Hocam ligde inişli çıkışlı bir grafiğimiz var umarım en kısa zamanda takımımız rayına oturur![]()
Hocam ligde inişli çıkışlı bir grafiğimiz var umarım en kısa zamanda takımımız rayına oturur![]()
Olsun, ben kalye koysam da tamam deyip oynaması lazım.
Kümede kalırsam seneye hedef şampiyonluk.
Asistanın özellikleriyle alakalı. İyi bir asistanın yoksa, iyi sonuçlar alamayabilirsin. Ama ingilizce konusunda sıkıntın varsa bırak asistan gitsin.
Şimdilik sıkıntıdayız. Rayına oturtmak zor olacak. Teşekkürler.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu takımı adam edersin abisi ama sana düz taktikler pek uymaz. Oyuncunun oynadığı yerlere göre kendince daha önce yaptıkların gibi enteresan ve güzel taktiklerinden birini oturtursan en geç bir sene sonra Deportivo'yu başarı serisine bağlarsın.Başarılar.
Sezon başında 3 AMC'li bir taktik bile denemiştim. Çok pozisyona girip gol atamayınca vazgeçtim. Şimdi yeniden dönebilirim. Pek iç açıcı değil sonuçlar çünkü.
"YÜCE ATATÜRK"
Peki Bizde Asistan Arayalım
Ligde Kalıcağını Umuyorum.,Başarabilirsin.
İç sahada fazla baskı yapıyor taraftarlar sanıyorum Serkan abiBu baskıyı kırarsan üst sıralara tırmanacağını düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
UEFA Kupası 1.Tur İkinci Maçı
Deplasmanda kazandığımız rakibimiz karşısında içeride de zorlanmadık. 3 golle galibiyete ulaştık. Gruplarda iyi kura çektik diyebiliriz, ilk 3 arasında yer alırım bu grupta.
La Liga 6.Hafta
Maçın hakkı kesinlikle bu değildi. Becerikli forvetleri olan girdiği pozisyonları golle sonuçlandırdı biz ise tribünleri dövdük. İlk yarı 4 gol yememiz zaten maçı bitirmişti. Oyun olarak iyiyiz ama gol yollarında sıkıntımız büyük. Bu maçla beraber 4-4-2’den vazgeçiyorum. Daha çok topa sahip olan, yavaş tempoda oyunu soğutan bir anlayışla bu geçiş döneminde az kayıp olur diye umuyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Madrid maçı büyük şanssızlık olmuş Serkan abi istatistikler neredeyse eşit olmasına rağmen kaliteli ayaklar farkını ortaya koymuş![]()
Realden 5 yemen kötü olmus Serkan. Ama dediğin gibi yine de iyi oynamıssın. Aradaki kalite farkı bu skoru getirmiş..
TariboWest
Real yenilgsi kötü olmuş ama sağlık olsun.
O gruptan rahat çıkarsın gibime geliyor.
La Liga 7.Hafta
Evimizde zayıf rakibimize karşı yine baskılıydık ama gol bir türlü gelmedi. Maçın bitimine 2 dakika kala Omar Bravo sahneye çıkmasa, bu maçtan sonra istifa bile edebilirdim.
La Liga 8.Hafta
5 maçlık deplasman serimizin ilk maçında ilk kaybımızı yaşadık. Oyun yine rakipten iyi ama sonuç yok.
İspanya Kral Kupası
Kupa maçında, zayıf rakibimiz karşısında alınan bu skor. Utanç verici. Dere geçerken at değiştirilmezmiş diyerek, tekrar eski formasyona dönüp, onun üzerinde geliştirmelere başladım bu maçtan sonra.
La Liga 9.Hafta
Riki’nin sakatlanması dışında olumsuz bir şeyin olmadığı bir maçtı. Rakip de bizim kadar pozisyona girdi ama sonuçta kazandık. Bu şekilde oynamak daha iyiymiş.
UEFA Kupası A Grubu
Bu maçta galip gelmeyi beklemiyordum açıkçası. Rakip iyiydi ve hak ederek kazandı.
La Liga 10.Hafta
Son deplasman maçımızdan da 1 puan çıkardık. Zayıf rakibimizi yenemedik, bize puan getiren gol de kornerden geldi zaten.
İspanya Kral Kupası
Kupa maçının rövanşında skor farklı da olsa, ecel terleri döktüğümüz bir maç oldu. 3 dakikada gelen 3 gol ile turu geçebildik. Farklı skora aldanmamak lazım.
La Liga 11.Hafta
Zayıf rakibimizin 9 kişi kaldığı maçı kazanmak zor olmadı. Ama defans, orta saha ve Guardado’yu uzun süre kaybetmek takımı çok olumsuz etkileyecektir. Özellikle Guardado’yu çok arayacağız.
La Liga 12.Hafta
Kaleyi bulan 3 şut, gelen 3 gol. Eksiklere rağmen iyi sonuç. Puan kaybı beklediğim bir maçtı. Bu sıkıntılı dönemi böyle atlatırsak, devre arası bazı oyuncuları mecburen satarak kadro derinliği oluşturmak istiyorum. Angula sol açık oynadı bu maçta.
Puan Durumu
Son galibiyetlerle ligde toparlandık ve 6. Sıraya çıktık. İçeride kazandıkça aşağılara düşmeyiz, deplasmanlar zaten çok zor. İçeride kazanmak bu nedenle çok önemli.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu kadar puan kaybına 6. sıra gayet iyi..
Son maçlarda toparlanıp 6.sıraya kadar tırmanmışsın Serkan abi tebrikler.
Eralpe katılıyorum,çok daha kötü bir yerde bulunabilirdin.. Demekki rakiplerde sık sık puan kaybetmiş..
Son maçlardaki çıkışla beraber üst sıralarda yer edinmişsin Serkan abi.
bir ara kötü bir dönem geçsede toparlanmışız gibi.bulundumuz yer çok güzel.
O kadar da kötü değil yahu, 12 maçta 6 galibiyet 5 mağlubiyet var. % 50'nin üzerinde başarı.Kalecim de sakatlandı 1 ay, bakalım asıl şimdi ne yapacağız?
"YÜCE ATATÜRK"
6.Sıra Bayağı İyi Daha Üstlere Çıkmanı Bekliyoruz Serkan Abi
UEFA Kupası A Grubu
Maç öncesi durumumuz, stoper olarak Salgado’yu oynatıyorum. Bu kadar şanssızlığa rağmen Sergio’nun mükemmel oyunu ve attığı 3 golle beraber kazanıyoruz bu maçı.
De Guzman’ın 5 ay, Salgado’nun 5 hafta sürecek sakatlıkları ile alternatifsizliğimiz giderek artıyor. Ama inanıyorum bu zor günler bizi başarıya götüren yolda kenetleyecek birbirimize ve çok daha iyi olacağız.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan öncelikle başarılar. Ben, Kaan ve Hayrettin İspanyada bir ortak kariyer açmaya niyetlendik daha önce başladıkda ama o kadar çok sakatlık oluyordu ki (benim takım hariç) mecburen bıraktık oyunu.
İşin özü İspanyada derin kadro şart sakatlık çok fazla oluyor, nacizane tavsiyem adamlarına top tutmalarını ve fazla dripling yapmalarını söyleme mümkün mertebe topu ayaklarında fazla tutmadan oynasınlar![]()
Serkan gercekten bu sene olmasa da seneye üst sıraları zorlayacagına inanıyorum.
TariboWest
Sakatlıklar kötü olmuş hocamVit. Setubal maçıyla çıkışımız devam eder inşallah
Sakatlar can sıkıyor Serkan abi ama sen bu işin üstesinden gelirsin.
abi kariyeri yeni takip etmeye başladım... girişi öyle bi yapmışsın ki alıp deportivo yu yönetmek geldi içimdenbu kadar akatlığa rağmende iyi gidiyorsun... Bol şans...
Hocam Sakatlıklar Cok Oluyo La Ligada. ama baskının altından kalkacagını umuyorum..
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
bütün takım sakatlansa durduramazlar serkan abi seni![]()
Amma Çok Sakatın Varmış Abi
Serkan bu kadroyla sen daha iyi işler basarırsın. İnanıyorum ben![]()
TariboWest
hocam sakatların cok fazla umarım en yakın zamanda iyilesirler
Serkan abi Leeds United futbolcuları selam yolladı nedense.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !