Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 65 sonuç

Konu: El Turco Deportivo

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Hocam ligde inişli çıkışlı bir grafiğimiz var umarım en kısa zamanda takımımız rayına oturur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    İstikrarsız başlamışsın Serkan abi. Ama sol bek eksigi sanırım takımı kötü etkilemiş Guardado'da aslen sol bek degil zaten ne kızıyorsun ona
    Olsun, ben kalye koysam da tamam deyip oynaması lazım.

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    İçeride maç kaybetmemen gerekiyor Serkan abi.. İlk sezon küme düşmezsen iyi olur senin için.
    Kümede kalırsam seneye hedef şampiyonluk.

Quote Originally Posted by Meazlum View Post
    İyi Gidiyorsun Takipçinim,
    Ben FM'De Basın Toplantılarına Hep Asistan Yolluyorum Bu Takım İçin Bişey Değiştirirmi Benim Konuşmam Vs Dahamı İyi Olur ?
    Asistanın özellikleriyle alakalı. İyi bir asistanın yoksa, iyi sonuçlar alamayabilirsin. Ama ingilizce konusunda sıkıntın varsa bırak asistan gitsin.

Quote Originally Posted by TestesteRon View Post
    fena değilsin.Bu takımıda adam yaparsın.Önceki kariyerlerimi okuduğumdan güvenim tam takipçinim.
    Quote Originally Posted by tugycan View Post
    Hocam ligde inişli çıkışlı bir grafiğimiz var umarım en kısa zamanda takımımız rayına oturur
    Şimdilik sıkıntıdayız. Rayına oturtmak zor olacak. Teşekkürler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu takımı adam edersin abisi ama sana düz taktikler pek uymaz. Oyuncunun oynadığı yerlere göre kendince daha önce yaptıkların gibi enteresan ve güzel taktiklerinden birini oturtursan en geç bir sene sonra Deportivo'yu başarı serisine bağlarsın.Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezon başında 3 AMC'li bir taktik bile denemiştim. Çok pozisyona girip gol atamayınca vazgeçtim. Şimdi yeniden dönebilirim. Pek iç açıcı değil sonuçlar çünkü.
    "YÜCE ATATÜRK"

Peki Bizde Asistan Arayalım

Ligde Kalıcağını Umuyorum. ,Başarabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İç sahada fazla baskı yapıyor taraftarlar sanıyorum Serkan abi Bu baskıyı kırarsan üst sıralara tırmanacağını düşünüyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA Kupası 1.Tur İkinci Maçı

Deplasmanda kazandığımız rakibimiz karşısında içeride de zorlanmadık. 3 golle galibiyete ulaştık. Gruplarda iyi kura çektik diyebiliriz, ilk 3 arasında yer alırım bu grupta.

La Liga 6.Hafta

Maçın hakkı kesinlikle bu değildi. Becerikli forvetleri olan girdiği pozisyonları golle sonuçlandırdı biz ise tribünleri dövdük. İlk yarı 4 gol yememiz zaten maçı bitirmişti. Oyun olarak iyiyiz ama gol yollarında sıkıntımız büyük. Bu maçla beraber 4-4-2’den vazgeçiyorum. Daha çok topa sahip olan, yavaş tempoda oyunu soğutan bir anlayışla bu geçiş döneminde az kayıp olur diye umuyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Madrid maçı büyük şanssızlık olmuş Serkan abi istatistikler neredeyse eşit olmasına rağmen kaliteli ayaklar farkını ortaya koymuş

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Realden 5 yemen kötü olmus Serkan. Ama dediğin gibi yine de iyi oynamıssın. Aradaki kalite farkı bu skoru getirmiş..
    TariboWest

sakary Ali Misafir

Real yenilgsi kötü olmuş ama sağlık olsun.

O gruptan rahat çıkarsın gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

La Liga 7.Hafta

Evimizde zayıf rakibimize karşı yine baskılıydık ama gol bir türlü gelmedi. Maçın bitimine 2 dakika kala Omar Bravo sahneye çıkmasa, bu maçtan sonra istifa bile edebilirdim.

La Liga 8.Hafta

5 maçlık deplasman serimizin ilk maçında ilk kaybımızı yaşadık. Oyun yine rakipten iyi ama sonuç yok.

İspanya Kral Kupası

Kupa maçında, zayıf rakibimiz karşısında alınan bu skor. Utanç verici. Dere geçerken at değiştirilmezmiş diyerek, tekrar eski formasyona dönüp, onun üzerinde geliştirmelere başladım bu maçtan sonra.

La Liga 9.Hafta

Riki’nin sakatlanması dışında olumsuz bir şeyin olmadığı bir maçtı. Rakip de bizim kadar pozisyona girdi ama sonuçta kazandık. Bu şekilde oynamak daha iyiymiş.

UEFA Kupası A Grubu

Bu maçta galip gelmeyi beklemiyordum açıkçası. Rakip iyiydi ve hak ederek kazandı.

La Liga 10.Hafta

Son deplasman maçımızdan da 1 puan çıkardık. Zayıf rakibimizi yenemedik, bize puan getiren gol de kornerden geldi zaten.

İspanya Kral Kupası

Kupa maçının rövanşında skor farklı da olsa, ecel terleri döktüğümüz bir maç oldu. 3 dakikada gelen 3 gol ile turu geçebildik. Farklı skora aldanmamak lazım.

La Liga 11.Hafta

Zayıf rakibimizin 9 kişi kaldığı maçı kazanmak zor olmadı. Ama defans, orta saha ve Guardado’yu uzun süre kaybetmek takımı çok olumsuz etkileyecektir. Özellikle Guardado’yu çok arayacağız.

La Liga 12.Hafta

Kaleyi bulan 3 şut, gelen 3 gol. Eksiklere rağmen iyi sonuç. Puan kaybı beklediğim bir maçtı. Bu sıkıntılı dönemi böyle atlatırsak, devre arası bazı oyuncuları mecburen satarak kadro derinliği oluşturmak istiyorum. Angula sol açık oynadı bu maçta.

Puan Durumu

Son galibiyetlerle ligde toparlandık ve 6. Sıraya çıktık. İçeride kazandıkça aşağılara düşmeyiz, deplasmanlar zaten çok zor. İçeride kazanmak bu nedenle çok önemli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar puan kaybına 6. sıra gayet iyi..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Son maçlarda toparlanıp 6.sıraya kadar tırmanmışsın Serkan abi tebrikler.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Eralpe katılıyorum,çok daha kötü bir yerde bulunabilirdin.. Demekki rakiplerde sık sık puan kaybetmiş..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Son maçlardaki çıkışla beraber üst sıralarda yer edinmişsin Serkan abi.

sakary Ali Misafir

bir ara kötü bir dönem geçsede toparlanmışız gibi.bulundumuz yer çok güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O kadar da kötü değil yahu, 12 maçta 6 galibiyet 5 mağlubiyet var. % 50'nin üzerinde başarı. Kalecim de sakatlandı 1 ay, bakalım asıl şimdi ne yapacağız?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

6.Sıra Bayağı İyi Daha Üstlere Çıkmanı Bekliyoruz Serkan Abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA Kupası A Grubu

Maç öncesi durumumuz, stoper olarak Salgado’yu oynatıyorum. Bu kadar şanssızlığa rağmen Sergio’nun mükemmel oyunu ve attığı 3 golle beraber kazanıyoruz bu maçı.

De Guzman’ın 5 ay, Salgado’nun 5 hafta sürecek sakatlıkları ile alternatifsizliğimiz giderek artıyor. Ama inanıyorum bu zor günler bizi başarıya götüren yolda kenetleyecek birbirimize ve çok daha iyi olacağız.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Serkan öncelikle başarılar. Ben, Kaan ve Hayrettin İspanyada bir ortak kariyer açmaya niyetlendik daha önce başladıkda ama o kadar çok sakatlık oluyordu ki (benim takım hariç) mecburen bıraktık oyunu.
    İşin özü İspanyada derin kadro şart sakatlık çok fazla oluyor, nacizane tavsiyem adamlarına top tutmalarını ve fazla dripling yapmalarını söyleme mümkün mertebe topu ayaklarında fazla tutmadan oynasınlar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Serkan gercekten bu sene olmasa da seneye üst sıraları zorlayacagına inanıyorum.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Sakatlıklar kötü olmuş hocam Vit. Setubal maçıyla çıkışımız devam eder inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sakatlar can sıkıyor Serkan abi ama sen bu işin üstesinden gelirsin.

abi kariyeri yeni takip etmeye başladım... girişi öyle bi yapmışsın ki alıp deportivo yu yönetmek geldi içimden bu kadar akatlığa rağmende iyi gidiyorsun... Bol şans...

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam Sakatlıklar Cok Oluyo La Ligada. ama baskının altından kalkacagını umuyorum..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

sakary Ali Misafir

bütün takım sakatlansa durduramazlar serkan abi seni

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Amma Çok Sakatın Varmış Abi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Serkan bu kadroyla sen daha iyi işler basarırsın. İnanıyorum ben
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

hocam sakatların cok fazla umarım en yakın zamanda iyilesirler

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Serkan abi Leeds United futbolcuları selam yolladı nedense .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri