar façanı![]()
Çok teşekkür ederim Yunuscum. Çok ilginç maçlar daha oldu birazdan paylaşacağım ilk yarı puan durumu ile birlikte abisi.
Bizimde tekerimiz patlar yakında, biraz kendi kendimize patlattık gibi ama sorun yok lider olarak yola devam![]()
![]()
Kuşlar mı söyledi kankacım?![]()
![]()
Biraz dinlendikten sonra 2 maç daha yapıp SS'leri koyacağım.
Çağdaş'ın sayesinde Bucaspor'un lanetine uğrayan takımımız yoğun kar yağışı altında karda yürüdü ama izini belli etti malesef, iki takımında sahada yürümek için zorlandığı maçta sonucu korner belirledi ve Gaski'ye yenildik![]()
![]()
Vanspor deplasmanına gittiğimizde aynı kabusu görmemek için yere sağlam basan oyuncularla maça çıktık orta blokta, maçın sonucunu ise bu kadar da olmaz berabere mi bitecek dediğimiz anda uzatma dakikalarında Nazmi belirledi, son 15 dakikada çok gol atıyoruz direncimizden memnunum![]()
![]()
Sonra sıcak iklimlerden Marmaris Belediye geldi sahamıza ve onlara patlayıp bu sezon 4 golü bir arada gördük, Nazmi'nin normalde 3 gol atması gereken maçta kale dibinden dokunan defans sadece tek nizami golüne izin verdi![]()
![]()
Ve liderle 2. nin maçında son haftaya Mersin ile averajla girmiştik. Sahaya çıkar çıkmaz golümüzü attık, rakip çok iyi oyuncularıyla bastırırken Nazmi çıktı sahneye ve skoru belirledi. Nazmi'nin tam şu sıralarda forma girmesi çok sevindirici çünkü bu forvetle nereye kadar demek üzereydik,zar zor atıyoduk golleri ,şimdi rahatız goller gelir diyoruz![]()
![]()
Şimdi bu 4 maç ve ilk yarı puan durumu :
Bu sene sampiyonsun abi. Buca düsecek galiba![]()
TariboWest
İlk 5'lere giremesin Bucaspor ,seneye de sürünsünler bu ligde![]()
![]()
İlk yarıya bakacak olursak abisi ilk 2 olarak çıkarız gibi gözüküyor.Rakipleri tarttık çünkü.
O Gaski Maçı Olmamış AmaYinede Çok İyi Gidiyorsun Abi
Gaski maçını da kazansan şimdiden garantileyeceksin abi 1.olmayı![]()
Bucaya kötü dileklerini iletmişsin,olmadı ki..![]()
Kankacım sonunda yenilmişsin şimdi inandım hile yapmadığına istersen seneye ŞL finali oyna(Nasıl oynayacaksan )
Çok iyi gidiyorsun gerçekten keyifli masal tadında ilerliyoruz
Olur olur bal gibi olur![]()
![]()
Göztepe varken Buca'yı gözüm görmez benim abisi
![]()
![]()
Sağol kankacım, belki araya karışırım bir championsss dı dı dı dıttt yaparız![]()
![]()
Dardanel ton ton ton ton , bitirdik işlerini Şip Şak Murat ile. Geçen maç dakika 1 ,bu maç dakika 2![]()
![]()
Daha sonra rakibimiz 3 metre ofsayttan gol atıp hakemin vermesine rağmen yılmadık 2. yi bulduk rahatladık, yenilmek gerçekten iyi geldi bu takıma![]()
![]()
Şu anda 2.'nin 5 3.'nün 8 puan önündeyiz
Şipşak Murat affetmiyor abi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
KıtaLar arası kupa finaLi oynayacak seneye, Ne ŞL si ?![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tamamdır ya Bank Asya hayırlı olsun![]()
Evet abisi.Adım adım geliyoruz![]()
![]()
Bu arada Bugsas deplasmanındaydık.Öne geçtik ,sonra maçta ilginç bir an yaşandı yapılan ortaya oyuncumuzun üzerinde kafaya uzanan rakip oyuncu golü attı ama oyuncum hastanelik oldu, itirazlar sonucu değiştirmedi,bu lig bitmez mi acaba derken her zaman maçın başında çakan Murat'ın golü ile deplasmandan 3 puanla döndük,savulun diyoruz ,geliyoruz![]()
![]()