teşekkürler yorumlarınız, iyi dilekleriniz için
hareketli bir ara transfer dönemi geçirdik yine. gelenler-gidenler oldu. hemen bakalım kimler gelmiş kimler gitmiş

Marian Kelemen : kazma kalecimi Ocak ayına girer girmez satılık listesine koydum doğal olarak performansını bilen türk takımları talip olmadı, ama avrupadan bir-iki sazan takıldı oltaya 120bin tl'ye Slavia Prag takımına gönderdik. Mutluyuz, huzurluyuz
Cihan Can : Sezon başında Galatasaray'dan aldığımız defans oyuncusu Kürşat ve Metin'den formayı kapamadı bir türlü. Yedek kulübesine mahkum oldu. Lige verilen arada kendisine talip olan takımlar olunca gitmek istedi, bizde 200bin tl'ye G.Birliği takımına transferine izin verdik.
Sebastian Fernandez : Gönderilmesine kesinlikle karşı çıktım ama başkanın gözünü para bürümüş... sezon başında 1 milyon'a aldığımız oyuncuyu 2.6milyon a Denizlispor'a gönderdi 'sayın' başkan Madem satacaktın Manisa'ya verseydin...onlar 3 veriyordu!,
Ersen Martin : Ersen'de transfer döneminin gözde oyuncularından oldu hem türkiye'den hem avrupa'dan tekliflerle kapımızı çaldılar. 1.3milyon bedelle Austria Karnten takımına transferini onayladık. Zengin olduk zengiiin

bizim seviyemizde bir takıma göre ciddi rakamlar kazandık bu tranafer döneminde maaş bütçesini de toparlamış olduk, yeni transfer yapacak geliri de sağlamış olduk. şimdi yeni gelen oyuncular...

Sezon başında ilk olarak gündeme aldığım kalecilerden birisiydi Pegolo. Genoa ile olan sözleşmesini yenilememiş ve takımdan ayrılmıştı, bonservisi elindeydi. Sezon başında anlaşma sağlayamamıştık. Kelemen'in gidişinden sonra tekra görüştük, bu kez ikna etmeyi başardık italyan kaleciyi

Parayı bol bulunca biraz sapıttım yanlışlıkla yaptım bu transferi artık yedek forvet olur ne yapalım. İstanbulspor kulübünden geldi genç oyuncu, 150bin tl'ye. Gözlemcilerimin oyununa geldim

Etkili iki forvet oyuncumuzu kaybettik, yerine takviye şarttı. Golcü bir oyuncu arıyordum ki çek liginde fırtına gibi esen bir oyuncudan bahsettiler Bohemians takımından Denis Alibec! Rumen oyuncu takımımıza katılmadan önce 22 maçta 20 gol atmış, 7.76 ortalama puan tutturmuştu. Bu müthiş istatistiklerden sonra kaçırmak istemedik tabii ki 700bin tl'ye bonservisini aldık genç oyuncunun. Aynı performansı bizim takımda da bekliyoruz

Ligin ilk yarısında Musa'nın sakatlık geçirdiği dönemde sağ kanatta çok sıkıntı çektik. Ara transferde kesinlikle bir oyuncu katmak niyetindeydim. Uzun ğraşlar sonunda Ankaragücü takımından Kerim Zengin ile anlaşma sağladık. 230bin tl ödendi bonservisi için.

Son bombamızı da son günde patlattık! Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan ve kendi isteği üzerine satılık listesinde olan İlhan Parlak artık Mardinspor'lu!!! Daha bomba olanı transferi için Fenerbahçe kulübünün para talep etmemesi oldu Çok teşekkür ediyoruz Fenerbahçe kulübüne. bu iyiliklerini hiç unutmıcaz